Las Vegas

Storbyferie til Las Vegas

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Las Vegas - spillebyen, der byder så meget mere

Las Vegas, the Sin City

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)

Besøg Luxor hotellet og se pyramiden eller kør i den vilde rutsjebane midt i New Yorks skyline på hotel New York – New York. Eller hvad med en romantisk sejltur for to i en gondol på Venedigs kanaler ved hotel The Venetian.

For dem over 21 år er Las Vegas også verdens bedste spille by, med tusindvis af sjove slotmaskiner, blackjack border og nye pokertuninger døgnet rundt.Området omkring The Strip

Hotel cruise - besøg de forskellige hoteller, oplev temaerne og lad dig bliver betaget over indretningen, samt kæmpe hotellernes størrelse. Tag børnene med på Cirkus Cirkus og lad dem prøve et kasino i børnehøjde eller hvad med at se udsigten over Las Vegas fra Stratosphere Tower, hvor du prøver forlystelserne i svimlende højder. Dagen kan afsluttes med en tur i verdens højeste pariserhjul High Roller.

Gratis fornøjelser - det imponerende vandshow ved Bellagio, en sprudlende vulkan ved Mirage eller tag til Forum Shops for, at opleve showet Falls of Atlantis. De optrædende artister på Cirkus Cirkus vil børnene elske sammen med et besøg ved M&M World, der tilbyder slik i flere etager. Besøg de lyserøde flamingoer på Hotel Flamingo, inden turen går videre til de smukke blomster i den botaniske have på Bellagio. Husk også at få tager dit billede sammen med Las Vegas berømte byskilt.

Spil – Prøv at spille på de sjove slot maskiner, Black Jack, terningspil craps eller rouletten. Nyd de gratis drinks sammen med drømmen om den store gevinst. Ophold dig i de enorme lokaler uden vinduer eller ure og lad dig rive med af stemningen.

Mad – om du vil opleve den fine gourmetmad eller store buffer er Las Vegas stedet. Her er et udbud, som du kun kan drømme om. Prøv Bacchanal buffet på Caesars Palace der med mere end 500 forskellige retter skulle være verdens største buffet eller en romantisk middag på Top of the World i 250 meters højde i den roterende restaurant. Middagen kan også nydes på en Michelin restaurant som Andre’s på Monte Carlo eller de bedste burgere på Gordon Ramseys restaurant BURGR på Plantet Hollywood.

Shows – Las Vegas er kendt for sine shows, oplev Circus de Soleil akrobat shows med imponerende sceneopsætning og musik. Se vandshowet O på Bellagio, musik showet Love med skøn Beatels musik på Mirage eller måske et trylleshow med David Copperfield på MGM Grand.

Shopping – Las Vegas er shoppernes paradis og du kan ikke udgå, at din kuffert kommer på overarbejde. Besøg enten Las Vegas Premium South eller North. Her køber du dig fattig i sidste års model af mærkevarer. Besøg også de mange arkader på hotellerne med stort udvalg af butikker, det kunne være Miracle Mile Shops ved Planet Hollywood eller Forum Shops ved Caersars Palace.

Downtown Las Vegas

Fremont Street – Tag med til den stor udendørs fest i Fremont Street Experience. Oplev en gade der er overdækket og hver aften opføres et lys og lydshow, imens hele gaden danser. Lyt til alle koncerterne, se neonlys, glimmer og de ældste hoteller i Las Vegas med blandt andet verdens største slotmaskine.

Museer – en smuk bygning med et museum der fortæller Mafia historien opleves på Mob museum, en kirkegård der opbevarer de kasserede neon skilte på The Neon Museum eller den barske historie om prøvesprængninger af atombomben, som forgik tæt ved Las Vegas på The national Atomic Testing Museum.

Bryllup – Klar dit bryllup på få timer og bliv gift i Las Vegas. Bliv ført til altereret af Elvis. Vælg mellem det store udbud af bryllups kapeller, måske et drive true bryllup i en åben bil eller måske er drømmen af blive gift i en helikopter med udsigt ned til The Strip.

Oplevelser udenfor Las Vegas

Naturen – Lej en bil eller en autocamper og tag på din drømmetur til nationalparken Gran Canyon, oplev en solnedgang eller tag på dit livs trekking tur. Besøg den smukke mindre nationalpark Red Rock Canyon og bliv forelsket i de røde klipper eller den mere imponerende nationalpark Valley of Fire State Park med dens fascinerende klippeformationer. Afslut med en sejltur på den enorme menneskeskabte sø Lake Mead eller se det imponerende byggeri Hover Dam.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.