En glad familie i en bil, med to børn, som smiler på bagsædet, og voksne i baggrunden uskarpt.

Billige rejser i pinsen 2025 – bliv hjulpet på vej her

Thiamka Margrethe Pedersen
Hvem elsker ikke at sidde på et tæppe i det dugvåde græs med et glas kølig hvidvin i hånden – og bare nyde synet af pinsesolen danse? Dét er for mange indbegrebet af starten på den danske sommer. Måske har du samme tradition, eller har du i den kommende pinse lyst til at prøve noget helt andet? Her får du forslag til billige rejser i pinsen 2025.

Med en eller et par ekstra fridage i forbindelse med pinsen har du hurtigt en dejlig forlænget weekend. Og har du flere dage, får du endda en miniferie. Det åbner op for mange muligheder, som jeg her giver dig nogle bud på.

Kør selv og spar penge på overnatning

Et lille barn sidder i en autostol med et smilende ansigt og en tablet i skødet, mens et andet barn sidder sløret i baggrunden i en bil.Er du så heldig at kunne tage væk med børn eller børnebørn, så er kør-selv-ferien en dejlig måde at være sammen på.

Overnat f.eks. i flere forskellige byer, og benyt jer af alle de gode aktivitetstilbud og seværdigheder, der findes for både børn og voksne.

Der er penge at spare, når du arrangerer overnatning. Du kan f.eks. finde et hotel for rimelige penge, hvis du gør lidt forarbejde. Du kan derfor med fordel læse videre og få hjælp til, hvordan du finder billig overnatning her.

Danmark byder på så mange skønne steder. Hvorfor ikke tage til Skagen, Langeland, Samsø, skønne Fur eller hvad med at besøge min dejlige hjemby, Vejle (inkl. Jelling)?

Må turen gerne være lidt mere luksuriøs, men stadig ikke sprænge budgettet, så læs videre her.

Find og sammenlign ferieboliger her.
Og her kan du søge på netop dét hotel, du ønsker dig.

Charter-miniferie og billige afbudsrejser

Min favoritårstid er foråret og den spæde sommer, hvor alting endnu er friskt og lysegrønt, og temperaturerne er lune og behagelige. Men er du en af dem, som ikke kan få varme og solskinstimer nok? På grund af pinsens længde er en klassisk charterferie på 8 dage for lang for de fleste, men et godt alternativ er en 4 dages charterferie. Læs videre og find din korte rejse til solen her.

Havde du ikke budgetteret med en udenlandsrejse i pinsen, og vil du gerne afsted alligevel? Hvis du er åben for, hvad der måtte byder sig, er en afbudsrejse en god idé. Klik dig videre og få et overblik her.

Hvis du er i sidste øjeblik, kan du også finde en billig afbudsrejse i vores oversigt med de 100 billigste afbudsrejser lige nu eller selv søge efter din afbudsrejse i vores søgemaskine for afbudsrejser.

Det kan godt betale sig at have is i maven og på den måde spare penge. Og når det er billigt, ja så har du flere lommepenge til at forkæle dig selv for på din pinsetur, og hvem kunne ikke tænke sig det?

Pinsen kan som bekendt både falde i maj og juni – Og det ændrer sig fra år til år. Du kan derfor med fordel tjekke disse blogindlæg:

Find rejser i maj på vores søgeside for maj-rejser.
Find billige rejser i juni.
Orienter dig i vores guide: Hvor er det varmt i maj?
Hvor er det varmt i juni?

Spændende storbyer i pinsen 2025

En gruppe mennesker sidder og interagerer på en græsplæne foran en bygning med en kuppel i baggrunden.

Ikke alle tillægger pinsens betydning den store værdi. Men da pinsen er en af kirkens store højtider, synes andre derimod, at det er oplagt med en rejse til Rom.

Længes du efter at mærke storbypulsen, kan du tage en smuttur til netop Rom, hvor der er en fantastisk blanding af kunst, kultur, arkitektur, seværdigheder og shopping samt et væld af gode caféer & restauranter. Roms lune temperaturer lokker også, hvis det danske forår lader vente på sig.

Du kan også udforske f.eks. Barcelona, Amsterdam, Berlin og New York… eller hvad med skønne Paris? Nej, det behøver ikke at koste en formue at tage på en storbyferie maj eller juni. Læs om hvordan du kan opleve Paris med et begrænset budget her.

Eller læs videre, og læs om hvordan, du holder styr på udgifterne på turen til netop The Big Apple her.

Kan du ikke få nok af London, og vil du gerne dele din begejstring med dine børn eller børnebørn, kan du læse videre og få gode idéer her.

Du kan også fordybe dig i fantastiske Berlin med dens historie og de mange seværdigheder – Eller hvad med at udforske en af mine favoritbyer, nemlig Edinburgh i Skotland?

Om foråret er der stor forskel på temperaturer og klima i de populære storbyer. Du kan få et hurtigt overblik over forårsklimaet i 31 populære storbyer, og samtidig se, hvad de billigste flybilletter til de populære storbyer koster lige nu her.

Har du stadig ikke helt besluttet dig, får du her 10 gode tips, som vil gøre din storbyferie både billigere og bedre. Læs videre her. Derudover kan du se, hvad de billigste flybilletter til de populære storbyer koster lige nu ved at klikke her.

Badelandsferie i den tidlige sommer

Godt nok er luften varm i starten af sommeren, men vandet er endnu ikke så gennemvarmt, at man kan lege eller ligge og dase i det i længere tid. Og da børn ofte forbinder ferie med at pjaske i vand, er et feriecenter med adgang til vandland et fantastisk alternativ til højsommerens lange dage på stranden.

Dreng med vådt hår og badebukser på en vandrutsjebane, smilende og plaskende i vandet.Du og familien indlogeres i en lejlighed eller et feriehus med 1-4 værelser, hvor I selv kan lave mad. Og der er som regel også mulighed for at spise på stedets familierestaurant.

Derudover er der et væld af forskellige tilbud og aktiviteter for næsten alle aldre. Her er rig mulighed for at have skønne oplevelser med børn og børnebørn.

Minicruise i Norge til en god pris

Ønsker du og familien at tilbringe pinsen i Norge, tilbyder Norsk Rejsebureau billige pakkerejser med Hurtigruten. Der er flere ruter at vælge imellem, og de fleste varer 4 dage, enkelte 5. Det kan f.eks. være Bergen – Trondheim eller Kirkenes – Tromsø. Fælles for dem alle er, at de er smukke hele året rundt.

En smuttur til Nordtyskland

Holder du af selv at køre, er det mest nærliggende at tage en tur syd for grænsen. Nordtyskland er indenfor overkommeligt afstand, og du kan derfor nå at se og opleve meget i pinsen.

En smal brostensbelagt gade omgivet af traditionelle bygninger med træværk og små butikker, hvor der hænger skilte over butikkerne, herunder et skilt med teksten 'Bremen'.Hvad med et besøg i en eller flere af de mange hyggelige nordtyske byer? Lad dig inspirere og find ud af, hvilke byer, der passer til dig og din familie.

Har du børn eller børnebørn med, er Heide Park oplagt og bestemt et besøg værd for barnlige sjæle. Læs mere her.

Tyskland byder storslåede naturoplevelser, og at kombinere turen i nabolandet med et besøg i en af nationalparkerne kan varmt anbefales. Lad dig inspirere her.

Har du også gode råd & tips til en billig rejse i pinsen?

Hvis du har et eller flere gode forslag til en billig rejse i pinsen, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet.

Fotos:
Topfoto © istockphoto / kupicoo
Børn på kør-selv-ferie © istockphoto / Bojan Kontrec
Rom © istockphoto / PaoloGaetano
Hotelophold © istockphoto / Borut Trdina
Badelandsferie © istockphoto / Imgorthand
Bremen © istockphoto / bluejayphoto

 

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.