Busrejser til Italien

Busrejser til Italien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Et land som Italien rummer så meget historie, kultur og livsglæde, at man er nødt til at se mere end bare en enkelt by. Med busrejser i Italien kan man opleve vinen, maden, kulturen og historien, som i tidernes morgen satte dette land på verdenskortet. Drømmer du om en ferie hvor du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde, se og opleve, så er busrejser i Italien et ideelt valg.

Langs de smukke landeveje og med stop i de legendariske byer vil busrejser i Italien sammenstykke det bedste, som landet har at tilbyde. Om man er alene, par eller familie, er en busrejse en hyggelig, nem og uforglemmelig måde at tilbringe en ferie på.

Italiens natur er meget alsidig. I de sneklædte italienske alper er det muligt at stå på ski, mens en bustur længere sydpå giver én sand mellem tæerne. Italiens natur spænder vidt og bredt, hvilket man mærker på egen krop gennem busrejser i dette smukke land.


Langs det mørkegrønne italienske landskab findes de mange vingårde, som har gjort Italien til et verdensberømt land. I Montalcino smager man på Brunello-vine, mens man i Veneto dufter til den klassiske Amarone. På de hyggelige vingårde er der naturligvis mulighed for at købe kassevis af kvalitetsvin til gode priser.

Madkulturen i Italien er i absolut verdensklasse, hvilket busrejser i Italiens mange kulinariske hovedstæder også vil vidne om. På det lokale trattoria eller den michelinstjernede restaurant vil der være rig mulighed for at smage sig igennem Italien.

Med byer som Venedig, Milano, Rom, Firenze og Montepulciano er der mange oplagte stoppesteder til busrejsen. Italien har mange, mange kilometers kystlinje ud til det smukke middelhav og Adriaterhavet. På kyststrækningen findes utallige større og mindre kystbyer, hvor afslapning og solskin er nøgleord. Der er rigeligt at opleve på busrejser i Italien.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.