Flybilletter til Australien

Billige flybilletter til Australien

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere Søger du efter en billig flybillet til Australien, kan du finde den her hos Travelmarket. Smukke, storslåede Australien byder dig velkommen til kænguruer, koalabjørne, Ayers Rock, storslået natur, fantastisk byliv, venlige indbyggere og pragtfuld kultur. Hav en dejlig rejse til Australien.
Bedøm rejsemål
4,8
(22 bedømmelser)

Flybilletter til Australien

Australien er en spændende smeltedigel uden lige. Landet har en multikulturel befolkning med en historie, der går mange tusinde år tilbage i tiden. Australien blev først kendt for vesterlændinge i det 16. årh. og blev siden koloniseret sidst i 1700-tallet. Australierne er utroligt gæstfrie og både tilbagelænede og afslappede, så kommer man som feriegæst til landet, falder man til med det samme. Så tøv ikke med at finde de bedste flybilletter til landet "Down Under".

Spændende storbyliv i Sydney, Melbourne og Canberra

Find billige flybilletter til Australien og oplev Sydney Operahus og Sydney Harborbridge
De fleste australiere lever i storbyerne ved kysterne, og der er helt sikkert også en australsk storby, der lige falder i din smag.
Sydney er muligvis den mest kendte af de australske storbyer, og du får bestemt også noget for pengene, hvis du køber en billig flybillet til Australien. Storslåede strande og perfekt badevand, solskin fra en blå himmel, et hav af spændende forretninger og sjove markeder. Og så er her de lækreste restauranter og barer. Der er en god high-class-stemning i smukke Sydney med det verdenskendte operahus på havnefronten.

I Melbourne kan du finde den fedeste undergrundskultur i byens labyrintiske gadesystem. Her er utallige fantastiske barer og pubber, hvor der er udendørsservering i solskinnet og australsk football på fjernsynet. Melbourne har et fantastisk kunstnermiljø, og i tøjforretningerne kan du finde alt fra haute couture til genbrugstøj.

Canberra – Australiens lidt ukendte hovedstad er fyldt med spændende historiske museer, kunstgallerier og store seværdigheder. Det er her de store politiske beslutninger tages, hvorfor her bor mange journalister, politikere, samfundsdebatører og forretningsfolk. Restauranterne er hippe, og barerne oser af moderne indretning og en kosmopolitisk stemning.

Australiens storslåede strande


Australien er verdenskendt for sine formidable strande og sit helt fantastiske badevand. Er du en hund efter vandaktiviteter, er her uendeligt meget at komme efter. Ved strandene kan du surfe, vindsurfe, stå på vandski eller suse afsted på jet-ski, for bare at nævne nogle af aktiviteterne. Og er du til aktiviteter på det dybere vand, har Australien nogle af de smukkeste steder i verden til dykning eller snorkling.

Der er et myldrende dyreliv lige under havets overflade, og ude på koralrevene er der en hel verden af forskellige fisk, havdyr og planter, som er ganske enestående! Så tænk dig om, og lad være med at røre ved revene eller deres farverige liv, når du dykker eller snorkler, for desværre kan selv den mindste berøring ødelægge meget mere, end du umiddelbart tror.

Så vil du kombinere oplevelser med eksotisk badeferie, hvor du nyder livet på de australske skønne strande, så tjek de billige rejser til Australien og se at komme af sted!

Enestående naturperler i Australien


Udover de fantastiske strande, har Australien meget andet enestående natur at byde på. Du vil se ørkener, frodige og grønne skove, sneklædte bjerge og uendelige kilometer af græssteppe. Det er blandt andet her, de store kænguruer og de sjove emuer holder til. Og de steder, hvor der vokser eukalyptustræer, kan du se de søde koalabjørne.

På din rejse til Australien, er det absolutte højdepunkt en tur ud til Ayers Rock (eller Uluru, som aboriginerne kalder den). Ayers Rock ligger nærmest lige midt i landet, og den kæmpemæssige røde sten kan ses på mange kilometers afstand. Besøg også Bellarine Peninsula, som er et af de steder, hvor du får mest for pengene.

Forventningens glæde er som bekendt stor. Tjek de billige flybilletter til Australien, læg dit rejsebudget til landet Down Under, og lad dig drømme hen til når du sidder på dit fly til Australien. Du vil få dit livs rejseoplevelse.

Ved brug af Travelmarkets flysøgemaskine (ovenfor) kan du søge efter billige flyrejser til Australien fra mere end 800 forskellige websider.

Seværdigheder i Australien


Fakta
Lokalt navn: Australia
Hovedstad Canberra: (308.000) Areal 7.682.300 km2
Primære sprog: Engelsk
Største religion: Kristendom er den største religion i Australien, cirka 75 procent. Derudover er alle større religioner repræsenteret i landet. Man kan finde kirker, moskéer, templer og synagoger i alle større byer.
Indbyggere: 19.000.000 (august 2000)
Styreform: Konstitutionelt monarki
Geografi: Australien er et af verdens mest flade lande. Landets højeste punkt er 2229 meter (Mt. Kosciusko) og det laveste punkt 15 meter (Lake Eyre). Ellers består landet primært af store flade sletter. De tættest befolkede områder findes på sletterne i øst, sydøst og sydvest.

Rejseforberedelse


Bedste rejsetid
Australien kan besøges hele året rundt. Man skal dog være opmærksom på, at da Australien ligger på den sydlige halvkugle, er deres årstider modsat de europæiske. Fra november til marts er der varmt over hele landet. Den nordlige del af landet er tropisk, og der kan blive meget varmt. Fra april til september har den nordlige del af landet klare varme dage med kolde nætter. Den sydlige del har koldere dage med regn ind i mellem. Der er dog stadig en del sol. Fra april til september er der ofte sne i bjergene i den sydøstlige del af landet. Så det kan lade sig gøre at tilbringe julen i vandkanten på en strand, mens man i august måned kan tage på skiferie.

Rejselitteratur
Køb dine guidebøger her

Pas og visum
Planlægger du en rejse til udlandet, er det vigtig, at dit pas er gyldigt. Du skal være opmærksom på, at det ikke altid er nok, at passet er gyldigt i det tidsrum, du rejser. En del lande kræver, at dit pas skal være gyldigt i månederne efter udrejse af landet. Inden du rejser, er det også vigtigt, at du undersøger, om der kræves visum til de lande, du ønsker at besøge. Du kan få informationer om dette ved de enkelte landes ambassader eller ved det danske udenrigsministerium. Ofte er det muligt at få visum ved indrejse i landet, men vil du undgå ventetid og eventuelle problemer, er det en god ide at søge om visum, inden du rejser hjemmefra.

Helbred og vaccinationer
Inden din afrejse bør du altid tjekke om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer for at rejse i landet. Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Danske Lægers Vaccinations Services webside sikkerrejse.dk. Her kan du også booke tid til vaccination i hele landet.

Toldregler
Når man rejser i udlandet kan det være fristende at købe lidt ekstra spiritus eller parfume med hjem til at forsøde dagligdagen, men må man egentlig det? Toldreglerne ændres fra tid til anden, ligesom der er forskel på, om man har opholdt sig indenfor EU eller udenfor EU. Derfor bør man inden afrejse tjekke toldreglerne, så man ved, hvor meget det er tilladt, man køber med hjem.

Pakkeliste
Står du og skal ud og rejse, er det vigtigt, du overvejer, hvad du vil pakke i kufferten eller rygsækken. Hvad der skal med på turen, afhænger naturligvis af, hvor du skal hen, og hvor længe du skal være væk. Det er altid en god ide at undersøge ting som vejrforhold og eventuelle regler om påklædning i de lande, du gerne vil besøge. Vi har lavet en pakkeliste med ting, der er vigtige at medbringe. Et-to par bukser/nederdele Trøjer/skjorter Undertøj Strømper Godt fodtøj Badetøj, shorts og t-shirts (hvis der er varmt) Lille taske eller rygsæk til penge, solbriller og så videre Gyldigt Pas Eventuelt visum Forsikringspapirer Flybilletter Kreditkort Lidt lokal valuta Eventuelt Vaccinationsattest Toiletsager Solcreme Lille håndklæde Aspirin eller Paracetamol mod smerter og feber Diarrépiller Insektspray Plaster Kondomer Nål og tråd

Husk inden afrejse
Inden du tager på ferie, er der nogle praktiske ting, som er værd at huske. Bekræft eventuelle flybilletter Husk at lukke alle vinduer og lås døren inden afrejse Træk stikket ud til fjernsyn, computer, kaffemaskine og andre el-installationer. Få naboer eller venner til at holde øje med hjemmet, fjerne aviser og post samt vande dine blomster Hvis du er væk i længere tid, så flyt eventuelt din adresse, bed i alle tilfælde familie eller venner om at tjekke din post, betale husleje og regninger.

Lokale forhold


Valuta
Dollars (AUD) Du kan altid se den seneste kurs på valuta her.

Nødhjælp
For at tilkalde hjælp i Australien skal man ringe på følgende nummer: Politi, ambulance, brandvæsen (000)

Drikkepenge
At give drikkepenge er ikke noget, der generelt bliver forventet eller praktiseret i Australien. Men på første klasses restauranter er det normalt at give tjeneren op til ti procent, hvis man får en god service.

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 20.00 i Australien. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 21.00 i Australien. Nogle af staterne i Australien kører med sommertid og vintertid, men det er ikke generelt for hele landet.

Vægt og mål
Man benytter følgende mål- og vægtenheder i Australien: Længde: meter Vægt: kilogram Temperatur: celsius.

Fotografering
Det er normalt tilladt at fotografere overalt i Australien. Ønsker du at fotografere personer, er det dog mest høfligt at spørge først.

Drikkevand
Australien har en ret høj hygiejnisk standard, og du kan sagtens drikke vandet.

Elektricitet
I Australiens benytter man følgende strømkilde: 220-240 volts, AC 50Hz. I Australien benytter de tre-ben stik, og man vil derfor skulle benytte en adapter.

Opførsel
Generelt bør du opføre dig som i et andet vestligt land. De fleste australiere er uformelle og meget venlige.

Åbningstider
Banker har åbent fra 9.30 til 16.00 (mandag til torsdag) og fra 9.30 til 17.00 (fredag). I enkelte stater har nogle banker yderligere åbent lørdag formiddag. Butikker har åbent fra 9.00 til 17.30 (mandag til onsdag), fra 9.00 til 21.00 (torsdag og fredag) og fra 9.00 til 17.00 (lørdag). Butikker i større byer har ofte åbent om søndagen fra 10.00 - 16.00. Kontorer har åbent fra 9.00 til 17.00 (mandag til fredag)

Mad og drikke
Maden i Australien er normalt frisk og hygiejnisk. Barbecue er meget populært i Australien, og den tilberedes selvfølgelig under den åbne himmel. Derudover Australien er kendt for restauranter med alt godt fra havet. Yderligere kan du få masser af frugt og være heldig at smage lokale delikatesser, som kan være kænguru, bøffel, krokodille eller emu. Australien er et multikulturelt land, og det er derfor muligt at finde mange forskellig typer restauranter. Øl er nationaldrikken, men der findes også mange gode australske vine.

Forhold for handicappede
Forholdene for folk med handicap er blevet meget bedre over de sidste år. De fleste hoteller, flyselskaber, attraktioner og større transportmuligheder har generelt mulighed for at tage imod handicappede. Det er dog tilrådeligt at checke om denne service er til rådighed, inden du beslutter dig for at rejse eller besøge en bestemt attraktion.

Helligdage
Nytårsdag, 1. januar. Australien dag, 26. januar. ANZAC dag, 25. april. Dronningens fødselsdag, anden mandag i juni (bortset fra staten Werstern Australia). Juledag, 25. december. Anden juledag (boxing day), 26. december (bortset fra staten Southern Australia).

Overnatning / Hotel


Camping
Du kan finde campingpladser i stort set alle byer i Australien, helt ned til de virkelig små byer med meget få indbyggere. Der kan være forskel på kvaliteten af de forskellige pladser, men som hovedregel holder de alle en ret god standard. Information om campingpladser kan fås på alle større turist centre i landet.

Hoteller
I Australien findes der i alle stater store hoteller drevet af internationale kæder. Er du mere til et mindre, mere afslappet og lokalt hotel, er der også rig mulighed for at finde sådan et. Hotellerne i Australien rangerer efter et fem-stjerne system, hvor fem stjerner er bedst.

Pension
Bed & breakfast kan du finde over hele Australien ofte til en lav pris. Ofte er der mulighed for at overnatte i private hjem. Gæstehuse findes tit i områder, der ikke umiddelbart er så tilgængelige. Disse kan variere fra store gæstehuse på store gårde til de ansattes bygninger på mindre gårde. Ved overnatninger som disse bliver gæsterne tit lukket ind i private hjem, og det kan være en god måde at lære noget om det australske folk og deres levevis.

Vandrehjem
Du kan finde vandrehjem over hele landet, der er dog større koncentration af disse i områder med tæt befolkning. Vandrehjem med mærket YHA lever op til internationale krav om vandrehjem, så vil du være på den sikre side, kan du altid kigge efter YHA-mærket. Generelt er det nemt at finde et vandrehjem i Australien.

Lokal transport


Fly
Flyruterne i Australien dækker stort set hele landet, og både første og anden klasses billetter kan købes. Det kan til tider være en fordel at flyve i Australien på grund af de store afstande. Priserne varierer, men det kan ofte lade sig gøre at købe flypas til rimelige priser. Book flybilletter her

Bus
I Australien findes et virkelig godt udbygget transportsystem med bus. Bus er en af de billigste transportmuligheder, og busserne er generelt i god stand med komfortable sæder og aircondition. Det mest almindelige for rejsende er at købe et buspas, der giver mulighed for at stå af og på efter behov. Disse buspas kan som hovedregel købes i ens hjemland. Udover den almindelige bus kan du mellem Sydney og Cairns også rejse med Oz Experience. Det er en kombination mellem et buspas og en guided tur. På turen kommer du ud i 'the outback' og i national parker. Samtidig bliver du taget med på det vilde natteliv og får informationer om, hvad der er at opleve i de forskellige byer. På denne tur kan du også stå af og på efter behov.

Tog
Der findes kun en togstrækning fra kyst til kyst i Australien, den går fra Sydney til Perth og tager cirka tre dage. Derudover kører der tog til og fra de fleste større byer. Der er mulighed for at køre både på første og anden klasse. Togene er i god stand, og der er mulighed for at få en sovekupe. Det er vigtigt at reservere plads på længere strækninger, dette kan gøres op til seks måneder før rejsen. Det kan lade sig gøre at købe et togpas, der gælder i cirka fire uger, men dette pas skal købes udenfor Australien.

Taxi
Taxier findes næsten i alle byer. Man kan finde taxier ved transport terminaler, større hoteller eller indkøbscentre. Det kan også lade sig gøre at hyre en taxi på gaden eller ringe efter en. Der er et minimum opstarts beløb, samt et mindre beløb hvis man ringer og bestiller en taxi.

Billeje
Det er muligt at leje biler i alle større byer for personer over 21 år. Et internationalt kørekort er dog påkrævet sammen med et gyldigt nationalt kørekort.

Båd eller færge
Der er stor mulighed for at tage på tur i båd i Australien, der har over 36.000 kilometer kystlinie. Der er både mulighed for dybdehavs fiskeri og almindelig turbåde. Med hensyn til færger er der regelmæssige bilfærger mellem Victoria og Tasmanien.

Andre transportformer
Hvis man er flere rejsende sammen, kan det til tider betale sig at købe en brugt bil. Der er et godt udbygget vejsystem, og det giver en stor grad af frihed selv at bestemme tempoet. I Sydney er der gode muligheder for at købe og sælge brugte biler.

Seværdigheder Australien


Barossa området (Australien)
Barossa ligger cirka en times kørsel fra Adelaide. Det er et skønt, intimt sted med masser af ældre arkitektur.
Barossa er hjemsted for mere end 50 vingårde lige fra små familiefirmaer til store nationale firmaer.
Et imponerende område med masser af muligheder for vinsmagning.

Great Barrier Reef (Australien)
Great Barrier Reef er verdens største levende organisme. Det store koralrev er et ideelt sted til dykning og snorkling, her kan du opleve koraller fra hele farvespektret samt masser af farverige fisk, hajer og meget mere.

Hinchinbrook Island (Australien)
Et fedt sted at trekke, her kan du gå fra tropisk regnskov til et fantastisk sandstrand med azurblåt vand helt uden at møde andre turister. Hinchinbrook Island er Australiens største naturpark placeret på en ø. Det er et tropisk paradis væk fra civilisationen.

Port Moresby, Rabaul and Madang (Australien)
Strandene og koralrevene omkring disse steder giver en fremragende mulighed for svømning og snorkling. Med de imponerende skønne badestrande og blå hav er der også rig mulighed for andre vandsportsaktiviteter.

Rabaul (Australien)
En af Papua New Guineas smukkeste byer inden den blev ødelagt af et voldsomt udbrud fra vulkanen Tuvuvur i 1994. Byen er stadig et besøg værd, og man kan klatre på de fleste vulkaner i området dog ikke Tuvuvur, der stadig er aktiv.

Uluru (Ayers Rock) (Australien)
Den enorme sten der ligger mit i ørkenen. Uluru har stor kulturel betydning for de lokale aboriginere. Udover at bestige den 348 meter høje sten og se den skifte farve i solnedgangen, kan man på en gåtur rundt om stenen finde mange huler og gamle indgraveringer lavet af de lokale aboriginere.

Øerne Bathurst og Melville (Darwin)
Øerne ligger cirka 80 kilometer nord for Darwin. De er næsten dækkede af regnskov og imponerende vandfald. Øerne er hjemsted for Tiwi folket, der er berømte for deres batik, silketøj, vævning og lertøj.
Tiwi folket byder gerne indenfor og deler deres kultur og religion, men øerne kan kun besøges på en organiseret et eller to dages tur.

Bjergområdet Blue Mountains (New South Wales)
Bjergområdet ligger 104 kilometer vest for Sydney. Det er et fascinerende landskab med masser af muligheder. Man kan sejle en tur mellem de brølende vandfald, gå ture gennem dybe kløfter der ikke har ændret sig siden dinosaurernes tid og svømme i smukke krystalklare søer.
Et smukkere landskab er svært at finde.

Området The Great Lakes district (New South Wales)
The Great Lakes district ligger ved kysten i New South Wales. Det er et af Australiens mest populære feriedestinationer. Området er berømt for de smukke sandstrande og regnskoven, der ligger helt ned til kysten.
Byen Port Macpuarie er et fremragende sted for fiskeri, sejlads og windsurfing.

Snowy Mountains (New South Wales)
Snowy Mountains er placeret 526 kilometer sydvest for storbyen Sydney. Det er Australiens højest liggende nationalpark, der blandt mange andre ting byder på rindende floder fyldt med ørreder, imponerende landskab og ren frisk bjergluft. Snowy Mountains er et utroligt populært skisportssted i vinterperioden, der er gode muligheder for såvel slalom som langrend.

Område og byseværdigheder
Område:
New South Wales
Northern Territory
Queensland
South Australia
Tasmanien
Victoria
Western Australia
By:
Darwin
Sydney

Foto: Istockphoto © travelface

Find rejsen til Australien her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK