COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Sydney

Storbyferie til Sydney

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Sprudlende Sydney

Sydney

Bedøm rejsemål
5
(3 bedømmelser)

Det må du ikke gå glip af

Operahuset i Sydney er noget man skal besøge, især som dansker, da operahuset er designet af den danske arkitekt Jørn Utzon (det må man gerne være lidt stolt af). Det tog ca. 17 år inden Operahuset stod færdigt i 1973, og i dag er det landets nationale operabygning og et af dansk arkitekturs vigtigste bidrag til verdensarkitekturen. Operahuset ligger i den gamle bydel The Rocks, lige ud til havnen. Det kan varmt anbefales at gå en lille tur og nyde de smukke omgivelser.   

Man kan snildt bruge en hel dag ved den smukke havn i Sydney – Sydney Harbour – som er fuld af liv og god stemning. På den ene side af havnen har man udsigt til Operahuset og på den anden side har man udsigt til Sydney Harbour Bridge. Det er både værd at tage forbi havnen om dagen men især også om aftenen, hvor man kan se Operahuset lyse op i nattens skær.      

Det er også et must at tage en gåtur over den ikoniske Sydney Harbour Bridge. Broen er sammen med Operahuset kendetegnet for Sydney og hører til blandt byens mest karakteristiske bygningsværker. Herfra er der desuden en utrolig smuk udsigt over byen, og hvis man vil have en endnu bedre udsigt kan man ligeledes vælge at gå en tur på toppen af broen – the BridgeClimb. Hvis man ønsker at opleve noget helt spektakulært, kan det især anbefales at være i Sydney nytårsaften da broen danner rammen om byens årlige fyrværkerishow.       

Strande du burde besøge

Sydney har en utrolig smuk kyst og i byen kan man finde massevis af gode strande. Fælles for de fleste strande i Australien og ikke mindst i Sydney er, at de tiltrækker mange surfere, da bølgerne ofte er ret kraftige og dermed perfekte til surfing. Vandtemperaturen ved Sydney’s kyst er i den australske sommer – december-marts – omkring 21-24 grader og der er op mod 8 timers sol om dagen. Her er et par strande som især er værd at besøge når man er i byen.    

Bondi beach er den mest populære strand i Sydney og hører til blandt de mest kendte strande i Australien og ikke mindst i verden. Stranden er egentlig meget lille – den strækker sig omkring en kilometer – men atmosfæren på Bondi beach er helt speciel og noget der skal opleves. Stranden er desuden et kæmpe hit blandt surfere, da bølgerne på stranden er kraftige og dermed perfekte til surfing. Da stranden er velbesøgt af både lokale og turister, skal man renge med at der godt kan være mange mennesker på den ikke så store strand. Bondi beach ligger ca. 20 minutters kørsel fra Sydney.

Manly beach ligger et stykke længere væk fra byen, men der er en båd-forbindelse fra Sydney Havn direkte til Manly og det er absolut et besøg værd. Stranden er blandt de bedste strande til surfing, især for nybegyndere. Derudover er der mulighed for at leje cykler ved stranden og det er bestemt noget man burde gøre og udforske området.

Andre strande som også kan nævnes er Palm beach, Coogee beach og Cronulla beach. Ved Palm beach kan man bl.a. gå op til et fyrtårn hvor der er en smuk udsigt over stranden og er man heldig kan man måske se en hval.  

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.