Rejsekataloger

Rejsemål:
Rejsetema:
Rejsebureau:

Udvalgte rejsekataloger


Dansk Vestindien
Skønheden og stranden, en guide til Dansk Vestindien. Med sin perfekte beliggenhed mellem Atlanterhavet i nord og det caribiske øhav i syd, byder de Dansk Vestindiske Øer på godt vejr hele året rundt. Øerne, som i dag er en del af USA, har haft en fantastisk historie. Hele 7 forskellige lande har regeret på øerne og hver på deres måde sat deres spor på dem, ikke mindst Danmark. Øerne kan også byde på en fantastisk natur. Hvad enten du er til vandreture, en kajaktur eller en tur på hesteryg, har hver af øerne meget at byde på for naturelskeren.
 
Golf in Iceland
Does playing golf at midnight surrounded by a lava field sound too strange to be true? Not in Iceland! Midnight golf is available in summer due to Iceland's northerly location, and one-tenth of Iceland's surface is adorned with lava. Sweeping mountain and ocean views characterise Icelandic golf courses, which follow the contours of the landscape, a popular trend in golf course design today.
 
Rideture i Island
Intet andet sted får I mulighed for at ride med en flok heste i åbent terræn, mellem gletschere, varme kilder og vulkaner. Ishestar samarbejder med landmænd i hele landet, som er de rigtige kendere af de lokale forhold og egnens historie. Således har hver tur har sin egen charme og er organiseret af lokale eksperter; landmændene og deres familier. ISHESTAR tilbyder rideture for såvel øvede ryttere som nybegyndere.
 
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK