Melbourne

Storbyferie til Melbourne

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Melbourne – En multikulturel og mangfoldig metropol

Rejs´til Melbourne i Australien

Bedøm rejsemål
5
(4 bedømmelser)

Storslåede oplevelser på rejser til Melbourne

En ferie i Melbourne byder i sig selv op til et hav af forskellige spændende oplevelser, hvor du for eksempel kan gå eller cykle rundt i byen og opleve nogle af de mange seværdigheder som for eksempel et besøg i det gamle og historiske fængsel ”Old Melbourne Gaol”, hvor nogle af de værste forbrydere igennem tiden er blevet hængt.

Med byens geografiske placering tæt ved den spændende og vilde australske ”outback”, kan rejser til Melbourne også indeholde naturoplevelser af de helt store. Du har mulighed for med en kort køretur ud af byen at komme helt tæt på nogle af de fantastiske naturområder, som Australien har at byde på. Her kan du se vilde kænguruer hoppe rundt på ”outbacken” eller komme helt tæt på kolonier af de søde koalaer.

Nyd det gode liv i en atmosfærisk storby

En af de ting som Melbourne er kendt for er, at indbyggerne synes om at nyde det gode liv her. Derfor kan du, hvor du end går altid finde god mad og vin, og du kan nyde et kulturliv, der bugner af forskellige spændende events. Melbourne er nemlig kendt for sin fantastiske musikscene, hvor du kan finde live musik og koncerter hver eneste aften.

Er du mere til en afslappende luksusoplevelse, vil nogle af de verdensklasse-restauranter og caféer som byen er fyldt med kunne byde dig på en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Melbourne er altså en by, der har noget for enhver.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.