COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Seattle

Storbyferie til Seattle

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Seattle - byen der har det hele

Byen med de mange ansigter

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)

Ferie i Seattle er derfor ikke kun byferie, for her er også mange gode muligheder for at komme ud og se det "rigtige" Amerika.

Godt vejr i Seattle
Seattle er kendt for regn og mørke, men det er ikke helt fair, for en ferie i Seattle kan være ganske behagelig i sommermånederne.

November til marts er der, hvor de mest sarte turister bør tage andre steder hen, for i disse måneder er der ganske rigtigt ofte tungt skydække og regn. Den koldeste måned er januar med cirka tre gader som gennemsnitstemperatur.

Fra april til oktober er vejret imidlertid ofte usædvanlig godt. Himlen er for det meste krystalklar, og rekorden for sommertemperaturer er 39 grader, hvilket man bør huske, da der manges steder ikke er aircondition i byen.

Seattle en ung by
Seattle er som alle amerikanske byer en ung by, der blev grundlagt i 1850'erne og fik navn efter en lokal indianerhøvding Si'ahl. Grundlaget for byen var dengang traditionelle erhverv som skovbrug, kulminedrift og naturligvis fiskeri. Rejser til Seattle er derfor også en mulighed for at lære lidt om amerikansk kultur og historie.

I 1916 kom flyfabrikken Boeing til, og den voksede senere til at blive Seattles største industri. Byen bar i mange år præg af at være et sted med tung industri, men i de senere år har Seattle forandret sig. Årsagen er blandt andet den massive tilstrømning af penge fra Microsoft og andre softwareproducenter. Biotekindustrien har også godt fodfæste i byen, der også præges af tilstedeværelsen af University of Washington.

Seattle har derfor også en række museer og kulturtilbud, der for en stor dels vedkommende er af nyere dato.

Space Needle i Seattle
Man kan ikke nå at se alt i Seattle. Det er den første erkendelse enhver turist og besøgende i byen må sande. Udvælgelsen af de attraktioner, man skal se kan være svær, men de fleste vil se Space Needle.

Space Needle har faktisk været Seattles symbol siden åbningen af Verdensudstillingen i 1962. Samme år blev en film med Elvis Presley optaget på stedet, og "It happened at the World's Fair" var med til at gøre tårnet berømt over hele verden, fordi Space Needle kan ses i baggrunden i mange af scenerne fra filmen. Space Needle er næsten 185 meter høj og 42 meter bred på det bredeste sted.

Pike Place Market
Markedet Pike Place Market er et skønt sted at bevæge sig hen, og stedet har en sjov historie.

For over 100 år siden - tilbage i 1906 - var en gruppe af borgere i Seattle oprørte over de høje priser på landbrugs- og fiskeriprodukter. Mellemmænd tog høje avancer, og et byrådsmedlem foreslog et marked, hvor landmænd og fiskere kunne sælge direkte til kunderne.

Den dag i dag er såvel turister som fastboende glade for det spændende marked, hvor 200 virksomheder og over 100 landmænd sælger fiske, frisk frugt, blomster, grønsager og alt muligt andet fra deres boder.

Natteliv i Seattle
Seattle går ikke tørstig i seng. Der er bestemt ingen mangel på gode og spændende barer i byen, der forstår at feste igennem.

Britiske barer, irske pubber, lounges og blues klubber er blot nogle af de mange tilbud, der møder turisten, der kommer til byen.

Der er barer for alle og barer for de snævre kredse, og byen har en venlig atmosfære i forhold til homoseksuelle, som nogle barer henvender sig specielt til.

Spis af Seattle
Man siger, at i Pacific Northwest-regionen, er luften så ren og naturlig, at maden bare smager bedre her. Det lyder rigtigt, for de lokalt producerede brombær, æbler, kirsebær, hindbær, blåbær er alle af en høj kvalitet.

Landmænd tilbyder dagfriske grønsager og fisk og skaldyr fra havet udenfor byen er frisk fra time til time. Krabber, østers, laks, muslinger - alle er de dugfriske.

Vinen er også lokal for de frugtbare bakker og dale gør Washington til et perfekt sted at dyrke røde og hvide vine.

God appetit på Seattle.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.