Los Angeles

Storbyferie til Los Angeles

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Vent ikke - Rejs til Los Angeles nu

Los Angeles – City of Angels

Bedøm rejsemål
5
(3 bedømmelser)

Seværdigheder i Los Angeles

Downtown – oplev de enorme bilkører på vejen til Downtown, se smuk fascinerende arkitektur som Walt Disney Concert Hall, bliv imponeret af den indendørs sportsarena Staples Center eller nyd området omkring Union Station, benyttet til kulisse i adskillige film og afslut dagen med shopping i det livlige Chinatown.

Strandene - henfør dig til tv serier som Baywatch og hop i bølgen på den smukke strand ved Venice Beach. Lej et par rulleskøjter eller en Segway og kør med de kendte på den smukke strandpromenade. Tag nordpå til Santa Monica, hjemstedet for Hollywood stjernerne og besøg vartegnet Santa Monice Pier Venice. Lad børnene prøve forlystelserne i Pacific Park eller hvad med at lade dem sætte en drage op på stranden ved Stillehavet.

Hollywood – find dit idol i en stjerne på Hollywood Boulevard, kom tæt på Oscar uddelingen ved at besøge Kodak teateret. Opdag en kendt på en shopping tur på Rodeo Drive eller få taget dit billied sammen med Hollywood skiltet. I Hollywood findes også Starline Tour som på en guidet tur, viser dig nogle af Hollywood stjernes millionvillaer. Nyd også god mad på Farmers Marked eller fest dig igennem i det livlige natteliv.

Museer – se imponerende verdenskunst på Getty Center, bygningens imponerende arkitektur eller nyd en smuk solnedgang med udsigt over hele Los Angeles by. Oplev unikke neonreklamer og kunst på Museum of Neon Art. Se stjerner gennem et teleskop og bliv fascineret af udstillingen imens du nyder den smukke art deco bygning på Griffith Observatory.

Los Angeles forlystelsesparker

Universal Studios - Hvis du vil udforske, hvor de kendte Hollywood film optages skal du prøve den legendariske Studio tur i Universal Studios. Hvis du tør, så prøv verdens mest uhyggelige indendørs rutsjebane: Revenge of the Mummy eller oplev en flodbølge af eksplosiv aktion i WaterWorld. I Universal Studios kan du også stå ansigt til ansigt med King Kong i en intens 3D-oplevelse og afslutte dagen med det uventede ved Universal CityWalk.

Disneyland - Familieunderholdning for fuld udblæsning kan opleves i Disneyland. Lad børnene hilse på Micky Mouse eller sejl en rolig tur med hjuldamperen i bydelen fra New Orleans. Prøv den vilde vandrutsjebane Splash Mountain. Husk også at i Disneyland afsluttes dagen med en fanfare af fyrværkeri, musik og optog med alle de kendte ansigter fra tegnefilmene.

California Adventure – er en Disney forlystelsespark med Californien som tema. Så hvis du vil opleve en kopi af Route 66 skal Californien Adventure besøges. Familien kan få pulsen op i rutsjebanen Californien Screamin eller opleve højtepunkter fra Californien i en simuleret flyvetur i forlystelsen Soarin, hvor vejen blandet meget andet går forbi Golden Gate og vandfaldene fra Yosemite.

Oplevelser i nærheden af Los Angeles

Joshua Tree National Park - Lej en bil eller en autocamper og oplev naturen i Joshua Tree National Park. Oplev parkens specielle palmetræ Joshua Tree, nyd de smukke klippeformationer i røde og gule nuancer. Oplev heden i dette område af Mojave ørken, se de imponerende kaktusser eller tag på trekking. Joshua Tree National Park indbyder også til en klatretur på klipperne, inden du kan nyde den smukke solnedgang.

San Diego – I en lejet bil er det oplagt med en smuttur sydpå til San Diego, tæt ved den Mexicanske grænse. I San Diego kan havnefronten nydes eller sejl en tur med udsigt til den amerikanske flåde. Børnene vil elske en tur i Sea World med de store spækhuggere og delfin shows eller de mange andre dyr i San Diego Zoo. Oplev også Old Town og nyd de smukke historiske bygninger, mens der spise en hyggelig middag i Gaslamp Quarter, men det store udbud af restauranter.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.