De billigste charterferier til Maldiverne – lavprisoversigt

De billigste charterferier til Maldiverne – lavprisoversigt

Birgitte Oxlund
Drømmer du om at slappe af på en ægte paradisø? Så er Maldiverne et oplagt valg. Hvis du samtidig er meget fleksibel med, hvornår du kan rejse, så kan du helt sikkert bruge denne lavprisoversigt. Her får du nemlig et hurtigt overblik over de billigste charterferier til Maldiverne med afrejse inden for de næste seks måneder. Skal du rejse til Maldiverne på et bestemt tidspunkt? Det får du også hjælp til her.

Men hvornår er det billigst at rejse på charterferie til Maldiverne?

Lavprisoversigt over billige charterferier til Maldiverne

I nedenstående lavprisoversigt finder du de billigste charterferier til Maldiverne med afrejse inden for de næste seks måneder. Der skulle derfor være en god mulighed for, at du finder lige netop den charterferie til Maldiverne, som du søger efter.

The Barefoot Eco Hotel
MaldiverneThe Barefoot Eco HotelMaldiverne (7 nætter)Dobbeltværelse seaside inkl. morgenmad
9.795,-Vælg
Reethi Faru Resort
MaldiverneReethi Faru ResortMaldiverne (7 nætter)Dobbeltværelse garden villa inkl. morgenmad
10.295,-Vælg

Til dig, som skal rejse til Maldiverne på et bestemt tidspunkt

Vælg din foretrukne afrejselufthavn nedenfor. Herefter bliver du sendt over til Travelmarkets søgemaskine med afbudsrejser til Maldiverne. Hvis du først skal rejse til Maldiverne på et senere tidspunkt, kan du vælge en anden rejseperiode i datofeltet til venstre.
Til Maldiverne fra København
Til Maldiverne fra Billund

(Hvis du ikke finder charterrejser til Maldiverne i søgeresultatet, er det højst sandsynligt, fordi du vil rejse til Maldiverne uden for sæsonen.)

Vil du gerne betale lidt mere og nyde en charterferie på Maldiverne i 10-15 dage? Så tjek vores lavprisoversigt med 2 ugers eksotiske charterrejser her.

Fandt du ikke en god og billig charterferie på Maldiverne?

På Travelmarket sammenligner vi rejser fra alle de store charterbureauer, så du nemt kan finde den billigste og bedste solferie til alle de populære rejsemål.

Du kan lave din egen søgning og sammenligne priser på charterrejser til Maldiverne i vores chartersøgemaskine.


Måske var en charterferie på Maldiverne dyrere, end du havde regnet med?
I denne lavprisoversigt kan du tjekke priser på charterrejser til andre populære eksotiske lande.

Du kan også vælge at satse på, at charterrejser til Maldiverne bliver billigere, når du kommer tættere på din afrejse. Her kan du oprette en charterprisagent, så du hver dag får tilsendt dagens priser på charterferier til Maldiverne.

Andre rejser til Maldiverne
Er du til en rigtig luksusferie på Maldiverne? Eller måske en rundrejse? Så tjek vores søgemaskine med temarejser, hvor du kan finde andre typer rejser til Maldiverne.

Er du allerede tæt på afrejsedatoen? I denne lavprisoversigt med eksotiske afbudsrejser, kan du tjekke prisen på charterrejser til Maldiverne og andre eksotiske rejsemål.

Læs også: 5 tropiske drømmerejsemål – Find din egen favorit

billige charterrejser til Maldiverne

Er du stadig fristet af at rejse til Maldiverne?

En charterferie på Maldiverne byder på kridhvide sandstrande, krystalklart vand, grønne palmer – og et skønt varmt tropisk klima.

Her kan du slukke mobiltelefonen, læne dig tilbage i strandstolen, lukke øjnene og slappe helt af. Når du trænger til at blive en dukkert, så kast dig ud i det varme hav.

Ud fra Maldivernes kyst har du også mulighed for at snorkle eller dykke ned under havets overflade, hvor du kan møde mange forskellige farverige fisk, flotte koraller – og hvis du er heldig en havskildpadde.

Topfoto (c) istockphoto /Hydromet
Charterferie på Maldiverne (c) istockphoto /haveseen

 

Relaterede artikler

Find rejsen til Maldiverne her

Find inspiration til Maldiverne herSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.