Storbyferie til Moskva

Storbyferie til Moskva

Bedøm rejsemål (83 bedømmelser)
4.6

Mere om Moskva

Moskva er Ruslands kulturelle, økonomiske, politiske og religiøse centrum. Et besøg i Moskva kan altså derfor byde på mange forskellige ting. Det kan være en rejse tilbage i tiden, hvor storslåede bygningsværker, monumenter og kulturskatte vil imponere dig. Men det kan også være en luksuriøs oplevelse, hvor god mad på fine restauranter er opvarmningen til en nat fyldt med fest og farver.

Rejser til Moskva viser en by af kontraster
Moskva er Ruslands hjerte. Byen er kendt for at være den by i verden, der huser flest milliardærer, men samtidig vil du bemærke byens fattigdom i de ydre kanter. Dette er blot en af kontrasterne. En af de mere synlige kontraster for de fleste besøgende vil være forskellen mellem de gamle historiske bygninger og den moderne metropol, som Moskva er i dag.

Rejser til Moskva vil byde på gammel kultur og historie, hvor du for eksempel om morgenen kan besøge den gamle St. Basils Katedral og senere danse natten væk på en af de legendariske natklubber.

Oplev de kulturelle skatte på din ferie i Moskva
Den mest populære seværdighed for turister der er på ferie i Moskva er Den Røde Plads. Denne åbne plads er byens hjerte. Det er også her landets præsident bor i den kendte bygning Kreml.

I denne del af byen finder du også det interessante Lenin Mausoleum. De utallige kirker og gamle bygningsværker der omringer pladsen minder en om noget, der er taget ud af et eventyr.

Moskva er også kendt for sine mange interessante museer. Besøg for eksempel Tretyakov Gallery, der er et af verdens bedste museer inden for fotografi og gamle malerier.

Den Røde Plads er også omringet af hyggelige små gader, hvor charmerende varme caféer og god shopping venter den besøgende.

Populære storbyer i Østeuropa

Find rejsen til Moskva her

Læs mere om Moskva på vores blog