En familie går på en sti i naturen, to glade børn løber forrest med en voksen bag dem.

Familieferie med Center Parcs – mere end 25 ferieparker

Thiamka Margrethe Pedersen

Er du og din familie på udkig efter en uforglemmelig weekend eller ferie? Nyd en familieferie med Center Parcs ferieparker i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig med masser af sjov for hele familien i hyggelige og naturskønne omgivelser. Ferieparkerne er åbne hele året rundt, og lige nu kan du booke og få op til 32% rabat i ”Tidlig booking”.

Artiklen er sponsoreret af Center Parcs

Familieferie med Center Parcs

Hvem er Center Parcs

Center Parcs tilbyder skønne og familievenlige ophold i mere end 25 ferieparker i Tyskland – to i Nordtyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

Center Parcs har eksisteret i over 50 år. De er hollandsk ejede, og du vil derfor også opleve, at priserne på deres hjemmeside bliver vist i euro.

”Grøn” er en del af Center Parcs’ DNA, og bæredygtighed er kernen i alt, hvad man gør i Center Parcs. Derudover er det fælles for alle ferieparkerne, at de består af 90 % natur – altså skov og vand, hvilket er medvirkende til et rigt dyreliv.

Center Parcs familieparker

Familieparker

Center Parcs’s mange parker er fordelt i fire europæiske lande:

Altså mere end i alt 25 skønne ferieparker at vælge imellem.

Det er muligt at nyde et ophold hele 365 dage om året! Om I søger et lille pusterum fra hverdagen, et (forlænget) weekendophold, en miniferie eller en dejlig lang (skole)ferie – så er alt muligt. Book fra 2 nætter til 10+ nætter, og benyt jer evt. af en af de forskellige rabatordninger som fx “Tidlig booking”-rabat.

Prioriterer I at bruge mindst mulig tid og penge på motorvejene, er de to ferieparker i det nordlige Tyskland – Bispinger Heide og Park Nordseeküste – oplagte valg.

Indkvarteringer og ferieboliger i Center Parcs

Indkvarteringer/ferieboliger

De mange forskellige former for ferieboliger spænder vidt fra hytter og lejligheder til hotelværelser. Herunder kan I fx vælge sjove temaorienterede indkvarteringer. Vær dog opmærksom på, at ikke alle parker har alle former for indkvarteringer.

Med plads til alt fra 2 til 8-12 personer er der utallige muligheder, hvad enten I blot er en lille familie på 3 personer eller flere generationer, der tager afsted sammen. Det kunne fx være en sjov og anderledes måde at fejre den runde fødselsdag ved at invitere børn og børnebørn. En skøn måde at være sammen børn og voksne på tværs af familier.

Det er i øvrigt også muligt at medbringe op til 2 af familiens kæledyr.

Uanset hvilken indkvartering I vælger, bor I i et miljø omgivet af skøn natur.

Hytter

Alle hytter er fuldt møblerede, har køkken, badeværelse, soveværelse(r), stue og privat terrasse. Og her er der flere valgmuligheder:

 • Komfort: Fine og autentiske hytter
 • Luksus: Med lidt ekstra komfort
 • VIP: Luksuriøst ophold i skoven
Særlige

Særlig /unik indkvartering

Er der en speciel anledning, eller skal det være lidt ekstra sjovt, kan I vælge de mere tema-orienterede indkvarteringer. De er gennemførte i indretningen og stilen, og hele familien vil elske det. Overrask fx børnene med deres eget legeværelse med rutsjebane – eller hvad med at ligge på trætop-terrassen og kigge på stjerner, når mørket falder på?

Tjek eksempler på Center Parcs særlige indkvarteringer:

 • Bådhuse med egen terrasse
 • Hytte i træerne med trætop-terrasse
 • Pony-hytter lige ved siden af stalden
 • Eventyr/kongerige-hytter med hver sin historie
 • Eventyr/oplevelse-hytter med hvert sit eksotiske land
 • Dyrene i skoven-hytter
 • Wellness-hytter med eget boblebad på terrassen under åben himmel
 • Lodge-telte / luksus camping indrettet med naturmaterialer
 • Bondegårdshuse tæt ved dyr og køkkenhave

Lejligheder og hotelværelser

I flere af parkerne er det muligt at bo i lejlighed eller på hotelværelse. Er I en pladskrævende familie, kan hotelværelserne også fås som suite. Udover at ligge centralt er hotelværelserne med hotelservice og morgenmadsbuffet.

Faciliteter i Center Parcs

Faciliteter

Indkøb, madlavning og måltider

Ønsker I en god start på jeres ophold, kunne en idé være at benytte Shopping Delivery Service. På den måde står jeres forudbestilte købmandsvarer klar i hytten ved ankomsten.

Er indkøb og fælles madlavning en stor del af hyggen & samværet for jer, kan I vælge at købe ind i Market Dome og tilberede måltiderne selv. I Market Dome finder I både supermarked, delikatesse og bageri – og også andre butikker såsom tøj- og legetøjsforretninger.

Eller glæder I jer til at slippe for hverdagens pligter med netop indkøb og madlavning, og i stedet bruge tiden til noget andet? I kan fx benytte jer af Sjov madlavnings-pakken, hvor man kan vælge fra fx grillen og/eller tilkøbe Morgenmads-pakken med frisk brød, juice etc. Begge pakker leveres helt til døren.

Og endelig er der også rig mulighed for at hygge og spise nogle af måltiderne ude på de mange forskellige madsteder. Alt efter behov er der Quick-spisested, bistro, café, restauranter og bar for de voksne.

Aqua Mundo - Et subtropisk svømmeparadis

Aqua Mundo

Center Parcs mest kendte facilitet er Aqua Mundo. I det enorme subtropiske svømmeparadis kan I få timevis af sjov og hygge til at gå med vandrutsjebaner og forskellige bassiner – og så endda i vand, hvor der er brugt 90% mindre klorin, end hvad man normalt gør.

Og det bedste er, at adgang til Aqua Mundo altid er inkluderet i prisen og gratis under hele opholdet.

Trænger I voksne til et lille break, kan I forkæle jer selv med en massage i Spa & Wellness centret.

Aktiviteter & underholdning i Center Parcs

Aktiviteter & underholdning

Der er et væld af aktiviteter og underholdning – og det kan virkelig være svært at vælge og måske endda få tid til alt det, I gerne vil prøve blandt de mere end 60 aktiviteter.

Aktiviteter

Der er aktiviteter for alle aldre – fra de helt små og til de ældre. Og så er der noget for de helt rolige og til dem, som ikke kan få nok af action og adrenalinsus.

En del af aktiviteterne er inkluderet i opholdet fx legeland, mini-zoo og visse sportsfaciliteter. Derudover kan man tilkøbe flere sjove aktiviteter til overkommelige priser fx bueskydning, bowling, klatrevæg, ponyridning, bordtennis, badminton, Segway, mountain biking og fodbold.

Der er aktiviteter både indendørs og udendørs, så vejret kommer ikke til at bestemme, om familien skal være aktiv og have det sjovt.

Underholdning for hele familien i Center Parcs

Underholdning

Som med aktiviteter er der også underholdning for alle aldre – fra de små og til de ældre.

Alt efter interesse og temperament kan I dyste mod hinanden i Game Town, deltage i bingo, gætte med i familie-quiz, synge til karaoke-aften, indtage dansegulvet til DJ Night – eller bare læne jer tilbage og lade jer underholde af Liveshows med sang, dans & musik.

Hvad koster en familieferie med Center Parcs?

Familieferie med Center Parcs – Prisniveau og tilbud

Der er utallige muligheder og kombinationer af parker, indkvarteringsformer og varighed samt rabatordninger.

Prisen afhænger- og varierer af de valgte datoer – og selvfølgelig valg af feriebolig. Hverdagsophold er typisk de billigste, men priserne er også overkommelige i weekenderne. Se også Center Parcs udvalg i sommerferien, efterårsferien og vinterferien.

Se også de forskellige rabatordninger, som I med fordel kan benytte jer af:

Se nærmere beskrivelse af Center Parcs tilbud

Center Parcs ferieparker

Fotos:
Fotos © Alle billeder leveret af Center ParcsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.