Hvirvlende dervisher, kebab og historie

Billige flybilletter til Konya

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Konya

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Hvirvlende dervisher, kebab og historie

Som en af Tyrkiets største byer, med farverige kupler og spir der stræber mod den klare himmels sol, udmærker Konya sig som et kulturelt og eventyrligt centrum. Den skønhed, der omgiver byens trygge liv, har inspireret en af de største historiske og kulturelle personligheder, Mevlana, også kendt som Rumi. Byen har set og overlevet antikken, romerriget og osmanner riget, før den blev helt tyrkisk, hvorfor byens atmosfære er en sammenkogt essens af kulturel og spirituel storhed.

Tyrkiets kulturelle hovedstad
Byens indbyggere lægger stor vægt på dets status som Tyrkiets historiske og kulturelle hovedstad og deler gerne ud af deres viden på de hyggelige vandpibebarer og arabiske spisesteder. Især er de fleste meget interesserede i filosoffen Mevlana, og hans romaner, digte og tanker. Disse kan også udforskes nærmere på det verdensberømte Mevlana Museum, som har besøgende fra alle verdens lande. Indbyggere går meget op i, at byens atmosfære, udseende og stemning til stadighed skal kunne inspirere store tanker og glæde.

Kebab og verdensarv i Konya
Byen er også kendt for sine guidede ture til den neolitiske by Catal Höyük. Dette sted udforskes stadigt hver eneste dag, idet forskere anslår det til at være mindst 9500 år gammelt, og dermed ét af verdens ældste beboede områder. UNESCO var da også hurtige til at sætte stedet på sin liste over verdensarven.

Den inspirerende, tyrkiske kultur kan også nydes på de flotte traditionelle restauranter over hele byen. Selve byen Konya har lagt navn til en speciel form for kebab, hvilken eftersigende kun kan laves i de tyrkiske traditioners omgivelser. Og når dagen er ved at være omme, og benene er trætte efter byens mange museer, parker, basarer og butikker, kan man tage nogle afslappende timer i de mange, billige tyrkiske bade.

Konya er i særdeleshed en by for moderne eventyrere.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.