Idyllisk palmeklædt sandstrand med krystalklart, turkisblåt hav, der strækker sig mod en blå himmel.

De billigste charterferier til Maldiverne – lavprisoversigt

Birgitte Oxlund
Drømmer du om at slappe af på en ægte paradisø? Så er Maldiverne et oplagt valg. Få et hurtigt overblik over de billigste charterferier til Maldiverne med afrejse inden for de næste seks måneder.

Find hurtigt din charterferie til Maldiverne

Længere nede på siden finder du de billigste charterrejser til Maldiverne.

Du kan også selv søge efter billige rejser til Maldiverne her, og skal du rejse i en bestemt periode, så tjek vores forside med rejser i de forskellige måneder.

Du kan også tjekke vores varmeguides og se temperaturerne på Maldiverne i de forskellige måneder .

Hvad koster charterrejser til Maldiverne?

På tilbudsoversigten herunder kan du altid finde de billigste charterrejser til Maldiverne med afrejse inden for de næste seks måneder. Listen opdateres løbende, og gør det let for dig at få et hurtigt overblik over billige charterrejser til Maldiverne.

The Barefoot Eco Hotel
MaldiverneThe Barefoot Eco HotelMaldiverne (7 nætter)Dobbeltværelse seaside inkl. morgenmad
9.795,-Vælg
Reethi Beach Resort
MaldiverneReethi Beach ResortMaldiverne (7 nætter)Dobbeltværelse Reethi Sunrise Villa inkl. morgenmad
10.495,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du have flere alternativer? Søg selv efter din charterferie til Maldiverne her.

Læs også: 5 tropiske drømmerejsemål – Find din egen favorit

Vil du rejse til Maldiverne på et bestemt tidspunkt?

Vælg din foretrukne afrejselufthavn nedenfor. Herefter bliver du sendt over til Travelmarkets søgemaskine med afbudsrejser til Maldiverne. Hvis du først skal rejse til Maldiverne på et senere tidspunkt, kan du vælge en anden rejseperiode i datofeltet til venstre.
Til Maldiverne fra København
Til Maldiverne fra Billund

(Hvis du ikke finder charterrejser til Maldiverne i søgeresultatet, er det højst sandsynligt, fordi du vil rejse til Maldiverne uden for sæsonen.)

Vil du gerne betale lidt mere og nyde en charterferie på Maldiverne i 10-15 dage? Så tjek vores lavprisoversigt med 2 ugers eksotiske charterrejser her.

Fandt du ikke en god og billig charterferie på Maldiverne?

På Travelmarket sammenligner vi rejser fra alle de store charterbureauer, så du nemt kan finde den billigste og bedste solferie til alle de populære rejsemål.

Du kan lave din egen søgning og sammenligne priser på charterrejser til Maldiverne i vores chartersøgemaskine.

Var en charterferie på Maldiverne dyrere, end du havde regnet med? I denne lavprisoversigt kan du tjekke priser på charterrejser til andre populære eksotiske lande.

Du kan også vælge at satse på, at charterrejser til Maldiverne bliver billigere, når du kommer tættere på din afrejse. Her kan du oprette en charterprisagent, så du hver dag får tilsendt dagens priser på charterferier til Maldiverne.

Få mere hjælp til at finde de billigste charterferier til Maldiverne

Er du sent på den og ude efter en afbudsrejse til Maldiverne? Så kan du gå direkte til søgeresultatet fra forskellige afrejselufthavne: KøbenhavnBillundAalborgAarhus

Er du allerede tæt på afrejsedatoen? I denne lavprisoversigt med eksotiske afbudsrejser, kan du tjekke prisen på charterrejser til Maldiverne og andre eksotiske rejsemål.

Hvis du er tæt på afrejse, forsvinder de gode tilbud ofte hurtigt. Derfor vil det være praktisk, hvis du har Travelmarkets app med afbudsrejser på din smartphone. Her kan du nemlig tjekke tilbuddene mange gange i løbet af dagen. Download vores app til iPhone eller Android.

En bådebro med et stråtagsskur strækker sig ud i turkisblåt vand, hvor en båd er fortøjet, og en lille palme står på den lyse sandstrand.

Er du stadig fristet af at rejse til Maldiverne?

En charterferie på Maldiverne byder på kridhvide sandstrande, krystalklart vand, grønne palmer – og et skønt varmt tropisk klima.

Her kan du slukke mobiltelefonen, læne dig tilbage i strandstolen, lukke øjnene og slappe helt af. Når du trænger til at blive en dukkert, så kast dig ud i det varme hav.

Ud fra Maldivernes kyst har du også mulighed for at snorkle eller dykke ned under havets overflade, hvor du kan møde mange forskellige farverige fisk, flotte koraller – og hvis du er heldig en havskildpadde.

Fotos:
Topfoto © istockphoto /Hydromet
Charterferie på Maldiverne © istockphoto /haveseen

 

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.