Billedet viser en solnedgang over Seattle med højhuse og Space Needle i forgrunden.

Rejser til Seattle

Der er ingen grund til at ligge søvnløs i Seattle, når du er på rejser til Seattle. Byen er nemlig hjemstedet for et pulserende natteliv samt et hav af spændende attraktioner, der er et besøg værd i dagtimerne. Seattle har også mange gode hoteller og mange vælger en rejse med fly og hotel til Seattle.
Bedøm rejsemål (32 bedømmelser)
4.8
En af byens mest populære seværdigheder må siges at være den verdensberømte Space Needle. Bygningen har udsigt over hele byen og er derfor også blevet det landmærke, der kendetegner Seattle i udlandet.

Men byen indeholder meget mere end bare ikonisk arkitektur, for også kunst er i højsædet, når turen går til Seattle.

Hvad er kunst egentlig?

Kunst er et vidt begreb i Seattle, hvilket kommer til udtryk i byens mange subkulturer og de dertilhørende bygninger. Seattle rummer mange verdensberømte bygninger, som huser forskellige former for kunst. I The Museum of Pop Culture kan du for eksempel opleve historien bag store musikalske genrer, mens du i Seattle Center finder kunst i form af sport, store maleriske kunstnere samt kunstneriske genskabelser.

Kunst behøver dog langt fra at være meget materielt i Seattle, dette er Ghihuly Garden and Glass bygningen et tydeligt bevis på. Dette må nemlig siges at være den amerikanske udgave af både en indendørs samt en udendørs botanisk have. Kunst i Seattle er altså også noget så simpelt som smukke blomster.

Tilbage til rødderne

Seattles rødder må også siges at være et kunstværk, for selvom byen huser en af verdens største tech-industrier, så er det også i Seattle, at du finder Pike Place markedet, hvor der dagligt bliver handlet med farmervarer. Befolkningen holder på denne måde fast i deres rødder, selvom byen og kulturen konstant bevæger sig i en mere moderne retning.

Som du formentlig kan læse, så er Seattle en by, der består af flere meget forskellige aspekter, og lige netop derfor er dette også en storby, som bestemt er et besøg værd.

Find flybilletter og pakkerejser til Seattle

Hvis du gerne vil opleve Seattle, så kan du enten købe flybillet og hotel hver for sig eller købe en pakkerejse, hvor begge dele er inkluderet. Du finder begge typer rejser her på Travelmarket.

Charterrejser til rejsemål i USA