Aftenbillede af bygader med en ikonisk kuppelbelagt kirke oplyst i baggrunden.

Rejser til Skt. Petersborg

Beirut er hovedstaden i Libanon, og ligger ud til Middelhavet. Det er derfor på mange måder en smuk og charmerende by, og rejser til Beirut kan tilfredsstille de flestes behov. Byen er derudover bestående af mange forskellige politiske historier, historier inden for religion, bygninger i forskellige karakterer, smuk natur og meget andet.
Bedøm rejsemål (29 bedømmelser)
4.7
Byen rummer meget af det, der kan kræves af en rigtig god ferie, og der er mange spændende og gode områder, du kan besøge.

Områder at opleve

Du kan blandt andet opleve Hamra, hvor mange forskellige kulturer og religioner mødes. Det er ligeledes et område, hvor American University of Beirut holder til. I dette område er der stille og roligt, og der er ikke samme larm, som der er i midtbyen.

I byen er der flotte bjerge og fascinerende skove, hvilke naturligvis også bør opleves, når rejsen går til Beirut. Ved at køre op ad bjergene i Libanon, får du en god forståelse for byen og et godt kendskab til kulturen i de små bydele.

Mange madoplevelser

I Beirut kan du få spændende og uforglemmelige madoplevelser. Du kan eksempelvis spise med andre unge i en cosy og afslappende restaurant, hvor du kan få arabisk tapas med bava ghanoush, granatæble, hummus og meget andet. Byen er udover mad som dette kendt for god fattouch, forskellige slags hummus, brød og meget andet. Madoplevelser er helt sikkert noget, der er værd at tage med sig fra dine rejser til Beirut.

Uforglemmelige oplevelser fra pakkerejser til Beirut

Beirut byder på skybar, hvor du kan feste under åben himmel, opleve dansere på baren, ildkanoner og meget andet, som du sent vil glemme. Du kan derudover vælge at besøge shoppingcenteret i den indre del af Beirut. Hvor du kan købe lokalt producerede varer fra Beirut og andre dele af Libanon. Det er gældende for lemonade, sæber, vine, olier og meget andet.

Når du skal finde din rejse, så kan du enten bestille fly og hotel hver for sig eller kigge efter en rejse med fly og hotel til Beirut samlet som en pakkerejse.

Andre rejsemål til Øvrige Rusland