Last minute og restrejser – du finder din rejse her

Få overblikket over alle Last Minute rejser her!

Her på Travelmarket sammenligner vi priser og giver dig Danmarks bedste overblik over last minute rejser og restrejser (også kaldet afbudsrejser).

Her er nogle udvalgte rejser – søg i alle afbudsrejser her

SideBegonville SideTyrkiet (8 dage)1-værelses lejlighed
1.149,-Søg
AlanyaBelle-Ocean Apart HotelTyrkiet (8 dage)2-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
1.399,-Søg
AlanyaSunway HotelTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.449,-Søg
HersonissosLejl. Sun Club OlympiaGrækenland (8 dage)Studio Type C
1.459,-Søg
MallorcaAparthotel Canyamel GardenSpanien (8 dage)
1.469,-Søg
BenidormBuenavista Fincas BenidormSpanien (8 dage)
1.480,-Søg
MallorcaOla Aparthotel Es Ravells d'OrSpanien (8 dage)
1.491,-Søg
Sharm el SheikhUspecificeret uden poolEgypten (8 dage)Værelse til 2 pers
1.497,-Søg
Ponta Delgada - AzorerneUspecificeret hotel AzorernePortugal (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg
Palma de MallorcaUspecificeret Hotel MallorcaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg

Charterselskaberne er de senere år blevet væsentligt dygtigere til at afstemme den udbudte mængde af rejser med det realistiske salgspotentiale. Den primære driver for udbuddet af Last Minute rejser er dog stadig vejret i Danmark, eller snarere forventninger til vejret.

Det starter allerede med vejrprofeternes tidlige vejrprognoser (læs gæt) for den kommende sommer. Hvis der er profetier om dårligt/ustadigt vejr, ændres manges ferieplaner fra ferie i Danmark til en rejse sydpå. Omvendt kan profetier om en varm og solrig dansk sommer få mange danskere til at søge efter feriemuligheder i Danmark frem for den ellers planlagte søgning efter rejser sydpå.

RestrejserJo nærmere man kommer sommerferien, des vigtigere (og mere nøjagtige) bliver sommervejrprognoserne, og danskerne handler prompte derefter.

Viser kalenderen juni, og der er regn og kulde uden, for boomer salget af charterrejser, og i løbet af få uger kan charterselskaberne næsten melde udsolgt. Omvendt kan sol og sommer i maj/juni betyde, at rejsesalget går i stå, og charterselskaberne begynder at faldbyde enkelte rejser. Antallet af Last Minute rejser stiger så nærmest proportionalt for hver solrig dag, der følger, og ikke mindst hvis vejrudsigterne lover fortsat sol og sommer.

At finde den billigste Last Minute rejser handler om overblik og timing
Start med at finde/definere dine ønsker til en Last Minute rejse, og gerne tidligt (januar).

Overvej, hvilke lande og herunder eventuelt specifikke destinationer, du er interesseret i, hvis behovet for Last Minute tilbud opstår. Du kan orientere dig om det totale rejseudvalg via Charterrejsesøgemaskinen her.

På samme side kan du også oprette en Prisagent, hvor du kan oprette en profil med dine rejseønsker. Herudfra vil du modtage en daglig mail med de bedste aktuelle tilbud, der matcher dine rejseønsker.

Når der er mindre end 3 måneder til din først mulige foretrukne afrejsedato, bliver timingen for bestilling af rejsen afgørende. Og her er vejrudsigter/-prognoser sammenholdt med de aktuelle tilbud dine vigtigste beslutningsparametre. Er der dystre udsigter for sommer og sol i Danmark, skal du kraftigt overveje at bestille rejsen, hvis du finder prisen ok. Omvendt, hvis solen skinner fra en klar himmel, og vejrudsigterne lover fortsat sommervejr, kan du med fordel afvente, at Last Minute tilbud dukker op, men vent ikke for længe.

Topfoto af (c) istockphoto / bobbidog

Afslapning på stranden (c) istockphoto / Yuri

Shares 0