Ferieboliger i Toscana

Ferieboliger i Toscana

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Find din feriebolig i Toscana her

Vil du køre langs marker fyldt med flotte solsikker? Eller måske store ranke cypresser?. Vil du nyde fantastisk italiensk mad og vin eller gå i fodsporene på nogle af verdenshistoriens største kunstnere. Så er en kør selv ferie til Toscana en god idé. Find en feriebolig i Toscana her på siden og brug den som udgangs til at udforske en af Italiens og Europas mest interessante regioner.

Hvad skal jeg opleve på en ferie i Toscana?

Toscana har utroligt meget at byde på – og der er noget at se for enhver smag. Herunder gives kun et mindre bud på nogle af alle de ting, som det er muligt at opleve, hvis I tager på en kør selv ferie i Toscana.

Toscanas spændende byer

Toscana byder på adskillige spændende byer, hvor der er noget for alle. 

Den største af dem alle er regionens hovedstad Firenze, som er stedet hvor Renæssancen blev født – det er her kunstnere som Michelangelo, Leonardo, Botticelli og mange flere lavede nogle af deres smukkeste værker. Firenze er dog også en rigtig gammel middelalderby, og når man går rundt blandt byens gamle store paladser føler man dig henført til en anden tid.

En af de andre store byer i Toscana er byen Siena, som er kendt for hestevæddeløbet Palio, som er med i James Bond filmen ”Quantum of Solace”. Byen San Gimignano er kendt for sine mange tårne. I den mindre by Vinci kan du besøget et museum om Lenardo da Vinci og Pisa med byens skæve tårn er en favorit for både voksne og børn. Storbyen Lucca er også et besøg værd på en kør selv ferie i Toscana.

Inden du kører ind i byerne, så tjek om det koster noget at køre ind i byerne. I Firenze kan det for eksempel betale sig at parkere bilen udenfor byen og tage en bus resten af vejen.

Andre oplevelser i Toscana

Toscana byder naturligvis også på oplevelser udenfor byerne. Mange vælger at bo på en feriebolig i Toscana, der ligger udenfor byerne. Vælg for eksempel en feriebolig i en landsby, så du kan følge det lokale italienske liv tæt på og spise på den lille lokale restaurant.

Køreture rundt i det toskanske landskab er altid dejlige oplevelser – her kan man komme til at køre blandt marker med solsikker eller vinmarker, som senere kommer til at blive til noget af den bedste vin i verden. 

Hvordan finder jeg en feriebolig i Toscana?

Udvalget af ferieboliger i Toscana er kæmpestort og der er mange spændende overnatningsmuligheder. I Toscana finder du nye og moderne feriehuse med pool og luksus, men du kan også bo i gamle slotte, møller, middelaldertårne eller herregårde, hvor historien nærmest siver ud af væggene.

Når du skal finde din feriebolig i Toscana, så start med søgemaskinen øverst på siden. Start med at skrive ”Toscana” og forfin derefter din søgning ved hjælp af de mange filtre.

Ønsker du en af de specielle overnatningsformer, som er nævnt ovenfor – så skal du vælge filtret ”Særlige overnatningssteder”.

God fornøjelse med din kør selv ferie til Toscana og med opholdet i din feriebolig i Toscana.

Bedøm rejsemål (5 bedømmelser)
4.2
Rejsetilbud