Verdensvejret er vigtigt – find ferien med det rigtige vejr her

Verdensvejret er vigtigt – find ferien med det rigtige vejr her

Kenneth Karl Nielsen
Hvornår er det varmt på dit ønskede rejsemål? – og hvad koster det?. Vi viser dig verdensvejret på Travelmarket med artikler og klimatabeller.

VerdensvejretVejret rundt omkring i verden – altså verdensvejret – er meget væsentligt, når du skal planlægge din rejse og ferie rundt omkring i verden. Men måske stiller du dig spørgsmål som: Hvordan er vejret på dit rejsemål, når jeg skal rejse? eller Hvor kan jeg rejse hen og få det varmt, når jeg har ferie?

De spørgsmål vil vi gerne hjælpe dig med på Travelmarket.

Hvis du ved, hvornår du skal rejse, men ikke hvorhen

På Travelmarket har vi kigget på vejret til en lang række forskellige rejsemål i forskellige måneder. Derefter har vi skrevet en række artikler, hvor vi anbefaler rejsemål med bestemte temperaturer i bestemte måneder. Her får du listen af artikler:
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Sommermånederne (juni, juli, august og september) er udeladt – da det er varmt på langt de fleste rejsemål
Oktober
November
December

Hver artikel indeholder rejsemål i verden, hvor vejret er dejligt at tage på ferie i. Hver artikel indeholder også priser på enten charterrejser eller flybilletter til rejsemålene.

Er der ingen priser – så er der link til en søgemaskine, hvor du selv kan finde priser på rejser.

Hvis du ved, hvor du vil hen – men ikke hvornår

Verdensvejret

Har du valgt et rejsemål, men ved du ikke, hvornår at du skal tage afsted på rejsen. Så kan du finde hjælp i Travelmarkets klimatabeller.

Klimatabellerne indeholder ikke verdensvejret lige nu, i stedet kan du bruge klimatabellerne til at finde gennemsnitstemperaturer, gennemsnitlige regnmængder og meget mere på din feriedestination. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvornår det er bedst at rejse til dit favoritrejsemål.

Vi har klimatabeller for mere end 100 lande og mere end 1.000 byer – og med stor sandsynliglig har vi en klimatabel for dit rejsemål.
Du finder vores klimatabeller her

Brug også DMI.dk til verdensvejret

Verdensvejret

Du kender måske allerede dmi.dk, Danmarks Meteorologiske Instituts hjemmeside? Du bruger den måske allerede dagligt til at tjekke vejret med? Det er jo rart at vide, om vejret i morgen er til solhat eller sydvest eller måske ligefrem sneskovl.

Men vidste du, at DMI også har en side, som hedder vejret i byer over hele verden (tidligere “Verdensvejret”)?

På “Verdensvejret” kan du se, hvordan vejret vil udvikle sig på destinationer rundt om i hele verden. Også på din feriedestination.

Så tag et kig på Verdensvejret, før du pakker kufferten. Så undgår du at slæbe en masse unødigt tøj med dig.
Se siden her.

Fotos:
Topfoto af © istockphoto / BraunS
Foto © istockphoto / gpointstudio
Foto © istockphoto / Alliance
Foto © istockphoto / GlobalStock



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.