Delhi

Storbyferie til Delhi

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Hold ferie i dejlige Delhi

Skønne dejlige Delhi

Bedøm rejsemål
4,5
(2 bedømmelser)

New Delhi – Indiens farverige hovedstad
New Delhi blev i 1931 Indiens hovedstad, og siden da er byen vokset sig til at være en moderne storby med alle de muligheder, attraktioner og seværdigheder, som enhver besøgende kan ønske sig.

Selve New Delhi blev grundlagt som en bydel i den enorme metropol Delhi i 1911, da det britiske imperium var overherredømme i landet. I 1931 blev New Delhi så endelig hele Indiens hovedstad, som den er den dag i dag.

Der er mange fine seværdigheder og oplevelser i New Delhi, blandt andet kan du besøge den flotte triumfbue India Gate, som er nationalt mindemærke for faldne soldater. 

Old Delhi – Mennesker, markeder og lækker mad
Old Delhi emmer af farver, stillestående trafikpropper og mennesker. Dette er et glimrende sted at gå rundt og se, hvordan det sande Indien er. Dine sanser bliver bombarderet af indtryk alle steder fra, og nogle gange vil du føle dig som en sild i en tønde på grund af alle de mennesker, der er her. Men her er noget så skønt og spændende, at du accepterer forholdene og faktisk kommer til at holde af virvaret, der er omkring dig.

Her er kvinder i farvestrålende sarier og mænd med store turbaner. Her er slangetæmmere og hellige køer, gøende hunde og smukke historiske og religiøse bygninger. Du går rundt i duften af krydderier og røgelsespinde, i bilos og varm storby. Du får sandstøv i næsen, og du må hele tiden dreje hovedet efter en ny opdagelse, efter de mange, mange mennesker eller efter syn, du ikke troede ville være mulige. Men alt er muligt på en rejse i Indien, og Old Delhi er stedet at få de største oplevelser i hele Delhi.

I området ved Old Delhis hovedstrøg, Chandni Chowk, finder du et helt utroligt markedsliv med et væld af boder, bittesmå butikker, ladvogne og gadekøkkener. Her sælges alt fra sarier med fine pailetter, billeder af hinduistiske guder, frugt og grøntsager, sandaler, cykelhjul, søm og skruer, nøgler, gamle bøger og alverdens andre ting og sager.
Du kan også få stillet din sult med nogle af de aldeles glimrende gademadssælgere, der sælger dybstegte samosaer, curry-retter og andre krydrede og stærke lækkerier fra store gryder.  

Humayuns Mausoleum – Stilhedens oase
Ikke langt fra Old Delhis hektiske og larmende gadeliv ligger denne perle af et mausoleum.

Ved Humayuns Mausoleum finder du en helt utrolig ro, som du ikke finder andre steder i Delhi, og du bliver nærmest overvældet af taknemmelighed for stedets stilhed.

Humayuns Mausoleum er det sidste hvilested for stormogulen Humayun, der levede i det 16. århundrede, og du vil simpelthen elske at bruge et par timer ved det smukke mausoleum. Hvis du er heldig, får du øje på nogle af de grønne papegøjer, der bor i træerne ved mausoleet, og du vil helt sikkert se de meget søde jordegern, der smutter rundt i parken her.  

Connaught Place – Delhis hjerte
Delhis bankende hjerte er området Connaught Place – 2 cirkelformede butiks- og restaurantgader, der løber rundt om en lille, indre park.

Connaught Place er et glimrende sted at starte din ferie i Delhi, da du let kan komme rundt i store dele af byen via de mange metrolinjer, som mødes her. Gå ind og spis en god frokost (gerne den utroligt lækre indiske ret Thali, der består af ris hvortil der serveres mange små skåle med forskellige saucer og tilbehør) på en af områdets mange restauranter, og find ud af, hvad du nu skal opleve.  

Der er rigtig mange gadesælgere ved Connaught Place, så tag ikke din guidebog frem midt på gaden, da det er et klart signal til sælgerne om, at du ikke ved, hvor du skal gå hen, hvorfor de straks vil flokkes om dig. Derfor er det en god idé at gå ind på en restaurant og spise frokost eller drikke en cola, mens du finde ud af, hvad du skal lave eller hvor du skal hen. Lær at sige et bestemt men høfligt ”nej tak!” og virk, som om du har styr på situationen.

Det Røde Fort – Historiens vingesus
Der er forter i mange indiske storbyer, og de blev alle bygget som forsvarsværker af byernes store ledere.

Delhis Røde Fort blev bygget i 1600-tallet af den store hersker Shah Jahan, og det er lidt af en oplevelse.

Om dagen kan du gå rundt og nyde Det Røde Forts atmosfære af storhed, og om aftenen kan du se de fine lysshows, der viser fortets historie.

Den store Gandhi
Mahatma Gandhi var Indiens store leder, som hyldede fred og sameksistens for alle indere, indtil han blev myrdet i 1948.

På din ferie i Indien er det en stor oplevelse at besøge Gandhi sidste hjem og arbejdssted, Gandhi Smriti, som også er stedet, hvor han blev myrdet. Der er et fint museum på stedet, hvor Gandhis værelser i dag står uberørte, så du kan få et indblik i hans spartanske liv men store virke som Indiens leder.

Gandhis aske bliver i dag opbevaret ved mausoleet, Raj Ghat, som ligger i en park med smukke blomster og flotte græsplæner. Det er let at blive følelsesmæssigt påvirket, når man besøger Gandhis mausoleum, og man tænker på den lille mands store bedrifter i sit liv.  

Skønne Delhi
Når du bestiller din rejse til Delhi, kan du glæde dig til oplevelser i en enestående by. Du vil forbløffes over at se hellige køer gå løse rundt i gader og på veje. Du vil glæde dig over at se mange, smukke bygninger, farverige og utroligt smukke mennesker, og blive ked af at se gadebørn og meget fattigdom. Du vil både elske Delhi og opleve tidspunkter med mindre entusiasme.

Du vil høre festlig Bollywood-musik, altid snakkende mennesker omkring dig, tudende bilhorn og dejlig fuglesang.

Her er blomster og utroligt venlige mennesker, her er charmerende og indbydende, men her kan også blive for meget. Som sagt er alt muligt i skønne Delhi, og du vil få dig en fantastisk rejse for livet.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.