Seværdigheder Toscana

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 671,- Fra 156,- Fra 2.161,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.455,- Fra 1.045,- Fra 2.610,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Toscana

Broen Ponte Vecchio (Firenze)
Ponte Vecchio er en berømt bro fra det 14. århundrede. Broen er blandt andet kendt på grund af, at der langs broen ligger et væld af guld- og sølvsmedeforretninger. Broen var en af de eneste, der overlevede nazisternes bombning under Anden Verdenskrig.
Firenzes katedral (Firenze)
Katedralen i Firenze er den fjerde største i verden og et af Italiens mest kendte monumenter. Man begyndte at bygge katedralen i 1296, og det tog 150 år før den stod færdig, men det er også et helt fantastisk syn. Ved siden af katedralen finder man klokketårnet, der er ikke mindre end 82 meter højt. Denne katedral er et must på besøgslisten, hvis man er i nærheden af Firenze.
Uffizi galleriet (Firenze)
The Palazzo degli Uffizi blev bygget af Vasari i det 16. århundrede og er i dag hjemsted for Italiens mest vigtige kunstsamling. Galleriet har en imponerende samling malerier, der hovedsageligt stammer fra tiden mellem det 13. og det 18. århundrede, og alle Italiens berømte malere er repræsenteret her.
Tårnet i Pisa (Toscana)
Det skæve tårn i Pisa blev bygget i 1173, da Pisa havde stor militær succes. Tårnet er berømt på grund af dets skønhed, men i høj grad også fordi det hælder. Tårnet har stået skævt, lige siden det blev bygget, fordi jorden, det står på, er meget svampet og blød. Under normale omstændigheder ville tårnet være væltet for mange år siden, men fordi arbejdet med at bygge tårnet blev afbrudt adskillige gange (på grund af krig), og fordi kalkstene, der er brugt til tårnet, er usædvanlig fleksible, står tårnet stadigt. Selve tårnet er lukket for besøgende, men det tiltrækker stadig massevis af turister, der vil have et billede af det skæve tårn.
Vinplantager (Toscana)
I Toscana finder man et væld af vinplantager, og de fleste tilbyder prøvesmagning af deres produkter.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Firenze
• Milano
• Napoli
• Rom
• Venedig
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.