Cykelferie

Cykelferie

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

En cykelferie er en super dejlig kombination af oplevelser og aktivitet. Du får brugt kroppen og får samtidig en masse frisk luft, imens du kan nyde synet af smuk natur i et behageligt tempo. Det at flytte sig fra sted til sted bliver en stor del af selve målet med din rejse, og du vil komme til at opleve andre veje og lokale steder på din cykelferie, som bus- eller bilpassagerer ikke kan komme til. Vinden rusker i dit hår, imens du triller afsted længere og længere væk fra hverdagen og dens pligter, og du kører og glæder dig til mødet med den næste landsby, som ligger på din cykelferies rute.

Bedøm tema
4,5
(136 bedømmelser)

Udvalgte temarejser med Cykelferie

Sortér Cykelferie efter land

Du behøver ikke at være i verdensmester-form for at tage på cykelferier i udlandet. På en organiseret grupperejse bliver din bagage fragtet for dig fra hotel til hotel, så du skal ikke bruge unødige kræfter på at slæbe den med rundt på din cykel. Der arrangeres disse cykelferier for grupper til mange lande, for eksempel til Frankrig eller andre europæiske lande, og du kan også tage på en organiseret cykelferie i så eksotiske lande som Cuba, Mauritius, Mexico og Vietnam – det er bare med at hoppe på cyklen og komme derudaf.

 

Rejsebureauer med Cykelferie
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.