Rejser til Cypern

Rejser til Cypern

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»Cypern
Cypern – Kærlighedsgudindens Afrodites øFerie på Cypern er skinnede bagende sol, blå himmel, køligt hav og friskfanget fisk der kan nydes med et glas køligt hvidvin. Det kan blive din oplevelse, hvis du rejser til Cypern, kærlighedsgudindens ø.
RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 1.305,-Fra 1.360,--
Charter (fly + hotel)Fra 1.999,-Fra 2.499,-Fra 2.399,-
Priserne er oplyst som pris pr. person
Ferie i Cypern skal oplevesFerie på Cypern er tæerne i det varme sand, børnenes leg i strandkanten, og en svømmetur i det turkisblå hav. Muligheden for en ferie på Cypern i strandlivets tegn med familien er uendelige. Tag en slentretur på den palmerige strandpromenade Finikoudes i Larnaka, shop i den gamle bydel eller se den smukke kirke Saint Lazarus Church. Lej en bil, tag op i Troodosbjergene og oplev smuk natur, klostre og kirker eller måske det mere ukendte tyrkiske Nordcypern.

 

Strandområder på Cypern

Fig Tree Bay – Se børnene bygge sandslotte, nyd det krystalklare vand eller besøg de utallige restauranter i området med de børnevenlige strande. Den afslappende atmosfære på den sydøstlige del af Cypern indbyder til børnefamilien, men giver også mulighed for shopping i de hyggelige gågader i centrum af Fig Tree Bay.

Ayia Napa – Fest igennem i partyområdet Ayia Napa om aftenen og slap af, nyd solen på den lækre strand om dagen sammen med dine venner. Denne farverige by på den sydøstlige del af Cypern, tiltrækker unge fra hele Europa som fester natten lang på byens mange diskoteker.

Nissi Beach – Oplev den mest kendte strand, der er 600 meter lang og 40 meter bred på den sydøstlige del af Cypern. Put tæerne i den gyldne fine sand, lad dig underholde af det store udbud af vandaktiviteter og nyd det rolige klare vand. Lig i din strandstol, spis din frokost på de nærliggende restauranter eller shop i en af de mange butikker.

Paphous – Mærk roen, slap af, nyd strandlivet på dette rolige sted i den østlige del af Cypern. Den 600 meter lange børnevenlige strand Coral Bay indbyder til børnenes leg eller tag dykkerudstyret på og tag et dyk. Mærk historiens vingesus inde i byen Paphos som er på UNESCOs verdensarvsliste, se middelalderborgen, gå på strandpromenaden og se pelikanerne.

Byerne

Larnaca – Oplev det moderne som møder den gamle kultur i byen Larnaca. Gå en tur på den lange promenade Finikoudes, tag på loppemarked om lørdagen eller se den smukke Saint Lazarus Church. Mærk den cypriotiske charme i de nærliggende gader, få indblik i det gamle tyrkiske kvarter eller besøg Bymuseet.

Lidt udenfor Larnaca kan du opleve de fire saltsøer og om sommeren kan du se, hvordan saltet ligger smukt hvidt på bunden af søen. Som et fatamorgana toner den smukke Hala Sultan Tekke-moskéen sig frem ved søens bred, kun omgivet af høje cypresser og palmer. Børnene vil være vilde med et besøg til Camel Park ved Mazotos 10. km fra Larnaca, Rid på en kamel, lad dem se de andre dyr i Nohas ark eller tag en tur i swimmingpoolen.

Nicosia – Oplev den delte hovedstad, besøg den tyrkiske del fra overgangen Lidra Palace og prøv at være i Grækenland og Tyrkiet samme dag. Kryds den grønne linje, drik tyrkisk kaffe, hør lyden fra moskéen som kalder til bøn og bliv ren i en tyrkiske hamam.

I den græske del, kan du slentre rundt ad snoede gader i den gamle bydel Laiki Gitonia. Oplev den store bymur, nyd et måltid mad på en af de mange cafeer og restauranter eller hvad med at få det cypriotiske liv helt tæt på, når du tager på marked.

Oplevelser på Cypern

Troodosbjergene – Lej en bil, kør op i bjergene, se smuk natur og hengiv dig til naturen på din trekkingtur eller kirke crawl. Nyd lyden af bækkens rislen eller oplev det 12 meter høje Kalidonia vandfald på trekkingruten Kalidonia Trail. Se smukke isolerede kirker og klostre som ligger imellem dale og bjerge på din kirke crawl. Hele 10 af dem er optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af deres smukke vægmalerier. 

Nordcypern
Oplev Nordcypern inden alle andre gør det. Oplev lange fine sandstrande, krystalklart vand, uberørt natur, vilde æsler og skildpadder på Karpaz. Dipkarpaz er landsbyen, hvor der på den  ene side af gaden lever tyrkiske cyprioter og den anden græske. Besøg Golden Beach, hvor skildpadderne i maj/juni lægger æg eller tag en dukkert i det lækre hav.

Havnebyen Kyrenia imponerer med slottet Kyrenia, en by som ligger smuk ved foden af bjergkæden Five Finger og er en by med god atmosfæren og stemning.

Bedøm rejsemål
4,5
(2 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK