Billige rejser i pinsen – bliv hjulpet på vej her

Hvem elsker ikke at sidde på et tæppe i det dugvåde græs med et glas kølig hvidvin i hånden – og bare nyde synet af pinsesolen danse? Dét er for mange indbegrebet af starten på den danske sommer. Måske har du samme tradition, eller har du i den kommende pinse lyst til at prøve noget helt andet? Her får du forslag til billige rejser i pinsen.

Med en eller et par ekstra fridage i forbindelse med pinsen har du hurtigt en dejlig forlænget weekend. Og har du flere dage, får du endda en miniferie. Det åbner op for mange muligheder, som jeg her giver dig nogle bud på.

Kør selv og spar penge på overnatning

Billige rejser i pinsenEr du så heldig at kunne tage væk med børn eller børnebørn, så er kør-selv-ferien en dejlig måde at være sammen på.

Overnat f.eks. i flere forskellige byer, og benyt jer af alle de gode aktivitetstilbud og seværdigheder, der findes for både børn og voksne.

Der er penge at spare, når du arrangerer overnatning. Du kan f.eks. finde et hotel for rimelige penge, hvis du gør lidt forarbejde. Du kan derfor med fordel læse videre og få hjælp til, hvordan du finder billig overnatning her.

Må turen gerne være lidt mere luksuriøs, men stadig ikke sprænge budgettet, så læs videre her.

Her kan du søge på netop dét hotel, du beslutter dig for.

Charter-miniferie og billige afbudsrejser

Min favoritårstid er foråret og den spæde sommer, hvor alting endnu er friskt og lysegrønt, og temperaturerne er lune og behagelige. Men er du en af dem, som ikke kan få varme og solskinstimer nok? På grund af pinsens længde er en klassisk charterferie på 8 dage for lang for de fleste, men et godt alternativ er en 4 dages charterferie. Læs videre og find din korte rejse til solen her.

Havde du ikke budgetteret med en udenlandsrejse i pinsen, og vil du gerne afsted alligevel? Hvis du er åben for, hvad der måtte byder sig, er en afbudsrejse en god idé. Klik dig videre og få et overblik her.

Hvis du er i sidste øjeblik, kan du også finde en billig afbudsrejse i vores oversigt med de 100 billigste afbudsrejser lige nu eller selv søge efter din afbudsrejse i vores søgemaskine for afbudsrejser.
Det kan godt betale sig at have is i maven og på den måde spare penge. Og når det er billigt, ja så har du flere lommepenge til at forkæle dig selv for på din pinsetur, og hvem kunne ikke tænke sig det?

Find billige rejser i maj.
Find rejser i juni på vores søgeside for junirejser.
Hvor er det varmt i maj?
Hvor er det varmt i juni?

Rom i pinsenSpændende storbyer i pinsen

Ikke alle tillægger pinsens betydning den store værdi. Men da pinsen er en af kirkens store højtider, synes andre derimod, at det er oplagt med en rejse til Rom.

Længes du efter at mærke storbypulsen, kan du tage en smuttur til netop Rom, hvor der er en fantastisk blanding af kunst, kultur, arkitektur, seværdigheder og shopping samt et væld af gode caféer & restauranter. Roms lune temperaturer lokker også, hvis det danske forår lader vente på sig.

Du kan også udforske f.eks. Barcelona, Amsterdam, Berlin og New York… eller hvad med Paris? Nej, det behøver ikke at koste en formue at tage på en storbyferie. Læs om hvordan du kan opleve Paris med et begrænset budget her.

Eller læs videre, og læs om hvordan, du holder styr på udgifterne på turen til netop The Big Apple her.

Har du stadig ikke helt besluttet dig, får du her 10 gode tips, som vil gøre din storbyferie både billigere og bedre. Læs videre her. Derudover kan du se, hvad de billigste flybilletter til de populære storbyer koster lige nu ved at klikke her.

Kan du ikke få nok af London, og vil du gerne dele din begejstring med dine børn eller børnebørn, kan du læse videre og få gode idéer her.

Billige rejser i pinsenGrib muligheden med et godt tilbud

Er du hurtigt på tasterne og åben for at besøge et sted eller en by, som du ikke umiddelbart havde tænkt dig? Så kan du med fordel tjekke ugens tilbud på Sweetdeal og Take Offer og lade et godt tilbud være grundlaget for, hvor årets pinsetur skal gå hen.

Klik dig videre ind på Sweetdeal eller Take Offer.

Her kan du ofte få et super tilbud på f.eks. et kroophold i Sønderjylland, wellness-forkælelse i Tyskland eller en storbyferie i Rom.

Deres tilbud varierer meget, og udbuddet bredt med noget for de fleste aldersgrupper og interesser.

Du skal dog være opmærksom på, at tilbuddene kun er tilgængelige i kortere begrænsede perioder som f.eks. 10 dage.

Badelandsferie i den tidlige sommer

Godt nok er luften varm i starten af sommeren, men vandet er endnu ikke så gennemvarmt, at man kan lege eller ligge og dase i det i længere tid. Og da børn ofte forbinder ferie med at pjaske i vand, er et feriecenter med adgang til vandland et fantastisk alternativ til højsommerens lange dage på stranden.

BadelandsferieDu og familien indlogeres i en lejlighed eller et feriehus med 1-4 værelser, hvor I selv kan lave mad. Og der er som regel også mulighed for at spise på stedets familierestaurant.

Derudover er der et væld af forskellige tilbud og aktiviteter for næsten alle aldre. Her er rig mulighed for at have skønne oplevelser med børn og børnebørn.

Friferie.dk har f.eks. flere gode tilbud til familieturen i pinsen herhjemme i Danmark, Tyskland og Holland. For 3 nætter koster det typisk fra ca. 560 kr. pr. person. Du kan se alle tilbuddene her.

Minicruise i Norge til en god pris

Ønsker du og familien at tilbringe pinsen i Norge, tilbyder Norsk Rejsebureau billige pakkerejser med Hurtigruten. Der er flere ruter at vælge imellem, og de fleste varer 4 dage, enkelte 5. Det kan f.eks. være Bergen – Trondheim eller Kirkenes – Tromsø. Fælles for dem alle er, at de er smukke hele året rundt.

Prisen er fra ca. 4.800 kr. pr. person inkl. fly tur/retur fra København. Kunne du også tænke dig frisk havluft og bølgebrus i pinsen? Så læs videre her.

En smuttur til Nordtyskland

Holder du af selv at køre, er det mest nærliggende at tage en tur syd for grænsen. Nordtyskland er indenfor overkommeligt afstand, og du kan derfor nå at se og opleve meget i pinsen.

Køre til BremenHvad med et besøg i en eller flere af de mange hyggelige nordtyske byer? Lad dig inspirere og find ud af, hvilke byer, der passer til dig og din familie.

Har du børn eller børnebørn med, er Heide Park oplagt og bestemt et besøg værd for barnlige sjæle. Læs mere her.

Tyskland byder storslåede naturoplevelser, og at kombinere turen i nabolandet med et besøg i en af nationalparkerne kan varmt anbefales. Lad dig inspirere her.

 

Har du også gode råd & tips til en billig rejse i pinsen?

Hvis du har et eller flere gode forslag til en billig rejse i pinsen, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet.

Topfoto (c) istockphoto / kupicoo
Børn på kør-selv-ferie (c) istockphoto / Bojan Kontrec
Rom (c) istockphoto / PaoloGaetano
Hotelophold (c) istockphoto / Borut Trdina
Badelandsferie (c) istockphoto / Imgorthand
Bremen (c) istockphoto / bluejayphoto

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.