Skiferie i Tyskland

Skiferie i Tyskland – på ski i fantastisk natur

Travelmarket
Flere og flere danskere har opdaget at skiferie i Tyskland er meget andet end tyrolermusik og lederhosen. Tyskland har blandt andet mange store, flotte naturområder, herunder nogle rigtigt gode skiområder.

Gode steder til skiferie i Tyskland

De mest kendte områder med skiferie i Tyskland ligger i de Bayerske Alper, på grænsen til Østrig, men også i det centrale Tyskland omkring Harzen og Erzgebirge er der gode skiområder.

Alle Tysklands skiområder kan nås på en kør-selv-ferie, og skiområderne i det centrale Tyskland er oplagte til en weekendtur.

Generelt er de tyske skisportssteder præget af weekendturisme, primært fordi skiløb er så populær en sport i Tyskland, at tyskerne selv kommer rejsende til skisportsstederne i weekenderne.

Oberstdorf, Garmisch Partenkirchen og Harzen

I de Bayerske Alper ligger kendte områder som Oberstdorf og Garmisch Partenkirchen.
Oberstdorf er et af Tysklands allerbedste områder og har stort set alt, hvad enten man er til langrend, alpin, skihop, skøjteløb eller noget som helst andet indenfor vintersport.
Ved Garmisch Partenkirchen, som bl.a. er berømt for årets første skihop,ligger Tysklands højeste bjerg, det 2962 m høje Zugspitze, og på Zugspitzes plateau ligger Tysklands sidste gletscher, hvor man kan dyrke gletscherskiløb.

I Harzen finder I flest skisportsmulighederer i skisportsbyer som Braunlage, Hahnenklee og Hohegeiss.

Den gode stemning, dejlig mad og hygge

Stemningen på skisportsstederne i Tyskland er ofte god, øllet er godt og de tyske vine ligeså, og det tyske køkken serverer en god, solid mad som er skabt for folk der har været i gang hele dagen. Ofte mærker man dog tydeligt, at Tyskland er tæt på stort set alle andre lande i Europa, for her findes restauranter af stort set alle nationaliteter.

Så selvom Tyskland ikke er det første land man tænker på, når man tænker skiløb, så er der gode muligheder for skiløb af alle slags og flotte naturområder der er et besøg værd.

Travelmarket ønsker jer god fornøjelse!

Fotos:
Topfoto © istockphoto / bluejayphoto

 

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.