Seværdigheder Siam Bugten

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 4.144,- Fra 6.220,- Fra 7.130,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Siam Bugten

Natmarkedet i Hua Hin (Siam Bugten)
Natmarkedet er stedet, hvor lokalbefolkningen mødes for at handle og sludre. Om dagen er der ingen spor af markedet, men om aftenen åbner de mange boder og gadekøkkener. Maden, der kan købes på markedet, er lækker og meget billig.
Phetchburi (Siam Bugten)
I den lille by nord for Hua Hin ligger der foruden adskillige templer også det smukke hvide palads Khao Wang. Paladset blev bygget af Kong Mongkut omkring 1860. Fra paladset er der en fantastisk udsigt over byen, og man kan se grænsen til Burma.
Samut Prakarn (Siam Bugten)
Samut Prakarn er den største krokodillefarm i verden og blev grundlagt i 1950. I dag er alle vilde krokodiller udryddet i Thailand men på farmen findes over 60.000 dyr. Det er hovedsageligt deres skind, der er interessant for det bruges til skind og tasker.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Bangkok
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK