Rejser til Mexico

Rejser til Mexico

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Mexico var oprindeligt indianernes land. Her fødtes storslåede kulturer, hvis spor du stadig kan se, når du rejser til Mexico, der binder USA sammen med Latinamerika. De prægtige pyramider, templerne og ruinerne efter maya-indianerne står klar til at forbløffe turisterne, der også må undres over de store kontraster landet kan fremvise.

Mexico er på mange måder et ekstremt land med enorme afgrunde mellem rig og fattig. Her er de rige overdådigt rige og de fattige skræmmende fattige. På rejser til Mexico vil du opleve, at landet er et frugtbart, farverigt, pulserende og fantastisk spændende land.
Bedøm rejsemål
4,6
(79 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Mexico

Mexico - Skønne strande, unik kultur og smuk natur

Mexico har efterhånden opnået en høj placering på listen over enestående ferielande, og det med god grund. Strandlivet er helt i top, og det samme er den mexicanske natur, hvor du kan tage på ture både til jungle og vulkaner. Oplev det festlige byliv og se nogle af de vigtigste kulturskatte i verden, når du rejser til Mexico.

Om Mexico
Områder

Opfyld din drømmeferie til eksotiske Mexico

Udforsk et af verdens syv vidundere
Mexico er et af de lande i verden, der har en af de mest interessante historiske udviklinger. Når du rejser til Mexico, vil du opleve, at forskellige folkeslag igennem tiderne har bygget storslåede og fascinerende byer, der stadigvæk den dag i dag er rigtig velbevarede og åbne for turister. 

Chichén Itzá er den mest berømte af de arkæologiske ruinbyer, og byens dominerende pyramide ”El Castillo” er til og med blevet udnævnt til et af verdens syv nye vidundere på grund af sin fantastisk smukke og detaljerede arkitektur. På Mexico rejser kan du se, hvor de gamle mayaindianere har taget højde for både årstiderne og stjernernes placering.

Gå på junglevandring i Mexico
Chichén Itzá er dog blot en af de utallige mayabyer, der findes i Mexico. Hvis du virkelig vil på eventyr i junglen, bør du ikke misse den lidt mindre kendte ruinby Coba, når du rejser til Mexico. Placeret midt inde i den tætte jungle på Yucatanhalvøen, er Coba en af de få ruinbyer i Mexico, der endnu ikke er blevet fuldt udgravet, hvilket gør, at du på din vandring rundt mellem vilde dyr og eksotiske planter kan føle dig som en af de opdagelsesrejsende, der for første gang ser disse mystiske ruiner. Coba er også et af de få steder, hvor det stadigvæk er tilladt at klatre op på toppen af den 42 meter høje pyramide og suge en panoramisk udsigt over junglen til sig. Det er næsten en must på Mexico rejser.

Oplev den fortryllende Yucatanhalvø
Rejser til Mexico går forståeligt nok ofte til Yucatanhalvøen. Med den mexicanske golf på den ene side og det turkisblå caribiske hav på den anden, er denne halvø blevet turisternes foretrukne sted at tage på ferie i Mexico. Det er forståeligt nok, da du her er omgivet af herlige strande og samtidig har utallige muligheder, hvis du gerne vil på eventyr på dine Mexico rejser. Du kan svømme med delfiner, dykke ved farverige koralrev, sejle i grotter og udforske nogle af de adskillige nærliggende ruinbyer.

Byen Playa Del Carmen var oprindeligt kun en lille fiskerby, men er i dag vokset til en af halvøens største feriebyer. Det bedste ved Playa Del Carmen er, at den - på trods af at have vokset så meget - har formået at bevare sin charme og personlighed. Du kan stadigvæk nyde en afslappende atmosfære med hyggelige strandbarer og fantastisk lokal mad til små penge, når du rejser til Mexico.

Mexico rejser kan også byde på fine hoteller, kridhvide strande og en storby, der aldrig sover. Dette er især, når du rejser til den berømte ferieby Cancun, der også befinder sig på Yucatanhalvøen.

Jagten på den perfekte strand
Hvis du på din ferie er ude på at finde den perfekte strand, er Mexico det helt rette sted at søge. Omkring byen Tulum findes der forskellige strande, der gang på gang scorer top ti placeringer på forskellige rejsemagasiners lister over verdens bedste strande. Når du på din ferie i Mexico ligger i en hængekøje på en af de kilometerlange kridhvide strande med mayaruiner i ryggen og det fortryllende caribiske hav foran dig, forstår du hvorfor så mange rejser til Mexico.

Omgivet af caribiske paradisøer
Rundt om Yucatanhalvøen findes nogle af Caribiens smukkeste øer også, der alle tilhører Mexico. Nord for halvøen er øerne Isla de Holbox og Isla Contoy, der er eksotiske paradisøer, hvor du ikke behøver andet fodtøj end sandalerne. Det er også her, at de to strømme, der går mellem den Mexicanske Golf og Caribien mødes, hvilket bringer et fascinerende dyreliv til øerne både i luften og under havets overflade.

Lidt uden for badebyen Playa Del Carmen findes øen Cozumel, der er kendt for sin verdensklasse dykning. Og vil du til en afslappende ø med fine strande på dine Mexico rejser, kan du ud for Cancun sejle til Isla Mujeres.

Mexico er altså et land, der har noget for enhver smag, og du finder ikke mange andre steder i verden, der kan kombinere en perfekt afslappende atmosfære med så stort udvalg af mulige oplevelser og eventyr som Mexico rejser.

Baja Californien

På halvøen Baja California er der rig mulighed for at nyde naturen. Her er skønne hvide sandstrande og smukke bugter, mens landet længere inde byder på høje bjerge og et fantastisk planteliv.

Det sydlige Mexico

I den sydlige del af Mexico finder man grønne frodige områder side om side med imponerende ruiner. Desuden er området hjemsted for Acapulco bugten, der er et af de smukkeste steder i verden.

Mexico City

Mexico City er en stor og larmende by med 20.000.000 millioner indbyggere. Den kan virke skræmmende på førstegangsbesøgende, men kommer man ind under byens overflade, finder man utrolig søde og rare indbyggere og adskillige interessante seværdigheder. Har man en gang besøgt byen, vender man som regel tilbage igen.

Mexicos caribiske kyst

Den caribiske kyststrækning er et mekka for rejsende, der elsker gode sandstrande med skyggende palmer og behageligt badevand. Området kan også tilbyde en aktiv ferie til rejsende, der gerne vil dyrke sport i ferien eller dykke en tur i det farvestrålende paradis, man finder under havoverfladen.

Mexicos Stillehaveskyst

Stillehavskysten i Mexico er et fremragende sted for rejsende, der gerne vil have sol, sand og vand. Her er et pragtfuldt klima med skønne sandstrande og tempereret badevand. Yderligere er området hjemsted for den fascinerende by Vallarta.

Yucatan halvøen

Yucataán halvøen byder på alt, hvad man kan ønske sig som turist. Her er formidable sandstrande med gode muligheder for at snorkle. Yderligere byder området på nogen af landet bedste seværdigheder i de gamle ruiner fra maya riget.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.