Panoramaudsigt over en kanal i en by med bygninger, en båd og flag.

Kør selv ferie i Tyskland

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Tag på kør selv ferie i Tyskland

Tyskland – vores store naboland mod syd – bliver ofte overset som rejsemål. Det er en skam, da Tyskland byder på utroligt mange skønne rejseoplevelser. Tag på en kør selv ferie i Tyskland og kom glad hjem med kufferten og bagagerummet fyldt med oplevelser.

Tag på ferie i Tyskland – igen og igen og igen

Det sværeste spørgmål, når man skal på ferie i Tyskland er nok, hvor man skal starte og slutte sit besøg. Tyskland er så stort, at her er nok oplevelser til mange års ferie – og ferien i Tyskland kan være helt forskellig alt efter hvilken retning at du kører i, når du har krydset grænsen.

I Nordtyskland kan du tage på roadtrip mellem de mange tidligere hansebyer, i Sydtyskland kan du hilse på de majestætiske alper og mod øst ligger hovedstaden Berlin, som også er en godt rejsemål til en ferie i Tyskland.

Et af de mest populære rejsemål for kør selv ferie i Tyskland i Harzen. Harzen ligger i et naturskøntområde, hvor der er gode muligheder for bare at slappe af og nyde naturen eller gå på vandretur, køre mountainbike eller lave andre aktiviteter.

Harzen havde tidligere et dårligt ry i Danmark, men i dag er det en ”hot” rejsemål. Der er oplevelser nok i Tyskland til at besøge landet mange gange – så tag bare turen over grænsen igen, og igen og igen.

Find ferieboliger i Tyskland

Det siger sig selv, at der er et kæmpe udvalg af forskellige ferieboliger og ferielejligheder i Tyskland og her på siden kan du sammenligne boliger fra mange forskellige udbydere.

Du kan finde luksusboliger med egen pool, du må tage hunden med i mange boliger og der er ferieboliger i storbyer, i små landsbyer og ferieboliger ude i naturen.

Uanset om du skal på sommerferie i Tyskland, på vinterferie eller bare på en smuttur over grænsen, så kan du finde en feriebolig, der passer dig her på Travelmarket.

Rejsemål i Tyskland

Bedøm rejsemål (6 bedømmelser)
3.3
Rejsetilbud