Hvad koster flybilletter til Florida? – hvornår er det bedst at rejse dertil?

– Og kan det betale sig at købe en charterferie eller en arrangeret kør selv-ferie? Florida er efterhånden blevet en af danskernes mest populære oversøiske rejsedestinationer. Solskinsstaten er specielt populær blandt børnefamilier, fordi det er et nemt tilgængeligt og trygt rejsemål. Og samtidig egner Florida sig godt til en ferie med både strandliv og forlystelser. Her får du svar på disse spørgsmål: Hvad koster flybilletter til Florida? og Hvornår er det bedst at rejse til Florida? Samtidig får du de bedste rejsetilbud på charterrejser til Florida.

Læs også: Familieferie i USA – Orlando er det ultimative sted

Hvad koster flybilletter til Florida?

Og hvad koster flybilletter til Florida så? Her får du et udvalg af de billigste flybilletter til Florida med afrejse inden for de næste seks måneder. Priserne er inkl. flybilletter t/r med direkte ruter eller 1 stop.

Klik på et af de flytilbud, som passer dig, og du bliver derefter sendt over i vores flysøgemaskine. Her kan du bl.a. ændre på rejsedatoer og vælge den billigste eller hurtigste flyrejse. Du kan også se vores priskalender, som viser, hvilke dage du kan rejse billigst.

Billige flybilletter til Ft Lauderdale Hollywood Int

:

Billige flybilletter til Miami

København - MiamiFra 2.892,-Søg

Billige flybilletter til Orlando

Ingen priser, eller foretrækker du en anden afrejselufhavn? Find billige flybilletter til Florida.

To af Danmarks bedste rejsebloggere Ontrip.dk er eksperter i USA, og de har skrevet disse to blogindlæg med masser af tips til, når du skal booke overnatninger og arrangere billeje i USA.
Hoteller og overnatning i USA – Sådan finder du den bedste overnatning
Billeje i USA: De bedste tips og erfaringer

Kan det bedre betale sig at købe en charterferie til Florida?

Foretrækker du en fast base, som du kan køre ud fra, når du skal på ferie i Florida? I forskellige perioder af året kan det måske bedre betale sig at købe en charterferie til Florida.

Billige charterrejser til Florida

Her kan du se nogle af de billigste rejsetilbud med afrejse inden for de næste seks måneder.

OrlandoGrand Hotel Orlando at Universal BoulevardUSA (7 nætter)Dobbeltværelse
5.433,-Søg

OrlandoDoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorldUSA (7 nætter)Værelse - 2 queensize-senge
5.865,-Søg

Fort LauderdaleOcean Beach Club HotelUSA (7 nætter)Deluxe-værelse - kingsize-seng
7.182,-Søg

Fort LauderdaleHollywood Beachside Boutique SuitesUSA (7 nætter)Værelse - queensize-seng
7.335,-Søg

MiamiVilla Italia South Beach MiamiUSA (7 nætter)Værelse - kingsize-seng
7.672,-Søg

MiamiHilton Miami Airport Blue LagoonUSA (7 nætter)Dobbeltværelse
7.691,-Søg

Miami BeachRed South Beach HotelUSA (7 nætter)Værelse QUEEN SIZE SENG
8.034,-Søg

Miami BeachOcean FiveUSA (7 nætter)Dobbeltværelse
8.958,-Søg

TampaBarefoot Beach ResortUSA (7 nætter)Condo 1 bedroom
9.487,-Søg

TampaPier House 60 Marina HotelUSA (7 nætter)Dobbeltværelse
10.722,-Søg

Key West24 North Hotel Key WestUSA (7 nætter)Dobbeltværelse - King
12.889,-Søg

Key WestKimpton Fitch Lodge (ex. lbury Court Hotel Key WesUSA (7 nætter)Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - De Luxe
14.544,-Søg

Ingen priser, eller foretrækker du en anden afrejselufhavn? Søg selv efter en billig charterferie til Florida i Travelmarkets chartersøgemaskine.

Læs også: Storbyferie i Miami – Se de bedste tips og tilbud

Drømmer du om en kør selv-ferie i Florida?

Du kan også vælge at købe en færdig pakke med fly, hoteller, lejebil og rutebeskivelser. Her kan du se et udvalg af arrangerede kør selv-ferier i USA med rejsebureauer, som er specialister i rejser til USA.

Billige kør selv-ferier til Florida

Måske vil du sammenligne priser på flere kør selv-ferier til Florida? Tjek Travelmarkets temasøgemaskine.

Hvornår er det bedst at rejse til Florida?

Hvad koster flybilletter til FloridaDecember, januar og februar betragtes som højsæsonmånederne i Florida. Her kan du nemlig forvente en lav luftfugtighed og behagelige temperaturer.

De venner, som jeg kender, der har været i Florida på forskellige tidspunkter af året, siger, at slutningen af april til starten af juni er det bedste tidspunkt at rejse til Florida. Og hvis du tager afsted i store bededagsferien, Kristi himmelfartsferien eller pinsen, så koster det ikke så mange feriedage. I maj er temperaturerne også steget så meget i Orlando, at du trygt kan starte eller slutte din ferie der.

Vinter i Florida

I vintermånederne bør du dog vælge en af byerne i det centrale eller sydlige Florida. I Orlando området kan du nemlig risikere, at temperaturen i perioder falder til under 10°C. Samtidig skal du være opmærksom på, at der i december og især januar er mange amerikanere, som holder ferie i Florida. Det resulterer både i højere hotelpriser og lange køer i forlystelsesparkerne.

Forår i Florida

I marts/april holder USA Spring Break med masser af unge, som skejer ud, hvilket igen resulterer i højere hotelpriser og mange mennesker. Men hvis du booker i god tid, kan du sagtens finde en prisbillig ferie til Florida.

Sommer i Florida

I vores sommermåneder vil du opleve Florida som virkeligt varmt og med en høj luftfugtighed. Allerede i slutningen af juni og starten af juli begynder varmen virkelig at tage fat. En ekstra motivation til at vælge at besøge Florida i sommerferien, er Floridas Lime Key Festival, som afholdes i starten af juli. Key Lime Pie er en klassisk amerikansk marengsdessert, som bl.a. består af den berømte limefrugt fra Key West. Og denne festival inkluderer bla. prøvesmagninger, madspisningskonkurrencer, udøvende jagt, kulinariske specielle begivenheder og meget mere.

Efterår i Florida

Og fra sidst i august og frem til november kommer orkansæsonen så.

Hvis du vælger at rejse i de usikre vejrperioder, så husk at tjekke, om forlystelsesparkerne er åbne. Det vil være så ærgerligt at gå forgæves.

Hvis du er jazzelsker, kan du til gengæld vælge at besøge Clearwater Beach og Florida i oktober, hvor den årlige Clearwater Jazz Festival afholdes. Det sker oftest i midten af oktober, men tjek lige for en sikkerheds skyld, inden du booker din rejse til Florida.

Hvornår er det bedst at rejse til FloridaHvis du vil have mere detaljerede informationer om temperaturer i en bestemt måned, kan du læse vores anbefalinger i “Hvor er det varmt i december, januar, februar etc.”

Hvis du vil have gode tips til de mest spændende seværdigheder i Florida, kan du læse videre her.

Topfoto af (c) istockphoto / romrodinka
Floridas strande (c) istockphoto / ventdusud
Forlystelsesparker i Florida (c) istockphoto / Haxortech

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.