Kør selv ferie i Tyskland

Kør selv ferie i Tyskland

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Tag på kør selv ferie i Tyskland

Tyskland – vores store naboland mod syd – bliver ofte overset som rejsemål. Det er en skam, da Tyskland byder på utroligt mange skønne rejseoplevelser. Tag på en kør selv ferie i Tyskland og kom glad hjem med kufferten og bagagerummet fyldt med oplevelser.

Tag på ferie i Tyskland – igen og igen og igen

Det sværeste spørgmål, når man skal på ferie i Tyskland er nok, hvor man skal starte og slutte sit besøg. Tyskland er så stort, at her er nok oplevelser til mange års ferie – og ferien i Tyskland kan være helt forskellig alt efter hvilken retning at du kører i, når du har krydset grænsen.

 

I Nordtyskland kan du tage på roadtrip mellem de mange tidligere hansebyer, i Sydtyskland kan du hilse på de majestætiske alper og mod øst ligger hovedstaden Berlin, som også er en godt rejsemål til en ferie i Tyskland.

 

Et af de mest populære rejsemål for kør selv ferie i Tyskland i Harzen. Harzen ligger i et naturskøntområde, hvor der er gode muligheder for bare at slappe af og nyde naturen eller gå på vandretur, køre mountainbike eller lave andre aktiviteter.

 

Harzen havde tidligere et dårligt ry i Danmark, men i dag er det en ”hot” rejsemål. Der er oplevelser nok i Tyskland til at besøge landet mange gange – så tag bare turen over grænsen igen, og igen og igen.

 

Find ferieboliger i Tyskland

Det siger sig selv, at der er et kæmpe udvalg af forskellige ferieboliger og ferielejligheder i Tyskland og her på siden kan du sammenligne boliger fra mange forskellige udbydere.

 

Du kan finde luksusboliger med egen pool, du må tage hunden med i mange boliger og der er ferieboliger i storbyer, i små landsbyer og ferieboliger ude i naturen.

Uanset om du skal på sommerferie i Tyskland, på vinterferie eller bare på en smuttur over grænsen, så kan du finde en feriebolig, der passer dig her på Travelmarket.

 

 

Bedøm rejsemål
4,3
(4 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.