Billedet viser en farverig katedral med løgformede kupler ved siden af en gade og træer.

Rejser til Rusland

Sammenlign priser på pakkerejser med fly og hotel til Rusland her. * Gratis prisovervågning * Også billige flybilletter.
Bedøm rejsemål (23 bedømmelser)
4.8

Rusland er et af verdens største lande, hvilket også afspejler sig i landets mange attraktioner. Der er tale om en stolt nation, som har sin helt egen måde at gøre tingene på. Dette vil du kunne se på landets storslåede arkitektur, som både er farverig men også overdådig i sådan en grad, at det kunne være designet til royalt brug. Dette gør sig dog ikke gældende i Rusland, da selv de største og flotteste bygninger må benyttes af offentligheden.

Find fly og hotel til hjertet af Rusland

Moskva må siges at være Ruslands hjerte. Moskva er nemlig landets hovedstad og rummer derfor også noget af det flotteste arkitektur, du kan opleve i Rusland.
I Moskva finder du blandt andet Den røde plads, som er præsidentens officielle bopæl. Det siges desuden, at Den røde plads er det mest centrale punkt i Moskva. Men det er ikke kun arkitektur, som Rusland er kendt for.
Landet har nemlig også en yderst smuk natur, som specielt gør sig god til vandreture i de grønne landskaber. Uanset om du er til kultur, arkitektur eller natur, så kan du altså hos Travelmarket.dk finde et fly og hotel, som fører dig til dine interesser.

Stort og overdådigt er nøgleordene

Rusland er alt andet end et lille land, dette gælder både arealmæssigt og designmæssigt. Mange store kunstnere, musikere og skuespillere kommer fra Rusland, hvilket i den grad har været medvirkende til, at den russiske kultur er så speciel, som den er. Hvis du gerne vil have større et indblik i denne kultur, så kan du blandt andet besøge:

  • Saint Petersburg – Ruslands kulturcenter, der er vært for den russiske ballet, opera og flere museer
  • Lake Baikal – En stor sibirisk sø med masser af dyre- og planteliv
  • St. Basil’s Cathedral – Et museum i en stor og ikonisk ortodoks kirke

Er det sikkert at rejse til Rusland?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Rusland, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Rusland.

Rejser til rejsemål i Rusland