En ældgammel borg på en klippetop ved en søbred med små både og bjerge i baggrunden.

Ferieboliger ved Gardasøen

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Ferieboliger ved Gardasøen

Knap 1.500 kilometer syd for den danske grænse, i det nordlige Italien ligger et af de mest populære rejsemål for de danskere, der tager på kør selv ferie. Rejsemålet er Gardasøen, som besøges af tusindvis af danskere hvert år. Her på siden kan du søge efter og finde din næste feriebolig ved Gardasøen.

Inden du drager mod Gardasøen er det en god idé at være godt forberedt. Sørg for at bilen er helt i orden, at ruten til Italien er planlagt, og du har styr på alle regler for kørsel i de lande, som du skal køre igennem på vejen til Italien.

Spændende ferieboliger ved Gardasøen

Der findes mange forskellige ferieboliger ved Gardasøen. I søgemaskinen øverst på siden kan du søge efter ferielejligheder, feriehuse, hoteller, camping og feriecentre.

Mange danskere tager på campingferie ved Gardasøen, men camping ved Gardasøen kan være meget andet end det man oplever på en almindelig dansk campingplads. En kør selv ferie til Gardasøen med overnatning med camping kan for eksempel foregå i skønne hytter, ved luksuspools eller på pladser med egne vandlande.

Ønsker man lidt mere luksus på sin ferie ved Gardasøen, så kan man leje luksusferiehuse eller luksusferielejligheder i flere prisklasser. Man kan for eksempel leje luksusvillaer med egen pool eller luksusboliger med fantastiske udsigter over bjergene eller placering helt ned til Gardasøens bred.

Hvad skal jeg opleve på min ferie ved Gardasøen?

Området ved Gardasøen har noget af den smukkeste natur, som man kan forestille sig. Alene køreture i området ved søen er en oplevelse i sig selv.

Gardaland er Italiens største forlystelsespark, hvor der er masser af sjov for både børn og voksne. Parco Natura er en dyrepark med dyr fra hele verden. Sigurtà-parken er en kæmpestor have / botanisk have, et rigtigt paradis for haveelskere.

Kan du lide at vandre i naturen, så der er rigtigt mange gode stier i området. Vil du besøge regionens højeste punkt er det ganske nemt, da der er en svævebane det meste af vejen til toppen – navnet på det højeste punkt er Monte Baldo, som er 2.118 meter højt.

Vil du tage på en lidt længere udflugt, så ligger nogle at Italiens mest interessante byer indenfor køreafstand. Der er cirka 200 kilometer til Venedig, cirka 75 kilometer til Verona og cirka 150 kilometer til Milano.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din kør selv ferie til Gardasøen og din feriebolig ved Gardasøen.

Bedøm rejsemål (7 bedømmelser)
4.4
Rejsetilbud