Billede af Kreml i Moskva ved floden, med røde mure og gyldne tårne under aftensolen.

Rejser til Moskva

Moskva er Ruslands centrum både kulturelt, økonomisk, politisk og religiøst. Destinationen er en kulturel storby, og der er altid liv i hovedstaden. Rejser du til Moskva vil du finde, at byen er propfyldt med kulturelle perler og historiske vidundere, som fascinerer enhver.
Bedøm rejsemål (28 bedømmelser)
4.5

Rejser til Moskva – dette kan du opleve

Lad dig fortrylle af Moskvas eventyrlige arkitektur og historiske pladser, såsom:

  • St. Basilius-katedralen eller Vasilij-katedralen – disse er utrolig smukke og bestemt et besøg værd
  • Den Røde Plads er uden tvivl byens hjerte. Du vil ikke være foruden en slentretur her, hvis du er på storbyferie i Moskva. Her finder du også adskillige attraktioner, herunder Vasilij-katedralen, luksus shoppingcentret GUM og Kreml. Trænger du til en pause, så ligger der mange stemningsfyldte gader omkring Den Røde Plads, hvor du kan få en kop kaffe på en af de charmerende caféer
  • Kreml er et gammelt fæstningsværk, hvor du også finder den ældste bydel af Moskva. Derudover er Kreml også Ruslands politiske centrum
  • Museum of the Great Patriotic samt Victory Park beretter om tiden under 2. verdenskrig. Disse to attraktioner giver en god forståelse for Rusland og dets rolle under krigen.
  • Izmailovsky-markedet – her får du mulighed for at snuse til den russiske stemning og gå amok i alverdens krimskrams.

Er du på ferie i Moskva, så er deres metro også et must see. Metrostationerne er udsmykket med marmor, imponerende statuer, ekstravagante krystallysekroner samt et utal af smukke malerier.

Moskva – et besøg værd

Moskva er perfekt til en forlænget weekend, hvor byen byder på et væld af spændende oplevelser og attraktioner. Under overfladen gemmer sig der fest og farver, og du vil ikke komme til at kede dig. Her hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Moskva, hvis du har lyst til at aflægge den skønne by et besøg.

Andre rejsemål til Øvrige Rusland