Find en billig flybillet til dejlige Albanien

Billige flybilletter til Albanien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Albanien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Find en billig flybillet til dejlige Albanien

Albanien er et meget overset feriemål, men heldigvis er der flere og flere, som får øjnene op for de store muligheder, Albanien byder på. Det tidligere østblokland er ved at udvikle sig til en rigtig ferieperle.

Tirana – Den albanske hovedstad
Betagende Tirana er i en rivende udvikling. Byen har i løbet af de sidste par årtier gennemgået en nærmest fuldstændig forvandling fra at være hovedstad i en lukket diktaturstat til nu at være det levende centrum i et nyt Albanien.

I det centrale Tirana er har de gamle betonbygninger fået nye farver, og gader og pladser vibrerer af liv og vilje til fornyelse. De unge og smarte blander sig på byens barer og caféer, og der er et glimrende udvalg af lækre restauranter, stilsikre butikker, museer og gallerier her.

Naturligvis er Tirana ikke en topmoderne by, sådan som de italienske byer på den anden side af Adriaterhavet er det, men det vil også være synd, for det her er Albanien, og det med en stemning af personlighed og unik charme. Her blander smukke græske og romerske oldtidsruiner sig med moskeernes minareter og kommunistiske statuer og bygninger, og det bliver til en farverig, larmende, tilbagelænet og stemningsfuld enhed.

Tag på badeferie i Albanien
Strandbyen Agia Saranda (også bare kaldet Saranda) er et yndet tilflugtssted for sol- og stranddyrkere i Albanien. Her elsker albanerne selv at holde ferie, og den lange strandpromenade fyldes op med piger i bikini, strandløver, børnefamilier og udenlandske besøgende under sommerens dejlige sol.

Den gamle by, Agia Saranda, er som forvandlet – gennemgribende renovering og fornyelse har nærmest skabt en helt ny by, som tiltrækker badegæster fra hele landet og efterhånden også fra det store udland.
Her er alt, hvad man som feriegæst kan ønske sig af dejlige strande og lækkert badevand krydret med et utal af butikker, restauranter, barer og caféer og mange aktiviteter og seværdigheder.

Selvom Saranda er lidt af et tilløbsstykke, er der flere glimrende badebyer langs den albanske adriaterhavskyst, og med en flybillet til Albanien kan du udforske de mange muligheder, der venter dig her.

Oplevelser i Albanien.
Albanien har mange seværdigheder og attraktioner at tilbyde sine feriegæster.
Et besøg ved de gamle Butrint-ruiner, der engang var en levende græsk by, er en stor oplevelse. Ruinerne ligger i Butrint-nationalparken, hvor der er mange smukke bjerge og et smukt kig til havet.

Albanien er desuden hjemsted for en mange gamle slotte og borge, og det er altid spændende at se hvordan gamle konger, herremænd, riddere og prinsesser boede i gamle dage.

Hvis du er lidt af en naturelsker, så er Albanien også et godt sted at holde ferie. Albanien er et bjergrigt land, og du vil finde mange muligheder for både vandring og ruter til gode cykelture.

Hav en rigtig god rejse til Albanien.


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Albanien:
Billund til Tirana
9. december til 16. december fra kr. 298,-

Bedøm rejsemål
4,5
(145 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Albanien

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.