Rejser til Kap Verde Øerne

Rejser til Kap Verde Øerne

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»Kap Verde Øerne
Kap Verde – en solrig og eksotisk ferieperleKap Verden er et eksotisk og skønt sted at holde ferie. Året rundt er her sommer og sol, skøn natur, legesyge delfiner og en farverig og gæstfri kultur.

Øgruppen Kap Verde er verdensberømt for sine hvide badestrande med krystalklart, snorkle-venligt havvand, hvor du både kan opleve havskildpadder og hvaler. Her er en skøn, nærmest caribisk stemning, mange strandaktiviteter, en uimodståelig natur og en farverig og meget gæstfri kultur.  

RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 2.509,-Fra 4.093,--
Charter (fly + hotel)Fra 1.038,-Fra 4.738,--
Priserne er oplyst som pris pr. person
Kap Verde – et solsikkert og afslappende paradisDet afrikanske land Kap Verde er en usleben perle inden for turisme, der byder på et af verdens mest solsikre klimaer, endeløse hvide sandstrande, luksus hoteller og massevis af oplevelser. Øgruppens lokalbefolkning lever og ånder desuden for landets motto ”No stress”, så det er svært at finde et mere passende sted at nyde sin ferie på.

 

Rejser til Kap Verde byder på utallige oplevelser

Kap Verde er en afrikansk ø-nation bestående af 10 beboede øer af vulkansk oprindelse, der alle byder på forskellige oplevelser. En ferie på Kap Verde kan byde på alt fra verdensklasse dykning, snorkling og surfing til afslapning under palmetræer med din foretrukne feriebog.

Der findes spændende udflugter både på land og til havs, eller hvad med bare at gå en lang tur på de evige sandstrande, der er nogen af verdens fineste. Efter at have suget alle oplevelserne ind, kan man læne sig tilbage på en af strandrestauranterne og spise friske fisk og skaldyr til en lav pris.

No Stress

En ferie på Kap Verde vil gøre, at man kommer helt ned i et andet gear, hvor stress slet ikke er eksisterende. De lokale lever nemlig efter sit motto ”No stress”, der findes skrevet på bygninger, T-shirts og alle andre tænkelige steder og er en konstant påmindelse om, at man skal nyde livet og slappe af.  

Badeferie og vandsport

Rejser til Kap Verde kan altså byde på lækker afslapning og kulturelle oplevelser, men er du mere til en aktiv ferie, så kan du også få stillet dine lyster med blandt andet en masse forskellige former for vandsport. Det er på øerne Sal og Boa Vista turismen startede på Kap Verde, da det er her forholdene for en skøn badeferie er optimale med de lange hvide sandstrande og det krystalklare vand. 

Disse øer er desuden blevet berømte for sin vandsport. Med øernes placering midt i Atlanterhavet sørger vinden for at lokke mange surfere til, og forholdene her er så gode, at verdensmesterskaberne i blandt andet kitesurfing årligt afholdes her. Hvad enten du er ekspert eller nybegynder, findes der muligheder for at prøve kræfter af med alt fra normal surfing til vind- og kitesurfing.

Snorkling og dykning

To andre aktiviteter der er blevet populær på Kap Verde er snorkling og dykning. Forholdene omkring de vulkanske øer er nemlig perfekte, da det turkise vand sørger for en fantastisk sigtbarhed og de omkringliggende koralrev lokker massevis af fisk til. Er man heldig kan man også se både delfiner og forskellige hvaler, der ofte holder til rundt om øerne.

Oplevelser på land

Der findes også mange mulige oplevelser på land, og hvis man vil, kan man sejle eller flyve imellem flere forskellige øer og opleve de store kontraster. På øen Fogo kan man for eksempel komme ind i øens vulkankrater og smage på den specielle vin, der dyrkes inde i krateret. Eller hvad med en vandretur i de grønne bjerge på hovedøen Santiago.

Har du lyst til at være kulturel er São Vicente den helt rette ø for dig. Her kan man udover den fantastiske natur og de fine strande nemlig opleve det berømte karneval, hvor hele øen forvandles til én stor fest, som øens befolkning forbereder sig på længe i forvejen, og som ingen vil gå glip af.

God mad og luksus

Hotellerne på Kap Verde findes i alle budgetklasser, men for de der søger mere luksus på sin ferie, byder Kap Verde også på en lang række luksus hoteller, hvor man kan komme helt ned i et andet gear og blive behandlet som en konge af de servicemindede lokale.

Kap Verde er også kendt for sine uendelige mængder af friske fisk og skaldyr, der tilberedes på forskellige lækre måder. En grillet hummer er blot en af de få kulinariske oplevelser, man bør ynde sig selv, når man er på ferie her.

Kap Verde er altså et land med utallige muligheder, så sørg for at opleve denne uslebne diamant, inden den bliver forvandlet til et kæmpe turist resort lig så mange andre.

 

 

Bedøm rejsemål 0 (0 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK