Familieferie med Center Parcs

Familieferie med Center Parcs – ferieparker i Nordtyskland

Thiamka Margrethe Pedersen

Få uforglemmelige oplevelser med hele familien i en af Center Parcs skønne ferieparker i Nordtyskland. Nyd et pusterum fra hverdagen, en (forlænget) weekend, miniferie eller en dejlig lang ferie med sjove aktiviteter og skøn natur. Ferieparkerne er åbne hele året rundt, og booker du lige nu, kan du få op til 32% rabat i ”Tidlig booking”.

Artiklen er sponsoreret af Center Parcs

Familieferie med Center Parcs i Nordtyskland

Hvem er Center Parcs

Center Parcs tilbyder skønne og familievenlige ophold i mere end 25 ferieparker i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

De imponerende parker vækker stor begejstring blandt børn og barnlige sjæle, og det er en skøn måde at være sammen børn og voksne på tværs af familier.

Center Parcs har eksisteret i over 50 år. De er hollandsk ejede, og du vil derfor også opleve, at priserne på deres hjemmeside bliver vist i euro.

Dyreliv i Center Parcs

”Grøn” er en del af Center Parcs’ DNA, og bæredygtighed er kernen i alt, hvad man gør i Center Parcs. Alle ferieparkerne består derfor af 90 % natur – altså skov og vand, hvilket er medvirkende til et rigt dyreliv. Derudover anvendes der 90% mindre klorin i badelandet, end hvad man normalt gør.

Nyd et ophold hele 365 dage om året – Og det kan være alt fra 2 nætter til 10+ nætter, hvor I bor i hyggelige og naturskønne omgivelser.

Tættest på Danmark er ferieparkerne Bispinger Heide og Park Nordseeküste i Nordtyskland. Så prioriterer I mindst muligt tid (og penge) på motorvejene, er de to ferieparker oplagte valg med blot få timers kørsel fra grænsen.

Aktiviteter - Bispinger Heide

Feriepark – Bispinger Heide

”Action og wellness, natur og ture til byen: Denne park har det hele!”

Bispinger Heide er ideel for familier med børn og teenagere. Parken ligger på en hede langs med en sø, og gennemgik for nyligt omfattende renoveringer.

Indkvarteringer/ferieboliger

Ferieboligerne spænder fra hytter til hotelværelser. Der er utallige muligheder, hvad enten I blot er en lille familie på 3 personer eller flere generationer, der tager afsted sammen. Familiens kæledyr er i øvrigt også velkomne.

Alle hytter er fuldt møblerede med køkken, badeværelse, soveværelse(r), stue og privat terrasse. Vælg imellem Comfort, Premium og VIP.

Hotelværelserne er med hotelservice og morgenmadsbuffet, og er I en pladskrævende familie, kan hotelværelserne også fås som suite.

Skal det være lidt ekstra sjovt, kan I vælge en unik temaorienteret indkvartering. Det kan fx være en ”Dyrene i skoven-hytte”, et bådhus med egen terrasse eller en eventyrlig hytte oppe i træerne med trætop-terrasse.

Mad og drikke i ferieparken

Faciliteter

”Uden mad og drikke…” – Der skal forsyninger og forplejning til i løbet af dagen, og der er flere muligheder for enten at spise ude eller at lave maden selv.

Er indkøb og fælles madlavning en stor del af hyggen & samværet for jer, kan I vælge at købe ind og tilberede måltiderne selv.

  • Spisesteder & restauranter: Aqua Café, Sportsbar, Bispinger Bryghus, italiensk restaurant – Italien Il Giardino og Markedsrestauranten.
  • Butikker: Bager, supermarked og forskellige små butikker
  • Nem mad: Daglig morgenmadslevering, Table-Top coocking leveret til hytten og pizza Takeaway.

Aqua Mundo - Bispinger Heide

Aktiviteter

Uanset alder og temperament kommer ingen til at kede sig! Der er noget for de helt små rolige og til teenageren, som ikke kan få nok af action og adrenalinsus.

Der er et væld af aktiviteter at vælge i mellem fx: Kom til tops på klatrevæggen, skyd med laser, tag et slag minigolf, kør på segway, skyd med bue & pil, kør i hestevogn, lær at dykke, rid på heste, eller hvad med at udforske det nyrenoverede legeunivers BALUBAK? Og trænger forældrene til et pusterum, kan de slappe af og blive forkælet i Wellnesscenter Natur & Spa.

Men, den største aktivitet og parkens trækplaster er uden tvivl det subtropiske badeland Aqua Mundo! Nyd utallige timer i det varme vand med bl.a. to vandrutsjebaner, en vildtvandsflod, en stor børnepool, Hot Tubs, nyheden Aqua Racer og meget mere.

Adgangen til Aqua Mundo er inkluderet i prisen og gratis under hele opholdet.

En del af aktiviteterne er inkluderet i opholdet, og derudover kan man tilkøbe flere sjove aktiviteter til overkommelige priser.

Underholdning

Underholdning er der også masser af for hele familien – både i løbet af dagen og om aftenen fx Gametown, Bingo, shows og live musik, quiz aften og andre sjove ting.

Familiehygge - Park Nordseeküste

Feriepark – Park Nordseeküste

”Ren luft og uendelig udsigt ud over vandet”

Park Nordseeküste ligger ud til kysten og er perfekt for familier med babyer og små børn.

Indkvarteringer/ferieboliger

I denne park kan I bo i lejlighed, 4* hotelværelse med hotelservice & morgenmadsbuffet eller hytter. Alle hytter har køkken, badeværelse, soveværelse(r), stue og privat terrasse – og I kan vælge mellem Comfort, Premium eller VIP. Kan I ikke undvære jeres firbenede familiemedlem, er det muligt at medbringe op til to af familiens kæledyr.

Indkvartering i hytter - Park Nordseeküste

Faciliteter

Med et højt aktivitetsniveau hele dagen, er der brug for at tanke op med mad & drikke. Og dét er der mange muligheder for at gøre på spisesteder & restauranter: Aqua Café, italiensk restaurant – Oh Julia, burgerrestauranten Watt’n Burger samt Markedsrestauranten.

Trænger I derimod til at spise hjemme, kan Table Coocking eller pizza Takeaway være en super løsning.

Aqua Mundo - Park Nordseeküste

Aktiviteter

Et kæmpe udvalg af aktiviteter er garanti for, at alle får det sjovt! Her er noget for alle fx: Sauna, Vadehavs-ture, Friesenstrand legeplads, bowling, kreative værksteder, forskellig slags sport og meget mere.

Badelandet Aqua Mundo vil dog nok altid være den mest populære ting blandt børn (og nogle voksne). Det subtropiske vandland er lavet i flere niveauer med vandrutsjebane, vildt vandfald, børnebasin, bølger og sauna med ”1001 Nats”-tema.

Adgangen til Aqua Mundo er inkluderet i prisen og gratis under hele opholdet. En del af aktiviteterne er inkluderet i opholdet, og derudover kan man tilkøbe flere sjove aktiviteter til overkommelige priser.

Underholdning

Underholdning er der også masser af for hele familien – både i løbet af dagen og om aftenen fx Gametown, Bingo, shows og live musik, quiz aften og andre sjove ting.

Sol og badeferie med Center Parcs

Familieferie med Center Parcs – Prisniveau og tilbud

Der er mange muligheder og kombinationer – alt efter hvilken park, indkvarteringsform, varighed og rabatordning, I vælger.

Prisen afhænger- og varierer af de valgte datoer – og selvfølgelig valg af feriebolig. Hverdagsophold er typisk de billigste, men priserne er også overkommelige i weekenderne. Se også Center Parcs udvalg i sommerferien, efterårsferien og vinterferien.

Se også de forskellige rabatordninger, som I med fordel kan benytte jer af:

Se udpluk af Center Parcs tilbud

Se nærmere beskrivelse af Center Parcs tilbud

Bo i træhus

Fotos (c) Alle billeder leveret af Center ParcsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.