Rejser til USA

Rejser til USA

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
USA er landet, der har alt. Amerikanerne siger selv, at de er en succeshistorie, der viser, hvordan så mange folkeslag kan leve sammen i et land. USA er et storslået land, både menneskeligt og landskabsmæssigt. Du finder alle kulturer repræsenteret, når du rejser til USA gennem landet, ligesom du møder en mangfoldighed af landskabsbilleder, som du ikke finder andre steder i verden end på USA rejser.
Bedøm rejsemål
4,4
(96 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra USA

Gør drømmen om en rejse til USA til virkelighed

Det er svært ikke at være fascineret af USA, og uanset om du rejser på kærestetur, familieferie, er alene eller sammen med en god kammerat, så bliver det helt sikkert en ferie, du aldrig vil glemme. Storbyferie i New York, strandferie i Miami, road trip, Las Vegas eller nationalparker – uanset på hvilken måde, du rejser til USA, lyder det bare fantastisk!

Om USA
Områder

USA - Mulighedernes land

I mulighedernes land USA er der oplevelser for alle og i alle aldre. USA er så enormt, at alle ville kunne finde et sted og oplevelser, som passer lige præcis til dem. Med sine 50 stater og 14 territorier er der nok at vælge imellem, og hver stat er helt sig egen.

Udover fastlandet USA's mange muligheder, indeholder USA også Paradisøerne Hawaii, Puerto Rico, amerikansk Samoa, Guam, polarstaten Alaska og de Amerikanske Jomfruøer. De Amerikanske Jomfruøer er også kendt som det tidligere Dansk Vestindien.

Med sin enorme størrelse er det begrænsningens kunst at rejse til USA, mulighederne er utømmelige, og alt vil opleves. Så én rejse til USA er sjælden nok.

Befolkningen
Amerikanerne er som folkefærd utrolig imødekommende. De hjælper gerne med gode råd, vejvisning eller fortæller, hvor det nærmeste gode spisested er. Amerikanerne vil gøre næsten alt for dig. De er nysgerrige og spørger ofte til, hvordan du har det., og når du rejser til USA, vil du opleve deres gæstfrihed.

Amerikanerne er uhøjtidelige, og som besøgende i USA får du hurtigt følelsen af at være velkommen i deres land. Amerikanerne har en stor stolthed overfor deres land, som du aldrig er i tvivl om på USA rejser.

USA’s natur
USA indeholder alt fra den forskellige artede natur, som du kun kan drømme om med sit massive udbud af nationalparker som f.eks. Grand Canyon, vulkanerne på Hawaii, sumpområderne i de sydlige stater, smukke strande langs med kystlinjerne ved Stillehavet og Atlanterhavet, bjergene, søerne ved Michigan, de enorme skove med nogle af verdens højeste træer - og ørkenområder som f.eks. Death Valley, som om sommeren kan opleve temperatur på mere end 50 grader.

USA’s natur er storslået, og du kan slet ikke kan få nok af den på dine USA rejser. En natur som amerikaneren værner om, men som de gerne inviterer os alle til at nyde, om det er til familieudflugter eller til lange gåtur. De fleste nationalparker har også rundture, hvor du i bilen kører rundt og oplever alle højdepunkterne.

Ud over naturen er der rig mulighed for at opleve dyrelivet, som i USA er mangfoldigt. I USA kan man være heldig at se hvaler i et af de to store verdenshave, hvor der bestemt af årstiden sejles på ture fra Seattle i vest og de mindre byer op langs østkysten nord for Bosten. Der er vilde levende bjørne i Alaska, fritgående bisoner i Yellowstone og masser af klapperslanger i Arizona. Når du rejser til USA, kan du se frem til uendelige dyreoplevelser. 

USA’s Byer
USA er kendt for sine spændende storbyer. New York med Central Park, Los Angeles med Hollywood, historiske Chicago, hyggelige San Francisco eller Las Vegas med de store hoteller og kasinoer.

På dine USA rejser, kan du besøge storbyer, som du sikkert tit har set på film eller TV. Og det er en fantastisk oplevelse. Men på dine rejser til USA, kan du også prøve livet uden for storbyerne, hvor du kan opleve det mere autentiske USA og hvor livet leves i et langsommere tempo.

Transport
Hvis du på dine USA rejser, skal rejse rundt, kan du enten tage flyet, toget eller en Greyhound bus. Men den måske bedste måde at opleve USA på, er på egen hånd. USA er oplagt til road trip, hvor du lejer en bil eller en autocamper og dermed opnår den fulde frihedsfølelse på dine USA rejser.

At køre selv på dine USA rejser er nemt. Amerikanere er hensynsfulde bilister, vejnettet er godt vedligeholdt, skiltningen er god, og benzinen er billig. At opleve de enorme vider er helt ubeskriveligt, og du kan stoppe op, når du har lyst og på den måde nyde landet i dit eget tempo.

Gode råd om USA

  • Visum til indrejse er obligatorisk, men klares online. Udfyld en ESTA indrejsetilladelse i god tid inden rejsen til USA
  • Overnatning inde i en Nationalparkerne skal bestilles i god tid og køb gerne et årskort, hvis der skal opleves flere nationalparker indenfor et år.
  • I USA benyttes drikkepenge og disse udgør ofte en del af de ansattes løn. På restauranter forventes der 10-20 % i drikkepenge.
  • Ved road trip, - hav respekt for afstandene i USA og skab tid til oplevelser undervejs.
  • Husk rejseforsikring.

Alaska

Alaska er hjemsted for USA's mest barske natur. Her er store bjerge, dybe kløfter og kæmpe gletschere, der giver én naturoplevelser, man ikke kan finde ret mange andre steder i verden. En tur til Alaska er en tur ind i den barske natur.

Atlanta

Storbyen Atlanta er en blanding af gammelt og nyt, her er topmoderne bygninger blandet med bygninger, der er flere hundrede år gamle. Atlanta er en farverig by med masser af liv og hyggelig stemning. Desuden er Atlanta fødested for Martin Luther King.

Boston

Boston er en storby med masser af liv og fest og farver, men yderligere er byen hjemsted for mange historiske bygninger. Boston er et godt sted, hvis man ønsker at lære noget om USA's historie.

Californien

Californien er staten, folk rejser til for at få deres drømme til at gå i opfyldelse. Det er en stat, der kan fremvise imponerende naturlandskaber med bjerge, ørken og skønne sandstrande. Det er også her, man finder drømmenes by Los Angeles.

Chicago (US)

I Chicago finder man en skøn sammensat kultur fra de mange forskellige folkeslag, der bor i byen. Den sammensatte kultur viser sig blandt andet ved en stor tradition for jazz og blues, arkitektur og mange af byens fremragende restauranter.

De Midtatlantiske Stater

Høje bjerge og dybe dale præger landskabet i området omkring New York og de midtatlantiske stater, hvor små charmerende farme bryder landskabsbilledet i de hyggelige dale.

De Store Søer

De store søers område er hjemsted for mere end 15000 mindre søer og en af verdens største ferskvandssøer. Om sommeren er der gode muligheder for at dyrke vandsport, mens vinteren åbner mulighed for skisport og ikke mindst skøjteløb.

Det Gamle Syden

Det gamle Syden har i flere omgange været stridens centrum, først mellem de hvide og indianerne og derefter mellem syd og nord. Tidligere var området beboet af mange forskellige indianerstammer, men det har ændret sig med tiden. Området byder yderligere på utrolig smukke naturoplevelser.

Hawaii

Skønne sandstrande med svajende palmer og azurblåt hav er, hvad man finder på Hawaii. Det er et fremragende feriested, hvis man er til sol, sand og vand. Yderligere er der formidable muligheder for at windsurfe ved øerne.

Hovedstadsområdet

I øststaterne omkring hovedstadsregionen finder man skønne naturområder med masser af frugtbart jord, her er store farme, brusende floder og store grønne skovområder, der pusler af liv fra forskellige dyr.

Los Angeles

Los Angeles er drømmenes by, det er her, man kan møde de kendte skuespillere på Rodeo Drive. Det er også her mange amerikanere drager til, når de selv drømmer om at nå lykken og tjene millioner på filmindustrien.

Miami

Miami og Orlando er synonyme med tropisk klima med masser af sol. Yderligere byder de to byer på skønne naturområder, lange, hvide sandstrande og forlystelsesparken Disney World.

Midtvesten

Midtvest staterne er præget af prærieland, og det var tidligere hjemsted for Sioux indianerne. Det var også i dette område General Custer og Crazy Horse udkæmpede deres slag. I dag er området et vigtigt landbrugsområde med mange store farme.

New England

Er du til ski, hiking i bjergene eller en kanotur på brusende floder er New England området. En stor del er dækket af bjerge og skovområder, der byder på fænomenale udendørsmuligheder.

New Orleans

New Orleans er hjemsted for mange forskellige folkeslag, hvilket giver byen en helt speciel og sammensat kultur. Byen er yderligere kendt for dens fremragende arkitektur og dens mange berømte musikere.

New York

New York er en multikulturel storby med en altid bankende puls. Byen tiltrækker alle slags mennesker og har en livlig og kaotisk atmosfære. Desuden er det her, man blandt andet finder Frihedsgudinden, Times Square og Empire State Building.

New York

Med Frihedsgudinden har New York i mange år være porten til det forjættede land.

Nordvestlige USA

Det nordvestlige område af USA er stedet, hvis man er til udendørsaktiviteter. Her bliver der fanget flere millioner laks om året, der er gode skisportssteder og fremragende muligheder for trekking i bjergene.

Rocky Mountains

Rocky Mountains området er, som navnet antyder, præget af den kæmpe bjergkæde, der rejser sig gennem adskillige stater. Mellem de høje bjerge kan man opleve brusende floder og store skovområder i dette vilde naturområde.

San Francisco

San Francisco er en by med en afslappet atmosfære og en imødekommende befolkning. Byen er blandt andet hjemsted for beat-generationen og flower power kulturen, der sætter sine tydelige præg på byen og dens befolkning.

Seattle

Byen Seattle er bygget i et formidabelt naturområde. Rundt om byen kan man opleve smukke søer og imponerende, høje bjerge. Byen er desuden kendt for at have fremragende fiske- og skaldyrsrestauranter.

Sydstaterne

Mange af staterne i den sydlige del af landet kan give dig en utrolig kulturel oplevelse gennem deres indbyggere. I området har der altid været mange forskellige folkeslag, der med tiden har blandet sig og udviklet en helt særegen kultur. Der har for eksempel boet mange forskellige indianerstammer, franskmænd, spanske bosættere, folk fra Caribien, Afrika og England.

Sydvestlige USA

Sydvest området i USA er præget af barsk og vild natur. Her er dybe bjergkløfter, brusende floder, store skovområder og masser af høje bjerge. Det er også her, man finder størstedelen af USA's vilde heste.

Washington D.C.

Washington DC er samlingssted for landets mest magtfulde mennesker og hjemsted for præsidenten, der bor i Det Hvide Hus. Det var helt tilbage i 1790, at Thomas Jefferson og Alexander Hamilton besluttede, at byen skulle være landets hovedstad.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.