COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Seattle

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.220,- Fra 3.094,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Seattle

Pike Place Markedet (Seattle)
Pike Place Market er over 90 år gammelt og et af Seattles mest populære markeder. Der er adskillige arkader med boder, ligesom der er mange boder ude i det fri. På hverdage er atmosfæren på markedet stille og rolig, mens den i weekenden kan være meget livlig og kaotisk. Markedet byder på masser af mad, blandt andet friske fisk og krabber. Yderligere er cirka halvdelen af boderne efterhånden fyldt med lokalt håndværk, der i høj grad sælges til turister.
Seattle Center (Seattle)
Seattle Center er, hvad der er tilbage fra 'Century 21 Exposition' i 1962, hvor 10 millioner besøgte Seattle. Her finder man the Space needle, der er et 180 meter højt tårn med en restaurant i toppen og en helt fænomenal udsigt over byen. Det er også her i området, man finder byens største forlystelsespark og the Seattle Opera House.
The U District (Universitetsområdet) (Seattle)
Når man taler om the U District, refererer man normalt til Seattles Universitetsområde. Det er et hyggeligt og charmerende sted at gå rundt eller sidde på en af de mange restauranter eller caféer. Området byder desuden på en del gode museer heriblandt Burke Museum, der har en fremragende samling af dinosaurus skeletter og artefakter fra indianerne. Det er også her, man finder Washington Park Arboretum, der har 5500 forskellige planter og store områder med skov og haver.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.