Kairo

Storbyferie til Kairo

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Cairo – Oplev pyramiderne i ”Verdens Mor”

Mere om storbyen Cairo

Bedøm rejsemål
5
(2 bedømmelser)

Oplev verdens vidundere på en ferie i Cairo

I Cairo kan du komme helt tæt på pyramiderne i Giza. Her kan du blandt andet se det eneste af verdens syv vidundere, der stadig står som det stod i oldtiden. Hvis dette ikke er nok til at stille din eventyrlyst, så kan du også klatre ind i selve Keops-pyramiden og lade dig forundre over, hvordan det overhovedet har været muligt at bygge disse mesterværker i oldtiden. På Giza-plateauet kan du også se den gådefulde Sphinx, der bevogter indgangen til Kefren-pyramiden.

Hvis din historielyst endnu ikke er blevet stillet på din ferie i Cairo, så vil den med garanti kunne blive det på det verdensberømte Egyptiske Museum, der huser nogle af historiens vigtigste skatte. Selvom du skulle bruge flere dage på at udforske dette museum, vil det være umuligt at kunne se samtlige af de mere end 100.000 historiske levn. Her kan du se den legendariske barnekonge Tutankhamons skat eller gå en tur rundt i mumierummet, hvor de velbevarede mumier af gamle faraoer findes.

Rejser til Cairo byder på sjæl og liv

Udover den magiske historie, byder rejser til Cairo også på et spændende og sprudlende kulturliv, som du blandt andet vil kunne opleve, hvis du besøger en af verdens ældste og største basarer nemlig ”Khan Al-Khalili”. Det handlende liv her stammer helt tilbage til 1382, og i de mere end 900 butikker, vil du kunne gøre gode fund på glas, smukker, parfume samt smage på nogle af de traditionelle egyptiske herligheder.

Et besøg i Cairo vil uden tvivl give store indtryk.  

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.