To personer slapper af i liggestole på en sandstrand med udsigt over det turkisblå hav under palmetræer.

Last minute og restrejser – Find de billigste rejser her

Travelmarket

Få overblikket over alle Last Minute rejser her!

Havn med både, herunder to store skibe, omgivet af bygninger ved det klare blå vand.
Her på Travelmarket sammenligner vi priser og giver dig Danmarks bedste overblik over last minute rejser og restrejser (også kaldet afbudsrejser).

Her er nogle udvalgte rejser – søg i alle afbudsrejser her

Aslan Corner Hotel
AlanyaAslan Corner HotelTyrkiet (7 nætter)Standardværelse
4.499,-Vælg
Semiz Apart Hotel
AlanyaSemiz Apart HotelTyrkiet (7 nætter)2 værelses lejlighed
4.945,-Vælg
Tropic On The Beach Hotel
SideTropic On The Beach HotelTyrkiet (7 nætter)Standardværelse
4.995,-Vælg
Uspecificeret hotel Tyrkiet
Sydlige TyrkietUspecificeret hotel TyrkietTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
4.999,-Vælg
Lejligheder Avos
MarmarisLejligheder AvosTyrkiet (8 nætter)2-værelses lejlighed
5.195,-Vælg
Dive Inn Resort
Sharm El SheikhDive Inn ResortEgypten (7 nætter)All inclusiveVærelse til 2-3 personer. All Inclusive
5.245,-Vælg
Filmar Hotel
Rhodos byFilmar HotelGrækenland (7 nætter)DOUBLE STANDARD ROOM
5.445,-Vælg
Rotonda Hotel
ThessaloníkiRotonda HotelGrækenland (9 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
5.509,-Vælg
Amar Sina Egyptian Village
Sharm El SheikhAmar Sina Egyptian VillageEgypten (9 nætter)Standard
5.579,-Vælg
Summerland Hotel
IalyssosSummerland HotelGrækenland (7 nætter)Studio-værelse
5.595,-Vælg

Klik her, og se de billigste afbudsrejser med afrejse fra din foretrukne afrejselufthavn:
København | Billund | Aalborg | Aarhus | Hamborg

Find de billigste Last Minute rejser med overblik og timing

Start med at finde/definere dine ønsker til en Last Minute rejse, og gerne tidligt (januar).

Overvej, hvilke lande og herunder eventuelt specifikke destinationer, du er interesseret i, hvis behovet for Last Minute tilbud opstår. Du kan orientere dig om det totale rejseudvalg via Charterrejsesøgemaskinen her.

På samme side kan du også oprette en Prisagent, hvor du kan oprette en profil med dine rejseønsker. Herudfra vil du modtage en daglig mail med de bedste aktuelle tilbud, der matcher dine rejseønsker.

Når der er mindre end 3 måneder til din først mulige foretrukne afrejsedato, bliver timingen for bestilling af rejsen afgørende. Og her er vejrudsigter/-prognoser sammenholdt med de aktuelle tilbud dine vigtigste beslutningsparametre.

Er der dystre udsigter for sommer og sol i Danmark, skal du kraftigt overveje at bestille rejsen, hvis du finder prisen ok. Omvendt, hvis solen skinner fra en klar himmel, og vejrudsigterne lover fortsat sommervejr, kan du med fordel afvente, at Last Minute tilbud dukker op. Men vent ikke for længe!

Udbuddet af last minute rejser afhænger af vejret i Danmark

Charterselskaberne er de senere år blevet væsentligt dygtigere til at afstemme den udbudte mængde af rejser med det realistiske salgspotentiale. Den primære driver for udbuddet af Last Minute rejser er dog stadig vejret i Danmark, eller snarere forventninger til vejret.

Det starter allerede med vejrprofeternes tidlige vejrprognoser (læs gæt) for den kommende sommer. Hvis der er profetier om dårligt/ustadigt vejr, ændres manges ferieplaner fra ferie i Danmark til en rejse sydpå. Omvendt kan profetier om en varm og solrig dansk sommer få mange danskere til at søge efter feriemuligheder i Danmark frem for den ellers planlagte søgning efter rejser sydpå.

En person med gråt hår ligger afslappet i en liggestol på en sandstrand med udsigt over havet.Jo nærmere man kommer sommerferien, des vigtigere (og mere nøjagtige) bliver sommervejrprognoserne, og danskerne handler prompte derefter.

Viser kalenderen juni, og der er regn og kulde udenfor, boomer salget af charterrejser. I løbet af få uger kan charterselskaberne næsten melde udsolgt. Omvendt kan sol og sommer i maj/juni betyde, at rejsesalget går i stå, og charterselskaberne begynder at faldbyde enkelte rejser. Antallet af Last Minute rejser stiger så nærmest proportionalt for hver solrig dag, der følger, og ikke mindst hvis vejrudsigterne lover fortsat sol og sommer.

Find en billig last minute rejse

Hvis det er blevet tid til årets sommerferie, men vejret er gråt & kedeligt, og vejrudsigten lover regn, kan det godt være lidt trist at skulle bruge sin ferie på at være inden døre i Danmark.

De fleste af os drømmer nok om sol, sommer og lune nætter, når vi skal holde ferie. Det er derfor skuffende, hvis vejret ikke lever op til ens ønsker. Og det er netop, når vejret er trist & gråt og sommerferien er rundt om hjørnet, at man får lyst til at bestille en last minute rejse.

Samtidig kan det også friste at bruge vinterferien under varmere himmelstrøg end i Danmark, hvor vinteren er kold, blæsende og våd. Sydens sol og varme vand lokker.

Alle Last minute rejser samlet på ét sted

Hvis du vil i gang med at lede efter last minute rejser, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige last minute charterrejse her hos Travelmarket.

Vi samler nemlig alle rejser ét sted, så du kan få et hurtigt og overskueligt overblik over alle de last minute rejser, der er på markedet lige nu. Det gør det også nemt for dig at sammenligne priser. Så kan du hurtigt finde den billigste rejse, der passer perfekt til dine behov.

Så det behøver ikke at tage lang tid, fra du finder den rigtige last minute rejse, til du ligger og slapper af på en solseng langt væk fra regnvejr hjemme i Danmark. Hos Travelmarket kan du finde last minute rejser fra blandt andet Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Hamborg Lufthavn. På den måde kan du finde den rejse, der er tættest på dig.

Du er kun få klik fra sol og sommer med last minute rejser

Du kan altid finde et udvalg af last minute rejser stort set uanset, hvor du gerne vil hen. Udbuddet kan dog selvfølgelig variere. Derfor gælder det også om at være en smule taktisk med at finde en last minute rejse, så du er sikker på at kunne se frem til en dejlig ferie, som du ovenikøbet har fået til en god pris.

Antallet af last minute rejser hænger meget logisk sammen med vejret. Hvis vejret ikke er godt, skynder mange danskere sig at bestille en ferie, så de er sikre på at få bare en smule sol og sommer.

Hvis der på den anden side er godt vejr, planlægger man ofte at holde ferien herhjemme. Derfor gælder det også om at have is i maven og at vente med at købe rejsen, hvis der er godt vejr i løbet af foråret. På den måde kan der være rigtig mange penge at spare, når du skal afsted på ferien. Og disse penge kan jo nemt få ben at gå på, hvis I elsker at spise god mad og drikke dejlig vin på ferien.

Udvalget af Last minute rejser ændrer sig

Udvalget af last minute rejser kan ofte ændre sig hurtigt, og derfor er det heller ikke med last minute rejser, at der er tid til en masse overvejelser. Det kan derfor være en god idé, hvis du fra starten danner dig et overblik over, hvor du gerne vil hen, og hvad prisen ca. kan være. Så kan du holde øje med, om det helt rigtige tilbud kommer, så du kan slå til med det samme.

Hvis du for eksempel er vild med Kreta og du har et budget, der er på max 3.000 kroner, så er det nemt at slå til, hvis der kommer netop sådan et tilbud. Og så behøver du ikke først at skulle overveje, om der er råd, eller om det nu er det rigtige sted. Hvis bare du har styr på budget og destination, så finder vi alle de last minute charter rejser, der er på markedet. Så kan du nemt finde den helt rigtige rejse og klikke dig frem til sol og sommer hos udbyderen.

Det har aldrig været nemmere at overskue udbuddet af last minute rejser. Du kan også se hele udbuddet af charterrejser, hvis du ikke har mulighed for at være så fleksibel, som det ofte kræver, hvis man vælger en last minute charter rejse.

Vær fleksibel og kom billigt på ferie

Når det gælder last minute rejser, er det vigtigste råd, at det er godt at være fleksibel. Da der ikke er et ret stort udbud af last minute rejser, betyder det også, at det er svært at være alt for kræsen med for eksempel valg af lufthavn, afrejsetidspunkt og hotel.

Derfor kræver det, at du er fleksibel i forhold til måske at skulle rejse på et skævt tidspunkt. Men hvis du har mulighed for- og er villig til at være fleksibel og tage en hurtig beslutning, kan du altså spare rigtigt mange penge og samtidig få en god ferie.

Hvis du gerne selv vil planlægge ferien ned i mindste detalje, kan du i stedet også se på udbuddet af billige flybilletter og gode tilbud på hoteller. Her kan du nemt få et overblik over, hvor du finder de billigste billetter alt efter, hvor du gerne vil hen, og hvornår du gerne vil afsted.

Med vores oversigt over hoteller kan du samtidig finde det hotel, der passer helt rigtigt til jeres behov. På den måde kan du sammensætte den perfekte ferie og samtidig spare penge og tid, fordi du slipper for selv at søge nettet tyndt for de bedste tilbud.

Hvis du derimod ikke har så mange krav til ferien, andet end at der skal være strand eller pool og solskin, er det måske det perfekte valg for dig at finde en last minute rejse, fordi det virkelig giver dig mulighed for at spare en masse penge. Du kan for eksempel også finde last minute rejser med all-inclusive, hvis du gerne vil slappe så meget af som muligt, uden at skulle tænke på mad og priser.

Topfoto (c) Viktor_Gladkov / iStock / Getty Images Plus via Getty Images
Afslapning på stranden (c) istockphoto / Yuri

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg de billigste last minute / restrejser?

Med vores søgemaskine finder du de billigste rejser i markedet. Find de billigste rejser her.

Findes der last mintute / restrejser med All Inclusive?

Ja, men de kan være svære at finde, du kan finde en oversigt over last minute / restrejser med All Inclusive her.

Er der forskel på last minute rejser og afbudsrejser?

Nej, der er ingen forskel. Begge er ofte billige rejser med snarlig afrejse. Se de billigste rejser her.

Er der forskel på restrejser og afbudsrejser?

Nej, der er ingen forskel. Begge er ofte billige rejser med snarlig afrejse. Se de billigste rejser her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.