En gylden mark ved solnedgang med en landevej, der fører til et hus flankeret af cypresser.

Kør selv ferie til Italien

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Kør selv ferie til Italien

Italien er et fantastisk land at besøge, og rigtigt mange danskere tager hvert år på kør selv ferie til Italien. Toscana, Gardasøen og Venedigområdet er populære rejsemål, men Italien byder på mange andre oplevelser. Du kan for eksempel også flyve til Sicilien, leje en bil og tage på en anderledes kør selv ferie.

Køreturen fra Danmark til Italien skifter naturligvis i længde. Fra Lolland til Gardasøen er der cirka 1.300 kilometer, fra Rom til Skagen er der cirka 2.300 kilometer.

Uanset hvor du skal køre fra og til, så kan det betale sig, at undersøge og planlægge ruten først. Undersøg hvilke krav der er til kørsel og opførsel i de lande, som du passerer undervejs.

Skønne ferieboliger i Italien

Overalt i Italien findes der skønne ferieboliger – du kan for eksempel bo på vingårde, i små idylliske landsbyer, i feriecentre med gode muligheder for børnene og i lejligheder i Italiens smukke storbyer.

Øverst på denne side kan du søge efter mange forskellige ferieboliger. Tag dig gerne god tid og tjek mange forskellige ferieboliger inden du booker den feriebolig, som passer lige præcis til dig.

Hvad skal jeg se på en kør selv ferie til Italien?

Italien er et kæmpe land med adskillige verdenskendte og anerkendte seværdigheder.

Hver region og hver by i Italien byder på sine egne seværdigheder. Toscana, som er et af de mest populære rejsemål i Italien, byder små smukke landskaber og fantastiske byer som Firenze, Lucca, Sienna og Pisa.

Gardasøen lokker med dejlige ferieparker, flot natur og oplevelser til hele familien.

Husk at tage det roligt på ferien i Italien

Det kan være fristende at bruge alle dage på ferien til at tage ud og se på nye seværdigheder, men det behøver du faktisk slet ikke.

Brug jeres feriebolig i Italien som udgangspunkt for ferien. Tag på de ture som passer til jer og husk at slappe af, så børnene får en god og afslappende ferie i Italien. Og husk at forkæle de voksne med god italiensk vin og god italiensk mad.

Rejsemål i Italien

Bedøm rejsemål (14 bedømmelser)
3.3
Rejsetilbud