Flybilletter til Australien

Billige flybilletter til Australien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Søger du efter en billig flybillet til Australien, kan du finde den her hos Travelmarket. Smukke, storslåede Australien byder dig velkommen til kænguruer, koalabjørne, Ayers Rock, storslået natur, fantastisk byliv, venlige indbyggere og pragtfuld kultur. Hav en dejlig rejse til Australien.

Billige flybilletter til byer i Australien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,7
(148 bedømmelser)

Flybilletter til Australien

Australien er en spændende smeltedigel uden lige. Landet har en multikulturel befolkning med en historie, der går mange tusinde år tilbage i tiden. Australien blev først kendt for vesterlændinge i det 16. årh. og blev siden koloniseret sidst i 1700-tallet. Australierne er utroligt gæstfrie og både tilbagelænede og afslappede, så kommer man som feriegæst til landet, falder man til med det samme. Så tøv ikke med at finde de bedste flybilletter til landet "Down Under".Spændende storbyliv i Sydney, Melbourne og Canberra

Find billige flybilletter til Australien og oplev Sydney Operahus og Sydney Harborbridge
De fleste australiere lever i storbyerne ved kysterne, og der er helt sikkert også en australsk storby, der lige falder i din smag.
Sydney er muligvis den mest kendte af de australske storbyer, og du får bestemt også noget for pengene, hvis du køber en billig flybillet til Australien. Storslåede strande og perfekt badevand, solskin fra en blå himmel, et hav af spændende forretninger og sjove markeder. Og så er her de lækreste restauranter og barer. Der er en god high-class-stemning i smukke Sydney med det verdenskendte operahus på havnefronten.

I Melbourne kan du finde den fedeste undergrundskultur i byens labyrintiske gadesystem. Her er utallige fantastiske barer og pubber, hvor der er udendørsservering i solskinnet og australsk football på fjernsynet. Melbourne har et fantastisk kunstnermiljø, og i tøjforretningerne kan du finde alt fra haute couture til genbrugstøj.

Canberra – Australiens lidt ukendte hovedstad er fyldt med spændende historiske museer, kunstgallerier og store seværdigheder. Det er her de store politiske beslutninger tages, hvorfor her bor mange journalister, politikere, samfundsdebatører og forretningsfolk. Restauranterne er hippe, og barerne oser af moderne indretning og en kosmopolitisk stemning.

Australiens storslåede strande

Australien er verdenskendt for sine formidable strande og sit helt fantastiske badevand. Er du en hund efter vandaktiviteter, er her uendeligt meget at komme efter. Ved strandene kan du surfe, vindsurfe, stå på vandski eller suse afsted på jet-ski, for bare at nævne nogle af aktiviteterne. Og er du til aktiviteter på det dybere vand, har Australien nogle af de smukkeste steder i verden til dykning eller snorkling.

Der er et myldrende dyreliv lige under havets overflade, og ude på koralrevene er der en hel verden af forskellige fisk, havdyr og planter, som er ganske enestående! Så tænk dig om, og lad være med at røre ved revene eller deres farverige liv, når du dykker eller snorkler, for desværre kan selv den mindste berøring ødelægge meget mere, end du umiddelbart tror.

Så vil du kombinere oplevelser med eksotisk badeferie, hvor du nyder livet på de australske skønne strande, så tjek de billige rejser til Australien og se at komme af sted!

Enestående naturperler i Australien

Udover de fantastiske strande, har Australien meget andet enestående natur at byde på. Du vil se ørkener, frodige og grønne skove, sneklædte bjerge og uendelige kilometer af græssteppe. Det er blandt andet her, de store kænguruer og de sjove emuer holder til. Og de steder, hvor der vokser eukalyptustræer, kan du se de søde koalabjørne.

På din rejse til Australien, er det absolutte højdepunkt en tur ud til Ayers Rock (eller Uluru, som aboriginerne kalder den). Ayers Rock ligger nærmest lige midt i landet, og den kæmpemæssige røde sten kan ses på mange kilometers afstand. Besøg også Bellarine Peninsula, som er et af de steder, hvor du får mest for pengene.

Forventningens glæde er som bekendt stor. Tjek de billige flybilletter til Australien, læg dit rejsebudget til landet Down Under, og lad dig drømme hen til når du sidder på dit fly til Australien. Du vil få dit livs rejseoplevelse.

Ved brug af Travelmarkets flysøgemaskine (ovenfor) kan du søge efter billige flyrejser til Australien fra mere end 800 forskellige websider.

Foto: Istockphoto © travelface


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Australien:
Billund til Perth International
5. oktober til 10. oktober fra kr. 5.228,-
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.