COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Seoul

Storbyferie til Seoul

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Storbyferie ud over det sædvanlige

Seoul - en juvel i Asien

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)

En rundtur i Seoul kan pirre alle dine sanser. Her vil du opleve en moderne asiatisk metropol, hvor skyskrabere og moderne bygninger byder på trendy caféer og et vildt natteliv. Men går du mere i dybden med denne fascinerende by, vil du finde ældgamle charmerende templer og et gadebillede, der bugner af liv og gamle traditioner. Spis lækre koreanske grillretter, drik den lokale favorit Soju og lad dig fascinere af denne anderledes storby.

Find din indre ro blandt templer og paladser
Seoul kan med sine mere end 10 millioner indbyggere være en hektisk by, men heldigvis findes der rig mulighed for at puste ud og slappe af på din ferie i Seoul. Slip lidt væk fra storbyens puls og se et af de utallige smukke templer. Besøg for eksempel Bongeunsa, hvor du kan beundre det smukke tempel eller få en introduktion til den buddhistiske kultur gennem en te-ceremoni og ved at få mental træning.

En anden populær seværdighed på rejser til Seoul er Gyeongbukgung Paladset. Dette royale palads er byens største. Prøv de traditionelle kongelige kostumer eller gå en tur i de billedskønne haver.

Se verdens mest bevogtede grænse på rejser til Seoul
Når du er på ferie i Seoul kan du få en unik oplevelse. Du kan nemlig besøge det historiske grænseland mellem Nord- og Sydkorea. Den såkaldte ”Demilitarized Zone” giver dig mulighed for teknisk set at krydse grænsen og komme tilbage igen fra verdens mest hemmelighedsfulde nation.

Besøg nogle af de underjordiske gange, som blev brugt af de nordkoreanske styrker til at trænge igennem under krigen. Her kan du lære meget mere om historien mellem disse to lande og mærke, hvordan spændingerne stadig pirrer i luften.

Seoul er i sig selv en fascinerende og dynamisk metropol, og oplevelserne tager ingen ende i denne spændende storby.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.