Her får du mest ferie for pengene i 2016

Når jeg sparer op til en ferie, er det altid sjovere, hvis jeg ved, at jeg skal besøge et land, hvor jeg får meget for pengene. Og igen i år har den legendariske rejseguide Lonely Planet udpeget de destinationer, hvor du får mest ferie for pengene. Her får du en top 10 over “best-value-for-money” destinationer i 2016 samt nogle rigtigt gode tilbud på flybilletter og rundrejser dertil.

gode tilbud på rundrejserHer er Lonely Planets top 10 over “best-value-for-money” destinationer i 2016:
1. Estland
2. Ho Chi Minh City og Hanoi, Vietnam
3. Østafrika (bl.a. Kenya, Uganda, Tanzania)
4. New Mexico
5. Bosnien og Hercegovina
6. Galicien, Spanien
7. Québec, Canada
8. Costa Rica’s karibiske kyst
9. Timor-Leste
10. Vestaustralien

populære rejsemål i 2016Nr. 1: Estland

Lonely Planet siger:
Vel ankommet med flyet fra Danmark vil du hurtigt opleve Estland som det forjættede land. Hvorfor? Det er billigt både at bo og spise i Estland. Hvis du fx plejer at bo på 2- eller 3-stjernede hoteller, kan du booke et 4-stjernet hotel i Tallinn til samme pris.

Bedst af alt er det dog, at det er billigt at rejse rundt og udforske et helt unikt og ganske særligt stykke af Europa, hvor du vil opleve et spændende mix af østlige og vestlige kulturretninger. Uden for den uimodståelige hovedstad Tallinn finder du en smuk kystlinje, ukendte baltiske øer og nationalparken Lahemaa, som er den første nationalpark i den tidligere Sovjetunion.

Find billige flybilletter og pakkerejser til Tallinn i Travelmarket rejseguide.

mest ferie for pengene i 2016Nr. 2: Ho Chi Minh City og Hanoi, Vietnam

Lonely Planet siger:
Ifølge et kendt rejseindex priceoftravel.com hører Vietnams byer til blandt de billigste byer i Asien. Ho Chi Minh City og Hanoi er fx i top 3, hvilket gør de to byer utroligt populære blandt budgetrejsende. Du kan nemlig nøjes med at betale den rørende sum af 20 dollars pr. dag for mad, bolig og seværdigheder.

Hvis du vælger at rejse så billigt, kommer du nærmest til at leve som de lokale. Og det kan varmt anbefales, hvis du ønsker at opleve den vietnamesiske kultur helt tæt på.

Find billige flybilletter og pakkerejser til Vietnam i Travelmarket rejseguide.

Læs også: Billige rejser til Vietnam – find en eksotisk og autentisk ferie her

Nr. 3: Østafrika

Lonely Planet siger:
Udbruddet af Ebola i Vestafrika har – ulykkeligvis for andre området af kontinentet, haft en totalt ødelæggende effekt på rejsebookinger i 2015. Så hør nu godt efter: London, Madrid og Barcelona er hundredvis af kilometer tættere på udbruddet i Vestafrika end det centrale turistområde i Østafrika.

Derfor vil du gøre dig selv og turismen i Østafrika en kæmpe tjeneste, hvis du benytter dig af et af de rigtigt gode rejsetilbud til Kenya, Uganda eller Tanzania eller et af de andre rejsemål i regionen. På den måde vil du komme til at opleve nogle af verdens største vidundere såsom møder med gorillaer, paradislignende sandstrande og storslåede udsigter over dale og savanner.

Find billige flybilletter til Østafrika her.

Læs også: Hvad koster flybilletter til Afrika? Tjek flypriser til 14 populære lande i Afrika

mest ferie for pengene i 2016Nr. 5: Bosnien og Hercegovina

Lonely Planet siger:
Bosnien-Hercegovina er et af de steder i verden, hvor du stadig kan overnatte og spise billigt, og rejse billigt rundt i landet.

Samtidig er der mange seværdigheder såsom historiske byer (Sarajevo og Mostar) og prisbillige adrenalin-kick såsom skiløb og rafting på Una floden.

Derfor vil Bosnien-Hercegovina være en perfekt destination for dig, som ønsker en billig rejse og dig, som leder efter et mindre besøgt rejsemål.

Find billige flybilletter til Bosnien-Herzegovina her.

mest ferie for pengene i 2016Nr. 6: Galicien, Spanien

Lonely Planet siger:
Spanien. Totalt overrendt af turister? Ikke helt! Galicien, som ligger i det nordvestlige hjørne af landet er vel nok Spaniens sidste uberørte område.

Når du bevæger dig væk fra Santiago de Compostela (kendt som endestation for pilgrimsvandringen på Caminoen), møder du rå kystlinjer, spektakulære fjorde og utallige uspolerede landsbyer.

Regionen er ikke blot attraktiv på grund af de lavere leveomkostninger sammenlignet med turistområderne i resten af Spanien. Unikke madoplevelser koster også mindre her. På de forskellige tapasbarer kan du fx svælge i kød og skaldyr af meget høj kvalitet.

Og hvis du gerne vil spare på overnatningen, skal du vælge en bolig, hvor du selv står for maden – især uden for skoleferien.

I Travelmarkets temasøgemaskine kan du ofte være heldig at finde en arrangeret pilgrimsvandring i Spanien. Klik her.

Vil du arrangere rejsen selv? Når du skal rejse til Galicien er det bedst at flyve til Santiago eller Madrid.

Find billige flybilletter til Madrid eller Santiago her.

Populære rejsemål i 2016Nr. 8: Costa Ricas karibiske kyst

Lonely Planet siger:
Hvis du overvejer at tage til Costa Rica, bør du vælge landets karibiske kyst. Her finder du nemlig alle de ting, som har gjort landet til sådan et stort trækplaster. Og samtidig oplever du et spændende rejsemål under udvikling.

For øjeblikket er området mest besøgt af individuelle rejsende og naturelskere. Men inden for de næste par år forventes kysten at komme på de traditionelle rejsebureauers program.

I Travelmarkets temasøgemaskine kan du ofte være heldig at finde en arrangeret rejse til Costa Rica. Klik her.

Vil du arrangere rejsen selv? Find billige flybilletter til Costa Rica her.

Fandt du ikke en spændende rejse?

Du kan lave din egen søgning i vores temasøgemaskine her.

Topfoto (c) istockphoto / Squaredpixels
Far med søn (c) istockphoto / PeopleImages
Tallinn (c) istockphoto / Sean Pavone
Hanoi (c) istockphoto / tonyshawphotography
Ngorongoro krateret i Tanzania (c) istockphoto / Pal Teravagimov
Mostar, Bosnien-Hercegovina (c) istockphoto / nightman1965
Galicien, Spanien (c) istockphoto / michelangeloop
Costa Rica (c) istockphoto / szirtesi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.