Afbudsrejser til El Gouna

Afbudsrejser til El Gouna

Find en billig afbudsrejse til El Gouna her hos Travelmarket. Dejlige El Gouna tager imod sine feriegæster med lækre sandstrande, glasklart havvand i den skønneste lagune, hyggeligt byliv med smukke kanaler, spændende markeder og de venligste mennesker. Hav en dejlig rejse til El Gouna.

Billige afbudsrejser til El Gouna

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Prøv en afbudsrejse til El Gouna

Bedøm rejsemål
4,6
(159 bedømmelser)
Den egyptiske perle El Gouna er en elsket destination for entusiaster inden for vandski, surfing, dykning og andre strandaktiviteter.

Finder du afbudsrejser til El Gouna er du på vej til en by me 22.000 indbyggere og er karakteriseret af en ti kilometer lang kyststrækning med natur og strand, så langt øjet rækker.

Området har en særegen charme og byder på et sindrigt system af kanaler, som kan få europæiske turister til at tænke på Amsterdam hensat til et mildere klima. Kanalerne forbindes med hyggelige broer, der gør gåturene lidt nemmere på rejsen.

Som med andre turistdestinationer i Egypten kan det ofte være muligt at booke en attraktiv afbudsrejse som skatteplaget dansker, og faciliteterne er som oftest indbydende for såvel børnefamilier som det lidt ældre klientel.

Ud over det imponerende udvalg inden for vandaktiviteter er der et bredt udvalg af hoteller og resorts at vælge imellem – også inden for all inclusive-koncepter – og der er kvarteret i El Gouna med shopping-gader, barer, restauranter og mere traditionelle ting som museer og basarlignende områder.

Afbudsrejser til golf-glade danskere

Hvis man er interesseret i golf, er der også rig mulighed for at kombinere sport og afslapning i El Gouna. Der er bl.a. flere nye golfbaner og en endnu bedre og mere professionel bane på vej til de kræsne turister, som er med på at svinge køllerne.

Hvis man mere er til sol på stranden og rolige indendørsaktiviteter, er der blandt andet museer og et akvarium at kigge nærmere på. Uanset om du vælger en afbudsrejse eller en mere skræddersyet oplevelse på din rejse, er El Gouna et interessant valg for mange turister.

Temperaturen virker som andre steder ved det Røde Hav attraktiv året rundt på os danskere, og man skal normalt være uheldig for at opleve dagstemperaturer under 16-17 grader.

Rejseselskaber med afbudsrejser til El Gouna

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med TripX

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til El Gouna?

Du kan rejse til El Gouna med Apollo, Detur, Loveholidays.dk, Sunweb og TripX. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til El Gouna?

Du kan rejse til El Gouna fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Hamborg.

✔️ Er afbudsrejser til El Gouna populære?

Ja, afbudsrejser til El Gouna er populære. Vores brugere giver El Gouna 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv El Gouna her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til El Gouna?

Prisen på afbudsrejser til El Gouna skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5075. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.