Hvide sandstrande med række af orange parasoller og solstole under høje palmer foran en turkisblå hav.

Asiens bedste strande – fra paradis til paradis

Travelmarket
Vi har den alle sammen for vores indre blik: den smukke, tropiske sandstrand. Stranden, hvor sandet er kridhvidt, havet klart og blåt og bag os suser tropevinden sagte i de grønne palmer – her kommer Asiens bedste strande.

Og det bedste af det hele er, at stranden findes derude. Den ligger der i solen og venter på at vi tager os sammen, bestiller flybilletten og kommer derned.

Men hvor skal jeg købe flybillet til? Svaret er enkelt og kommer her:

Listen over Asiens dejligste paradisstrande:

Filippinerne

Boracay, en af de filippinske øer, ligger 1 times flyvetur syd for Manila. Boracay har over 30 strande, blandt dem den berømte White Beach med fire kilometer hvidt, finkornet sand og dejligt, lavt vand. Her er omkring 350 strandhoteller og ferieboliger, noget for enhver smag og enhver pengepung. Flere gange udnævnt til at være en af verdens bedste strande – og dermed også en af asiens bedste strande.

Find de billige flybilletter til Filippinerne her

Maldiverne

Maldiverne: Maldivernes ferieområder er ikke bare smukke og luksuriøse, men også bæredygtige. På Maldiverne er udlægningen af ferieområderne grundigt planlagte og gennemtænkte, så den negative effekt på naturen og på øens indbyggere er minimal, og kvaliteten af hotellerne er i top.

Find de billige flybilletter til Maldiverne her

Malaysia

Redang Beach, Redang Island, Malaysia: Et paradis for dykkere. Maleriske strande med turkisblåt vand og grønne klipper. Øen Redang ligger 50 minutters bådtur fra fastlandet. 45 minutters flyvetur fra Kuala Lumpur til Kuala Terengganu, derefter 40 minutters transfer til Merang Jetty og til sidst 50 minutter i båd ud til øen.

Datai Beach, Langkawi, Malaysia: Langkawi er en fantastisk ø med smuk, vild natur og lyst, blåt hav omkring. Datai Beach ligger på øens nordvestspids, med århundreder gammel uberørt regnskov på alle sider. Datai-ferieområdets huse er bygget af lokale materialer og ligger spredt i regnskoven, forbundet med stier. Kun 30 minutter fra Langkawi International Airport.

Tanjung Rhu Beach, Langkawi, Malaysia: På Langkawis kyster ligger fiskerbåde og rustikke små landsbyer side om side, og ved mørkets frembrud blinker tusinde stjerner i horisonten. På øens nordspids ligger Tanjun Rhu, en smuk og uberørt enklave, omgivet af casuarinatræer, et luksusresort ved det rolige, kølende Andamanerhav.

Emerald Bay, Pangkor Laut, Malaysia: Øen Pangkor Laut ligger i Malaccastrædet, ca. 5 km fra Malaysiahalvøens kyst. På den ene side af øen ligger stranden Royal Bay og på den anden side stranden Emerald Bay. Man kommer til øen enten ved at sejle fra Lumut Jetty, som ligger 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur.

Tioman Beach, Tioman Island, Malaysia: På øen Tioman er byerne landsbyer med træhuse på pæle. De fleste landsbyer ligger på øens vestside, mens østsiden stort set er ubeboet. Øen har kun én asfalteret vej, som går langs et stykke af vestkysten. Et super valg, hvis du vil opleve nogen af Asiens bedste strande,

Find de billige flybilletter til Malaysia her

Thailand

Chaweng Beach, Koh Samui, Thailand: Koh Samui er en tropisk perle i det lune, blå vand udfor Thailands sydøstlige kyst. Efter at have været forholdsvis ukendt i mange år, har stedet nu opnået internationale standarder indenfor service og overnatning. Heldigvis er Koh Samui også kendt for at have bevaret sit venlige image og sit naturlige miljø.

Bagao Beach, Phi Phi, Thailand: At rejse rundt på Koh Phi Phi med kun et lille rejsebudget er det nemmeste i verden! Phi Phi øerne har masser af billig overnatning, som ikke bare er billig, men ofte også overraskende komfortabelt. Besøg Phi Phi – og der vil også være andre af Asiens bedste strande i nærheden,

Find billige flybilletter til Thailand her

Andre af Asiens bedste strande

Ngapali Beach i Myanmar, Agonda Beach i Goa i Indien, Ko Lipe i Thailand, Otres Beach i Sihanoukville i Cambodia, Gili Meno øst for Bali i Indonesien, Mirissa Beach på Sri Lanka, An Bang Beach ved Hoi An i Vietnam og Yalong Beach ved Sanya i Kina

Fotos:
Topfoto © istockphoto / jackmalipan

 

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.