Birgitte Oxlund

Birgitte Oxlund

Jeg er redaktør på Travelmarkets blog og nyhedsbrev, og jeg er ekspert i at finde de gode tilbud i vores søgemaskiner. Jeg elsker at rejse og har besøgt over 30 lande. Noget af det bedste ved at rejse er planlægningen! Hvor skal vi hen, hvor skal vi bo, hvad skal vi se, og ikke mindst hvor skal vi spise?

Her får du mest ferie for pengene i 2016

Når jeg sparer op til en ferie, er det altid sjovere, hvis jeg ved, at jeg skal besøge et land, hvor jeg får meget for pengene. Og igen i år har den legendariske rejseguide Lonely Planet udpeget de destinationer, hvor du får mest ferie for pengene. Her får du en top 10 over “best-value-for-money” destinationer i 2016 samt nogle rigtigt gode tilbud på flybilletter og rundrejser dertil.

Inspiration til din næste rejse

Under fanebladet “Gode tilbud på rundrejser til top 10” finder du flere tilbud på rundrejser til de 10 destinationer, hvor du får mest ferie for pengene i 2016.

gode tilbud på rundrejserHer er Lonely Planets top 10 over “best-value-for-money” destinationer i 2016:
1. Estland
2. Ho Chi Minh City og Hanoi, Vietnam
3. Østafrika (bl.a. Kenya, Uganda, Tanzania)
4. New Mexico
5. Bosnien og Hercegovina
6. Galicien, Spanien
7. Québec, Canada
8. Costa Rica’s karibiske kyst
9. Timor-Leste
10. Vestaustralien

Jeg har udvalgt nogle spændende tilbud på rundrejser til nr. 1, 2, 5 og 8 på listen. Du kan finde flere tilbud under det andet faneblad “Gode tilbud på rundrejser til top 10”.

Samtidig får du også aktuelle tilbud på flybilletter til nogle af de spændende destinationer.

populære rejsemål i 2016Nr. 1: Estland

Lonely Planet siger:
Vel ankommet med flyet fra Danmark vil du hurtigt opleve Estland som det forjættede land. Hvorfor? Det er billigt både at bo og spise i Estland. Hvis du fx plejer at bo på 2- eller 3-stjernede hoteller, kan du booke et 4-stjernet hotel i Tallinn til samme pris.

Bedst af alt er det dog, at det er billigt at rejse rundt og udforske et helt unikt og ganske særligt stykke af Europa, hvor du vil opleve et spændende mix af østlige og vestlige kulturretninger. Uden for den uimodståelige hovedstad Tallinn finder du en smuk kystlinje, ukendte baltiske øer og nationalparken Lahemaa, som er den første nationalpark i den tidligere Sovjetunion.

7-dages rundrejse fra 9.900 kr.: Oplev Baltikum med Beate
De 3 hovedstæder er alle på UNESCO´s liste over verdens kulturarv, fordi de så velbevarede og unikke. At slentre rundt i brostensbelagte gader, med middelalder-tårne, art nouveau huse, og små butikker omkring sig, er eventyrligt.

Inkl. fly t/r, transport i bus, overnatn. på 3-4* hoteller, flere måltider, entreer jf. program, engelsktalende lokalguider og dansk rejseleder.

Se dit tilbud her

Billige flybilletter til Tallinn

København - TallinnFra 590,-Søg

Ingen flytilbud eller passer tilbuddet dig ikke? Find billige flybilletter til Tallinn her.

mest ferie for pengene i 2016Nr. 2: Ho Chi Minh City og Hanoi, Vietnam

Lonely Planet siger:
Ifølge et kendt rejseindex priceoftravel.com hører Vietnams byer til blandt de billigste byer i Asien. Ho Chi Minh City og Hanoi er fx i top 3, hvilket gør de to byer utroligt populære blandt budgetrejsende. Du kan nemlig nøjes med at betale den rørende sum af 20 dollars pr. dag for mad, bolig og seværdigheder.

Hvis du vælger at rejse så billigt, kommer du nærmest til at leve som de lokale. Og det kan varmt anbefales, hvis du ønsker at opleve den vietnamesiske kultur helt tæt på.

13-dages rundrejse fra 13.695 kr.: Vietnam: Natur, kultur og badeferie i Hoi An
Det nordlige Vietnam byder på store oplevelser, kulturelt og naturmæssigt. Hovedstaden Hanoi er en skøn blanding af gammel historie og moderne travlhed, smukke kolonitidsbygninger og lokale markeder med eksotisk frugt og grønt. I Mai Chau oplever du etniske landsbyer, rismarker og højdedrag, hvor du kommer helt tæt på det almindelige liv på landet. Fra Tam Coc oplever du grønklædte bjerge stikke op af flade marker. Siden venter et minikrydstogt mellem Ha Long Bugtens magiske klipper. Rejsen rundes af med nogle afslappende dage på stranden i Hoi An.

Inkl. alle fly, 10 overnatn., engelsktalende guide, flere måltider, lokal transport og omfattende udflugtspakke.

Se dit tilbud her

Billige flybilletter til Hanoi

Billige flybilletter til Ho Chi Minh

Ingen flytilbud eller passer tilbuddet dig ikke? Find billige flybilletter til Vietnam her.

Nr. 3: Østafrika

Lonely Planet siger:
Udbruddet af Ebola i Vestafrika har – ulykkeligvis for andre området af kontinentet, haft en totalt ødelæggende effekt på rejsebookinger i 2015. Så hør nu godt efter: London, Madrid og Barcelona er hundredvis af kilometer tættere på udbruddet i Vestafrika end det centrale turistområde i Østafrika.

Derfor vil du gøre dig selv og turismen i Østafrika en kæmpe tjeneste, hvis du benytter dig af et af de rigtigt gode rejsetilbud til Kenya, Uganda eller Tanzania eller et af de andre rejsemål i regionen. På den måde vil du komme til at opleve nogle af verdens største vidundere såsom møder med gorillaer, paradislignende sandstrande og storslåede udsigter over dale og savanner.

Billige flybilletter til Dar Es Salaam

Billige flybilletter til Nairobi

København - NairobiFra 3.220,-Søg
Aalborg - NairobiFra 3.402,-Søg

Ingen flytilbud eller passer tilbuddet dig ikke? Find billige flybilletter til Østafrika her.

mest ferie for pengene i 2016Nr. 5: Bosnien og Hercegovina

Lonely Planet siger:
Bosnien-Hercegovina er et af de steder i verden, hvor du stadig kan overnatte og spise billigt, og rejse billigt rundt i landet.

Samtidig er der mange seværdigheder såsom historiske byer (Sarajevo og Mostar) og prisbillige adrenalin-kick såsom skiløb og rafting på Una floden.

Derfor vil Bosnien-Hercegovina være en perfekt destination for dig, som ønsker en billig rejse og dig, som leder efter et mindre besøgt rejsemål.

12-dages rundrejse fra 12.900 kr.: Balkans højdepunkter
Der er mange højdepunkter på denne rejse gennem seks lande på Balkan: Albanien, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Bosnien og Kroatien. Sarajevo er blandt dem. Udsigterne er storslåede på denne rejse. Undervejs gemmer sig hele tiden nye skønne syn, i varme middelhavsfarver.

Inkl. fly t/r, hoteller, mange måltider, buskørsel, entréudgifter og dansk rejseleder.

Se dit tilbud her

Billige flybilletter til Sarajevo

Hamborg - SarajevoFra 2.577,-Søg

Ingen flytilbud eller passer tilbuddet dig ikke? Find billige flybilletter til Bosnien-Herzegovina her.

mest ferie for pengene i 2016Nr. 6: Galicien, Spanien

Lonely Planet siger:
Spanien. Totalt overrendt af turister? Ikke helt! Galicien, som ligger i det nordvestlige hjørne af landet er vel nok Spaniens sidste uberørte område.

Når du bevæger dig væk fra Santiago de Compostela (kendt som endestation for pilgrimsvandringen på Caminoen), møder du rå kystlinjer, spektakulære fjorde og utallige uspolerede landsbyer.

Regionen er ikke blot attraktiv på grund af de lavere leveomkostninger sammenlignet med turistområderne i resten af Spanien. Unikke madoplevelser koster også mindre her. På de forskellige tapasbarer kan du fx svælge i kød og skaldyr af meget høj kvalitet.

Og hvis du gerne vil spare på overnatningen, skal du vælge en bolig, hvor du selv står for maden – især uden for skoleferien.

Rejseforslag: Vandretur på Caminoen. Du kan selv bestemme, hvor stor en del af ruten du vil tage. Her kan du fx se et tilbud, hvor du går de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Compostela. Det tager 7 dage og koster fra 4.590 kroner, inkl. Ophold på 3* og 2* hoteller, morgenmad (dag 6 og 7) og halvpension (Dag 2, 3, 4 og 5), bagagetransport, roadbook på engelsk, kort og pilgrimspas.

Når du skal rejse til Galicien er det bedst at rejse til Santiago eller Madrid.

Billige flybilletter til Madrid

København - MadridFra 459,-Søg

Billige flybilletter til Santiago

Ingen flytilbud eller passer tilbuddet dig ikke? Find billige flybilletter til Spanien her.

Populære rejsemål i 2016Nr. 8: Costa Ricas karibiske kyst

Lonely Planet siger:
Hvis du overvejer at tage til Costa Rica, bør du vælge landets karibiske kyst. Her finder du nemlig alle de ting, som har gjort landet til sådan et stort trækplaster. Og samtidig oplever du et spændende rejsemål under udvikling.

For øjeblikket er området mest besøgt af individuelle rejsende og naturelskere. Men inden for de næste par år forventes kysten at komme på de traditionelle rejsebureauers program.

15-dages rundrejse fra 16.295 kr.: Costa Ricas højdepunkter
Bådture i Tortuguero-regnskoven, udflugt til Arenal-vulkanen og de varme kilder, guidet gåtur i trætoppene i tågeregnskoven i Monteverde, udflugt til Rincon de la Vieja Nationalpark.

Inkl. Fly, transport, 11 nætter på gode hoteller m/morgenmad, 2 nætter på Mawamba Lodge inkl. helpension, udflugter, lokale guider og andet iht. program.

Se dit tilbud her

Billige flybilletter til San Jose

Ingen flytilbud eller passer tilbuddet dig ikke? Find billige flybilletter til Costa Rica her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan lave din egen søgning i vores temasøgemaskine her.

Topfoto (c) istockphoto / Squaredpixels
Far med søn (c) istockphoto / PeopleImages
Tallinn (c) istockphoto / Sean Pavone
Hanoi (c) istockphoto / tonyshawphotography
Ngorongoro krateret i Tanzania (c) istockphoto / Pal Teravagimov
Mostar, Bosnien-Hercegovina (c) istockphoto / nightman1965
Galicien, Spanien (c) istockphoto / michelangeloop
Costa Rica (c) istockphoto / szirtesi

Gode tilbud på rundrejser til top 10


Her finder du gode tilbud på rundrejser til de lande, hvor du får mest ferie for pengene i 2016.
Sydvietnam - Beach & SightseeingHo Chi Minh City - Vietnam14 dage
Fra7.800,-Vælg
Vietnam med små børnHanoi - Vietnam15 dage
Fra9.400,-Vælg
Højdepunkter fra nord til sydKøbenhavn - Vietnam14 dage
Fra10.895,-Vælg
Mageløse oplevelser i VietnamKøbenhavn - Vietnam12 dage
Fra10.990,-Vælg
Den store BalkanrejseKøbenhavn - Bosnien-Herzegovina11 dage
Fra10.998,-Vælg
Mageløse oplevelser i Mekongdeltaet og Phu QuocKøbenhavn - Vietnam16 dage
Fra11.995,-Vælg
Vietnam ExpressKøbenhavn - Vietnam10 dage
Fra12.390,-Vælg
Den store BalkanrejseBillund - Bosnien-Herzegovina12 dage
Fra12.498,-Vælg
Vietnam Rejse med teenagereVietnam - Vietnam20 dage
Fra12.600,-Vælg
Vietnam - Kort & GodtKøbenhavn - Vietnam14 dage
Fra12.850,-Vælg
Vietnam rejse fra nord til sydKøbenhavn - Vietnam14 dage
Fra13.698,-Vælg
Vietnam - Rejs letKøbenhavn - Vietnam16 dage
Fra13.745,-Vælg
Budgetsafari og badeferie på ZanzibarKøbenhavn - Tanzania12 dage
Fra13.790,-Vælg
Natur, kultur og badeferie i Hoi AnKøbenhavn - Vietnam13 dage
Fra13.795,-Vælg
Badeferíe + safari i 3 nationalparkerKøbenhavn - Kenya14 dage
Fra14.595,-Vælg
Vidunderlige VietnamKøbenhavn - Vietnam13 dage
Fra14.998,-Vælg
Thailand, Cambodja og VietnamKøbenhavn - Vietnam15 dage
Fra14.998,-Vælg
Flamingo Safari & MombasaKøbenhavn - Kenya14 dage
Fra15.395,-Vælg
Det bedste af Sydvietnam med Anton Le som rejselederKøbenhavn - Vietnam15 dage
Fra15.498,-Vælg
Vietnam – Den klassiske RundrejseKøbenhavn - Vietnam13 dage
Fra15.550,-Vælg
Højdepunkter og Manuel Antonio - kør selvKøbenhavn - Costa Rica16 dage
Fra15.750,-Vælg
Vietnams højdepunkter & Angkor WatKøbenhavn - Vietnam17 dage
Fra15.795,-Vælg
Karibu safari + luksus på ZanzibarKøbenhavn - Kenya14 dage
Fra15.895,-Vælg
Autentiske Vietnam med dansk rejselederKøbenhavn - Vietnam13 dage
Fra15.998,-Vælg
Vidunderlige VietnamBillund - Vietnam13 dage
Fra15.998,-Vælg
Serengeti Big 5 Safari og ZanzibarKøbenhavn - Tanzania12 dage
Fra16.395,-Vælg
Lotusblomstens land med dansk guideKøbenhavn - Vietnam15 dage
Fra16.500,-Vælg
Rundrejse & badeferieKøbenhavn - Vietnam15 dage
Fra16.500,-Vælg
Familierejse i Juli 2019København - Vietnam20 dage
Fra16.600,-Vælg
Vietnam Special SommerturKøbenhavn - Vietnam20 dage
Fra16.600,-Vælg

Relaterede artikler

Kommentarer til indlægget

Skriv en kommentar

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.