Afbudsrejser til Hurghada

Afbudsrejser til Hurghada

Er du på udkig efter en billig afbudsrejse til Hurghada, er du kommet til rette sted. På Travelmarket kan du finde rejser til egyptiske Hurghada, der har dejlige og børnevenlige strande, fint, solbeskinnet byliv, et hav af aktiviteter og seværdigheder, og en meget hyggelig stemning. Hav en skøn rejse til Hurghada.

Billige afbudsrejser til Hurghada

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (221 bedømmelser)
4.6

Afbudsrejsen går til Hurghada

Hurghada er en af Egyptens tre største byer og den mest populære rejsedestination ved Det Røde Hav siden 80erne. Den dækker over mere end 30 kilometer vandstrækning, så stand og natur er der rigeligt af til turister ude efter sol og afslapning. Ørken ligger også nær ved, hvis man mere er til kamelture og det øde liv i den maleriske varme. I det hele taget er der mange soltimer, så en vinterrejse til Hurghada kan bestemt anbefales til skandinaver.

Byen har mere end 240.000 indbyggere og rummer derfor nærmest lidt af alt, så selv storbyturisten kan finde lidt oplevelser på afbudsrejsen. Der er blandt andet akvarier at besøge, et udmærket casino, diverse vandlande og shopping-muligheder til stede. Der er også skibsvrag at besøge, hvis man er lidt eventyrlysten eller decideret glad for at dykke frem for at snorkle.

Den afslappede rejse til Hurghada

I modsætning til mange feriesteder og resorts i Egypten udmærker Hurghada sig ved også at rumme turister fra Egypten og andre Mellemøst-lande. Det gør opholdet lidt mindre turistet og åbner mulighed for lidt mindre nærgående sælgere ved de lokale restauranter og basarer. Der er dog også mange europæere på stedet, eksempelvis danskere og tyskere.

De fleste turister kommer for at slappe af på Hurghadas strande, og temperaturen er da også kendt for nærmest at ligge nær ved de 30 grader året rundt (subtropisk klima). Destinationen er først og fremmest kendt som et godt sted at glemme hverdagen og se timerne flyde forbi, mens bølgerne slår mod kystlinjen, og egypterne steger lam på de lokale strandcaféer.

Hvis du er ude efter en afbudsrejse til det solbeskinnede Hurghada, gælder det ofte om at være ude i god tid. Der er tale om en populær og hyggelig destination, der både er attraktiv for rige egyptere og europæere på flugt fra vinter og grå hverdage.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Hurghada | Restplasser til Hurghada

Rejseselskaber med afbudsrejser til Hurghada

  • Billige afbudsrejser med Amisol Travel
  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Atlantis Rejser
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Mixx Travel
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Hurghada?

Du kan rejse til Hurghada med Apollo, Atlantis Rejser, Bravo Tours, Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Hurghada?

Du kan rejse til Hurghada fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Hurghada populære?

Ja, afbudsrejser til Hurghada er populære. Vores brugere giver Hurghada 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Hurghada her

Hvad koster afbudsrejser til Hurghada?

Prisen på afbudsrejser til Hurghada skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1.995,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Hurghada her