COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Andalusien

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 432,- Fra 382,- Fra 461,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.075,- Fra 1.500,- Fra 2.670,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Andalusien

Bjergkæden Sierra Nevada (Andalusien)
Bjergkæden i Granada er snedækket meget af året, og man kan stå på ski fra november til slutningen af maj. Resten af året er Sierra Nevada naturpark, og der er uendelige muligheder for vandreture. Mount Mulhacen er 3000 meter højt, og står man på toppen, får man en fornemmelse af at være på månen.
Floden Guadalquivir (Andalusien)
Floden Guadalquivir flyder langsomt vestpå mod Sevilla gennem Andalusien. Mange byer er skudt op ved floden, og mange af dem er et besøg værd. Man kan også se den gamle bro Puente de la Donadas, som det skal have taget 50 år at bygge. Ifølge historien blev broen kun færdigbygget fordi landsbyernes beboere solgte deres smykker for at rejse den nødvendig kapital
Paladset i Granada (Andalusien)
Granada by er domineret af Alhambra, et af de mest spændende og romantiske af alle europæiske monumenter. Stedet var sultanens palads i det spanske mauriske rige. Bygningens udseende og arkitektur afslører da også meget af den mauriske kultur og ånd.
Byen Malaga (Malaga)
Malaga by er den største kystby i Andalusien og er dejlig uberørt af masseturismen. Man kan besøge byens slot, som blev bygget af maurerne. Den mest berømte indbygger i Malaga nogensinde er Pablo Picasso, og adskillige gallerier viser hans arbejde.
Barrio Santa Cruz kvarteret (Sevilla)
Dette kvarter i Sevilla er et fortryllende sted. Her snor de snævre brostensbelagte gader sig med caféerne og barerne ved deres side. Kvarteret er en del af det gamle jødiske kvarter, og der ligger mange seværdigheder her, for eksempel det gotiske katedral.
Minareten (Sevilla)
Minareten på Sevillas imponerende katedral blev brugt af maurerne til at kalde de troende til bøn og som observeringssted. Minareten var så ærværdig for maurerne, at de ville ødelægge den, før de kristne fik fingre i den, da de erobrede byen. Det blev dog forhindret af Kong Alfonso X, der truede med at hugge hovedet af dem, hvis de så meget som fjernede en enkelt sten
Museo del Bellas Artes (Sevilla)
Dette museum er et af de smukkeste i Spanien. Det ligger på en lille plads lidt væk fra Sevillas centrum og gadestøjen. Bygningen er tilbage fra 1612, og arkitekten bag var Juan de Oviedo. Blomster og grønne planter giver museet en dekorativ ramme, og indenfor finder man en imponerende samling af spansk kunst fra middelalderen og op til i dag

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Barcelona
• Lleida
• Madrid
• Malaga
• Sevilla
• Valencia
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.