Air Berlin

Billige flybilletter med Air Berlin

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Prøv flybilletter med Air Berlin

Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs KG er det officielle navn på Air Berlin. Normalt kalder man dog blot selskabet for Air Berlin. Det er det næststørste tyske flyselskab og det sjette største i Europa.

Hvis du skal have flybilletter med Airberlin, vil du flyve med et flyselskab, der blev dannet i 1978. Det blev faktisk stiftet af den gamle PanAm-kaptajn Kim Lundgren – ja, flyselskabet blev oprettet af en uddannet pilot, så det bliver knap nok mere autentisk. Det blev oprettet som et berlinsk charterflyselskab, men grundet problemer mellem vest og øst Tyskland, kunne det ikke lade sig gøre i Tyskland. Selskabet blev i stedet oprettet i Oregon, der ligger i USA.

Hvis du køber flybilletter med Air Berlin, kan det være du skal til Mallorca. Mallorca og middelhavsregionen har gennem tiden altid været en vigtig destination for Air Berlin. Mallorca er fortsat i dag den vigtigste destination for Air Berlin.

Air Berlin har over 150 fly i deres flåde. De har en bred vifte af forskellige fly, de kan tilbyde dem der skal have flybilletter med Air Berlin. Det rækker lige fra fly hvor der knap kan være 80 mennesker og ikke flyve mere end et par tusind kilometer, til større Air Busses, der kan holde op imod 300 mennesker og flyve over 10.000 km.

I 2009 fløj Air Berlin og dets datterselskaber over 33 millioner passagerer. Det er et meget stort antal mennesker, især taget i betragtning af, at det trods alt er nogle år siden.

Hvis du vælger flybilletter med Air Berlin, så vil du flyve med et selskab der er medlem af den internationale lufttrafik alliance ved navn "Oneworld". Alt i alt er Air Berlin et professionelt flyselskab, der tilbyder destinationer til store dele af verdenen, med flere forskellige slags fly til formålet.

 
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.