Billige flybilletter til New Zealand

Billige flybilletter til New Zealand

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Søg og finde billige flybilletter til New Zealand på Travelmarket. Vi søger mere end 800 websider og finder den billigste flybillet til dig.

Billige flyrejser til New Zealand

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til New Zealand?

De billigste flybilletter til New Zealand koster normalt fra kr. 6.000 til kr. 8.000.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i New Zealand?

Auckland på Nordøen eller Christchurch på Sydøen er de to billigste lufthavne at flyve til i New Zealand. Skal du rejse rundt i New Zealand, så tjek prisen på en flybillet udrejse til en af byerne og hjemrejse fra den anden.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i New Zealand?

Normalt vil det være billigst at flyve fra København til New Zealand. Prisforskellen fra Billund, Aalborg og Hamborg kan dog være ganske lille, så søg også flybilletter fra disse lufthavne, hvis de er tættere på dig.

Hvilke flyselskaber flyver til New Zealand?

Air New Zealand, Cathay Pacific, Emirates, Singapore Airlines, Air France og Lufthansa er nogle af de flyselskaber, som du kan komme til at flyve med, hvis du rejser til New Zealand.

Hvor lang tid tager en flyrejse til New Zealand?

En flyrejse til New Zealand kan foretages med 1 eller 2 stop. Finder du en flyrejse med 1 stop, så regn med cirka 30 timers rejsetid. En rejse med 2 stop tager typisk 30-45 timer, men vil ofte være en billigere løsning.

Bedøm rejsemål (214 bedømmelser)
4.6

Flyv billigt til New Zealand

Helt ovre på den anden side af jorden ligger et vidunderligt dejligt land ved navn New Zealand. New Zealand er et land med en imødekommende befolkning og med fantastisk natur kendt for storfilm som Ringenes Herre, Hobbitten og Narnia.

Selvom om New Zealand ligger langt væk kan vi kun anbefale at købe flybilletter til New Zealand for at opleve dette dejlige land, hvor man indenfor et par dage kan se både gletschere, flotte dybe fjorde, dramatiske bjerge, rullende bakker, subtropiske skove, vulkanske plateauer og dejlige sandstrande.

Er du til vand?

New Zealand har en kyststrækning på cirka 15.000 kilometer og langs denne lange kyst venter der masser af dejlige oplevelser. Her er strande med hvidt, og med sort sand. Her er roligt havne, og steder hvor havet slår voldsomt mod klipperne. Her er noget for en hver.

Er du til vandring?

Er du typen, der elsker at vandre i naturen er det helt oplagt at investere i en flybillet til New Zealand. Landet har en lang række forskellige vandreturer, som strækker sig fra turer på 30 minutter til mere end 3 uger. Så det er bare at få vandrestøvlerne på og komme i gang.

Er du til Adrenalin?

Hvis du er til adrenalinpumpende aktiviteter bør din tur gå til New Zealands og måske verdens hovedstad for adrenalinpumpende aktiviteter – Queenstown på Sydøen. Det var her at det moderne Bungyjump blev opfundet af A.J. Hackett, du kan også sejle gennem smalle kløfter i speedbåd, bestige bjerge, springe i faldskærm og meget mere.

Er du til Kultur?

New Zealands historie startede for cirka 700 år siden, da landets første befolkning, maorierne, indvandrede fra Polynesien – og for 200 år siden kom så europæerne til landet. Under et besøg i New Zealand kan det varmt anbefale sig at grave lidt ned i landet kultur. Blandt andet ved at besøge Museum of New Zealand i hovedstaden Wellington.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til New Zealand:
København til Auckland
17. april til 14. maj fra kr. 7.251,-

De mest populære lufthavne i New Zealand

Populære rejsemål i Australien & Stillehavet

Find rejsen til New Zealand her

Find inspiration til New Zealand her

Læs mere om New Zealand på vores blog