En voksen og et barn i matchende rød-orange tøj holder i hænderne ved en strand med klart vand.

De billigste charterrejser til Montenegro – lavprisoversigt

Thiamka Margrethe Pedersen
Synes du, det lyder spændende og skønt med en billig charterferie til Montenegro? Og er du fleksibel med, hvornår du kan rejse? Så læs videre og få et hurtigt overblik over de 100 billigste charterrejser til Montenegro med afrejse inden for de næste seks måneder. Samtidig får du en miniguide om vejret og strande i Montenegro, og hvornår det er bedst at rejse dertil.

Med kun 13.000 km2 er Montenegro smukt beliggende ved Adriaterhavets kyst.

Nabolandet Kroatien er velkendt for mange, men Montenegro har også en masse at byde på for enhver smag. Ja, faktisk alt hvad du kan ønske dig på en charterferie, nemlig strand, natur og kultur. Dertil har landet en rig historie med velbevarede middelalderbyer. Og når sulten melder sig, kan du glæde dig til kulinariske fristelser som fisk & skaldyr, oste, lufttørret skinke og lokaldyrkede grøntsager.

billig charterferie til Montenegro

Landet er også et af de rejsemål, hvor du får forholdsvis meget for dine penge. Prisniveauet i Montenegro ligger i den lavere ende, og priserne er rimelige.

Hvad koster de billigste charterrejser til Montenegro?

Herunder kan du altid se en opdateret lavprisoversigt, som viser de billigste rejser til Montenegro med afrejse inden for de næste seks måneder.

Chartersæsonen i Montenegro løber fra maj til september. Så hvis der ingen tilbud er, er det højst sandsynligt, fordi du besøger denne side uden for sæsonen.

Hotel Rivijera
BudvaHotel RivijeraMontenegro (7 nætter)Økonomiværelse
4.365,-Vælg
Hotel Oaza
BudvaHotel OazaMontenegro (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
4.395,-Vælg
Bella Vista Hotel
MontenegroBella Vista HotelMontenegro (7 nætter)Standard Studio med balkon/terrasse
4.505,-Vælg
Wellness & Spa Hotel ACD
Herceg NoviWellness & Spa Hotel ACDMontenegro (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse og delvis havudsigt
4.905,-Vælg
Hotel Monte Casa Spa & Wellness
MontenegroHotel Monte Casa Spa & WellnessMontenegro (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
4.975,-Vælg
Hotel Talia & Spa
Herceg NoviHotel Talia & SpaMontenegro (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse almen anneks
5.043,-Vælg
Eco Hotel Carrubba
TivatEco Hotel CarrubbaMontenegro (7 nætter)Dobbeltværelse
5.498,-Vælg
Palma Hotel
TivatPalma HotelMontenegro (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
6.465,-Vælg

Søg nemt og hurtigt selv efter en billig charterferie til Montenegro i Travelmarkets chartersøgemaskine.

Hvad koster afbudsrejser til Montenegro?

I Travelmarkets søgemaskine med afbudsrejser kan du også tjekke, hvad det koster at rejse til Montenegro lige nu.

Nogle af de bedste strande i Montenegro

Montenegro byder på krystalklart vand, og der er uendelige muligheder for at snuppe en dukkert. I både mindre og større badebyer kan du nyde lange strande, vandsport og -aktiviteter, restauranter og natteliv. Herfra kan du også tage på bådtur til de små øer, hvis du søger lidt afveksling.

En fredelig strand med solvogne og parasoller foran en lille halvø med gamle bygninger og røde tage omgivet af klart blåt vand.

Blandt de mest populære steder hører Budva, som er den største badeby med flere strande. Her kan du også besøge den charmerende gamle bykerne med ringmurene, og opleve et farverigt folkeliv i shoppinggaderne og på restauranterne. Og er du til et livligt natteliv, fås det også her.

Den lidt roligere og mellemstore badeby, Becici ligger i gåafstand fra Budva. Den byder på en to kilometer lang strand, vandsport, restauranter og hyggelige markeder.

Petrovac er en hyggelig og mindre by med tre fine strande. Med sin rolige atmosfære og fine strandpromenade er badebyen velegnet for familier. Derudover har byen charmerende kalkstenshuse, små butikker og en gammel borg.

Af andre fredelige byer kan nævnes Sveti Stefan, som byder på fine strande, små familiære hoteller og gode restauranter.

Og endelig finder du femstjernede hoteller, yachtclubs, mærkevarebutikker og gourmetrestauranter i landets mest eksklusive rejsemål, Porto Montenegro.

Finder du ikke byen under din chartersøgning, kan du selv søge efter billige flybilletter til Montenegro her.

Hvornår er det bedst at rejse til Montenegro?

Turistsæsonen i Montenegro strækker sig fra maj til september, og i badebyerne ved Adriaterhavskysten kan du nyde et skønt middelhavsklima med varme og tørre somre.

En smilende kvinde med krøllet hår og en stråhat læner sig ud af et vindue iført en mønstret kjole.

Kan du ikke få nok af sol og varme, skal du rejse i juli og august, som er de varmeste og tørreste måneder med lufttemperaturer omkring 28 grader. Dog kan termometeret snige sig godt op i 30’erne, når det er allervarmest. Nattemperaturerne ligger på 17-18 grader, og i disse måneder er havet skønt med omkring 24-25 grader.

Fortrækker du det knapt så varmt, kan du i stedet overveje at besøge landet i perioderne maj-juni og september-oktober. Her ligger lufttemperaturerne på 20-25 grader og badevandet omkring 19-23 grader.

Hvad angår solskinstimer kan du forvente 8 i starten og slutningen af turistsæsonen, altså maj og september. Herimellem kan du nyde 9 solskinstimer i juni, 11 i juli og 10 i august.

Fandt du ikke en billig charterferie til Montenegro?

På Travelmarket sammenligner vi rejser fra alle de store charterbureauer. Og du kan nemt finde den billigste og bedste solferie til alle de populære rejsemål.

I Travelmarkets chartersøgemaskine kan du lave din egen søgning i efter billige charterrejser til Montenegro og andre populære charterlande ved at klikke her.

Fotos:
© istockphoto /
Topfoto © istockphoto / vitapix
Teaser © istockphoto / Nadezhda1906
Strande i Montenegro © istockphoto / silverjohn
Hvornår er det bedst – Montenegro © istockphoto / SrdjanPav

 

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.