Rejser til Boston

Rejser til Boston

Billige rejser til Boston

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Boston

Bedøm rejsemål (13 bedømmelser)
4.7

Rejser til Boston

Boston blev grundlagt i 1630 og er dermed en af de ældste byer i U.S.A. Store dele af kulturen og arkitekturen i byen stammer tilbage fra Den Amerikanske Revolution, hvor amerikanerne kæmpede for frihed.

Revolutionen lagde blandt andet grundlaget for the Freedom Trail, som er den fire kilometer lange historiske rute, der blev placeret i Bostons gader. På denne rute finder du alle de historiske bygninger og skulpturer, der fortæller historien om, hvordan byen blev grundlagt samt kampen for uafhængighed. Der er altså tale om en by, der er spækket med historie, hvilket stemningen også emmer af.

Rejser gennem den amerikanske historie

Hvis du kigger på rejser til Boston, så kigger du automatisk også på rejser gennem byens historie.
Mange bygninger og meget kunst i byen afspejler nemlig befolkningens stolthed, som stammer fra fortidens magtkampe. Men i byen kan du også finde mere moderne oplevelser og arkitektur, da Boston konstant fornyer sig samtidig med, at befolkningen ønsker at bevare historiske minder og levn fra fortiden.
Hvis du gerne vil opleve denne blandede kultur, så kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Boston på Travelmarket.dk.

Amerikanske kendingsmærker i Boston

Der er nogle oplevelser, som bare er helt specielle i Boston. Dette skyldes hovedsageligt den nationalstemning, som befolkningen føler for deres by.
Når befolkningen løfter i flok eller samles for at fejre, opstår der således også en helt unik stemning, som du kan blive en del af, hvis du rejser til Boston. Denne stemning kan blandt andet opleves følgende steder: