Ecuador - Flyv til landet på ækvator

Billige flybilletter til Ecuador

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til byer i Ecuador

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,6
(166 bedømmelser)

Ecuador - Flyv til landet på ækvator

Vælger du at bruge penge på en flybillet til Ecuador, kommer du til et lille sydamerikansk land med mange storslåede kulturelle og historiske seværdigheder. Men du kommer også til et land med helt fantastiske naturoplevelser, ikke mindst Galapagos-øerne. Ja, lille Ecuador byder på mange store oplevelser.

Du kan søge efter Flybilletter til Ecuador i søgemaskinen øverst på denne side. Vores flysøgemaskine hjælper dig med at få overblikket over udbuddet af flybilletter, og vi hjælper dig med at finde enten den billigste, den bedste eller den hurtigst flyvning til Ecuador.

Galapagos-øerne – Den allerstørste seværdighed

Der er lavet hundredevis af flotte film om det fantastiske dyreliv på Galapagos-øerne, og det er da også en speciel oplevelse at besøge øerne, som har deres helt eget økosystem. Netop dette økosystem var grundlaget for Darwins teori om naturlig selektion. Øernes dyreliv byder blandt andet på muligheder for at møde kæmpeskildpadder, søløver, pingviner, kæmpeøgler og mange forskellige fuglearter.

Hovedstaden Quito – En højtbeliggende perle

Ecuadors hovedstad, Quito, ligger i 2.800 meters højde, og den er dermed en af de højest beliggende hovedstæder i verden. Fra Quito kan du se den imponerende og aktive vulkan Cotopaxi, som er 5.897 meter høj og altid dækket af sne på toppen.

I Quito skal du opleve den gamle bydel og sørge for at se nogle af de meget flotte kirker og katedraler. Den vel nok flotteste katedral er La Iglesia de la Compañía de Jesús.

Oplevelser i Ecuador – Bjerge, regnskov og lækre strande

Når du er i Ecuador, bør du prøve togturen "Nariz del Diablo / Djævelens næse", som er en fantastisk tur gennem Andesbjergene. Hvis du vil besøge Amazonjunglen, kan du besøge byen Tena, hvorfra du kan tage på en arrangeret tur i Amazonas. Langs Stillehavskysten finder du strandbyer som Montañita, som også er et verdenskendt surfer hangout.

Gode råd til søgning efter flybilletter

Når du skal søge efter flybilletter til Ecuador, kan det godt betale sig først at læse vores gratis e-bog, "Sådan får du billigere rejser". Du kan hente bogen ved at klikke her.
Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Ecuador:
Billund til Quito (Mariscal Sucre)
11. september til 25. september fra kr. 4.593,-
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.