Et fredeligt sølandskab ved solnedgang med en træbro, både og frodig vegetation.

Billige flybilletter til Ecuador

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Quito (Mariscal Sucre)

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
30. aug 1. okt
CPH
UIO
UIO
CPH
Delta Airlines 2 stop
Delta Airlines 2 stop
Fra kr. 5.675,- Vælg
4. apr 18. apr
CPH
UIO
UIO
CPH
Aeromexico 2 stop
Aeromexico 2 stop
Fra kr. 7.395,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Ecuador

Hvad koster flybilletter til Ecuador?

Hvis du vil flyve til Ecuador, så ligger prisen på de billigste flybilletter normalt lige omkring kr. 5.000 t/r. Vi har dog få gange set flybilletter til priser på omkring kr. 4.000 tur/retur.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Ecuador?

Hvis du vil flyve til Ecuador, er det klart billigst at flyve til hovedstaden Quito. Vil du for eksempel til Galapagos, så er flybilletterne betydeligt dyrere.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Ecuador?

Inkluder gerne København, Hamborg og Billund i din søgning efter flybilletter til Ecuador. Hamborg eller København er ofte billigst, men Billund er normalt kun marginalt dyrere.

Hvilke flyselskaber flyver til Ecuador?

På en flyrejse til Ecuador kan du komme til at flyve med Lufthansa, Avianca, Air Canada, American Airlines, Iberia, United, KLM, Air France eller et helt andet selskab.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Ecuador?

De fleste rejser til Ecuador har to stop undervejs og tager 23-30 timer. Det er dog muligt at flyve med kun 1 stop undervejs, og så tager rejser til Ecuador kun cirka 18 timer.

Bedøm rejsemål (254 bedømmelser)
4.6

Ecuador – Flyv til landet på ækvator

Vælger du at bruge penge på en flybillet til Ecuador, kommer du til et lille sydamerikansk land med mange storslåede kulturelle og historiske seværdigheder. Men du kommer også til et land med helt fantastiske naturoplevelser, ikke mindst Galapagos-øerne. Ja, lille Ecuador byder på mange store oplevelser.

Du kan søge efter Flybilletter til Ecuador i søgemaskinen øverst på denne side. Vores flysøgemaskine hjælper dig med at få overblikket over udbuddet af flybilletter, og vi hjælper dig med at finde enten den billigste, den bedste eller den hurtigst flyvning til Ecuador.

Galapagos-øerne – Den allerstørste seværdighed

Der er lavet hundredevis af flotte film om det fantastiske dyreliv på Galapagos-øerne, og det er da også en speciel oplevelse at besøge øerne, som har deres helt eget økosystem. Netop dette økosystem var grundlaget for Darwins teori om naturlig selektion. Øernes dyreliv byder blandt andet på muligheder for at møde kæmpeskildpadder, søløver, pingviner, kæmpeøgler og mange forskellige fuglearter.

Hovedstaden Quito – En højtbeliggende perle

Ecuadors hovedstad, Quito, ligger i 2.800 meters højde, og den er dermed en af de højest beliggende hovedstæder i verden. Fra Quito kan du se den imponerende og aktive vulkan Cotopaxi, som er 5.897 meter høj og altid dækket af sne på toppen.

I Quito skal du opleve den gamle bydel og sørge for at se nogle af de meget flotte kirker og katedraler. Den vel nok flotteste katedral er La Iglesia de la Compañía de Jesús.

Oplevelser i Ecuador – Bjerge, regnskov og lækre strande

Når du er i Ecuador, bør du prøve togturen “Nariz del Diablo / Djævelens næse”, som er en fantastisk tur gennem Andesbjergene. Hvis du vil besøge Amazonjunglen, kan du besøge byen Tena, hvorfra du kan tage på en arrangeret tur i Amazonas. Langs Stillehavskysten finder du strandbyer som Montañita, som også er et verdenskendt surfer hangout.

Gode råd til søgning efter flybilletter

Når du skal søge efter flybilletter til Ecuador, kan det godt betale sig først at læse vores gratis e-bog, “Sådan får du billigere rejser”. Du kan hente bogen ved at klikke her.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Ecuador:
København til Quito (Mariscal Sucre)
30. august til 1. oktober fra kr. 5.675,-

De mest populære lufthavne i Ecuador

Populære rejsemål i Sydamerika