COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Boston

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 5.125,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Boston

Bydelen Charlestown (Boston)
Charlestown er et levende museum fra tiden, hvor skibsbyggeri var det helt store i Boston. I området kan man opleve adskillige gamle skibe, der ligger hen, for eksempel ligger der en del gamle krigsskibe blandt andet Thomas Jeffersons tid. Yderligere kan man se selve værftet og landets første tørdok.
Cambridge Colleges by (Boston)
Cambridge er en colleges by med over 30.000 studerende. Området er hjemsted for det kendte universitet Harvard, og de smukke bygninger er bestemt et besøg værd. På college området er der yderligere adskillige caféer, restauranter, boghandlere og andre butikker, så man kan få lang tid til at gå med at snuse rundt og opleve hele atmosfæren.
North End kvarteret (Boston)
I Bostons ældste kvarter mødes man af smalle, snoede gader og duften af kaffe. Området er hjemsted for størstedelen af byens italienske befolkning, og her finder man masser af små bagerier, caféer og slikbutikker. En tur i området vil byde på smukke arkitektoniske bygninger, der er blandt landets ældste. Alt i alt et hyggeligt og charmerende kvarter.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.