Afbudsrejser med Atlantis Rejser

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Rejseselskaber
Atlantis Rejser
Søg

Billige afbudsrejser til populære destinationer

Fra København

Egypten 1.299,-

Fra Billund

Egypten 1.699,-
Atlantis Rejser blev etableret tilbage i 1994, hvor det var det første danske rejseselskab, som tilbød rejser til Sharm el Sheikh, der dengang var ganske ukendt.

Siden da har Atlantis Rejser specialiseret sig i rejser til Egypten, hvor de er førende, hvad angår Nilkrydstogt og rundrejser. Dette er også grunden til, at logoet hos Atlantis Rejser er Horus-øjet, som er et symbol på beskyttelse fra Det Gamle Egyptens tidligste historie. Så når du søger efter afbudsrejser med Atlantis Rejser, vil du møde øjet, der får dig til at tænke på Det Gamle Egypten, myter og mystik.

Atlantis Rejser har kontor i København, og er ved at etablere sig i resten af Skandinavien. Der er derfor oprettet et selskab i Sverige, som fungerer som hovedkontor.

I dag tilbyder Atlantis Rejser bl.a. charterrejser og afbudsrejser til mange forskellige lande i verden. På langdistanceruterne flyver Atlantis Rejser med nogle af verdens bedste flyselskaber, og tilbyder populære destinationer som Thailand, Malaysia, Bali, Singapore, Seychellerne, Maldiverne, Emiraterne og Australien.

I 2017 vandt Atlantis Rejser igen prisen som Danmarks bedste charterselskab ved den årlige prisuddeling ved Danish Travel Awards. Op mod en tredjedel af gæsterne hos Atlantis Rejser har rejst med dem før – på fx rundrejser, charterrejser eller afbudsrejser hos Atlantis Rejser. Denne loyalitet arbejder Atlantis Rejser hårdt på at belønne ved hele tiden at forbedre deres service og gøre udvalget af hoteller større.

På Travelmarket sammenligner vi priser på charterrejser og afbudsrejser fra Atlantis Rejser og andre rejsebureauer. Ved at bruge søgeboksen herover kan du nemt, hurtigt og enkelt sammenligne priser på afbudsrejser fra Atlantis Rejser med priser fra andre rejseselskaber og finde præcis den rejse, som passer dig bedst.

Når du søger efter afbudsrejser fra Atlantis Rejser, kan du se de aktuelle tilbud, afbudsrejser og Last Minute tilbud. Tilbuddene bliver løbende opdateret, og priserne inkluderer fly og hotel med undtagelse af kun flybillet.

Afbudsrejser med andre charterselskaber

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK